Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (33)
Raspunsuri - Pagina 4
olimp spune:
maria , stiu ca daca vrei cu adevarat se poate ...dar am sa merg cat pot , cand simt ca ma depseste situatia am sa regurg si eu la CM , inca e acceptabil la servici , chear daca nu-mi convine ca fac treba la inca 2 persoane , deocamdata e lejer , treaba se impute de prin martie - aprilie incolo , iar in mai bye-bye intru legal in prenatal....
oricum , daca va fi nevoie am sa aplelez cu sigutranta
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"
unidanad spune:
Irina bine ai venit. Trebuie sa scrii 10 mesaje pentru a fii in timp real asa mesajele tale apar greu si cred ca din acest motiv nici o fata nu te-a remarcat. Sper sa nu te superi pe noi .
Fetele eu am terminat de facut mancarea pana la urma curatenia a facut-o sotul . Voi ce mai faceti cum mai sunteti?
19+
Dana
olimp spune:
mi-i s-a lungit gatul cat m-am uitat aici dupa voi...ok am priceput e Weekend , va pup pe toate si va doresc o seara placuta....
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"
olimp spune:
dana eu tocmai ma retrageam ...caci vad ca felete sunt in WE
eu sunt ok , ma cam inerveaza palpitatiile si starea de oboseala si de sufocare , dar ce sa fac incerc sa ma obijnuiesc cu ea ,am observat ca ma sufioc mai tare dupa ce manac...nu mai incape atata mancare deodata trebuie sa papa pe rand si cate putin
irina bine ai venit !
20 + Ilinca
unidanad spune:
Eu am scapat deocamdata de toate durerile speram sa nu mai revina. Eu abea astept sa il simt pe bebe bine de tot acum vad ca e timid. Azi nu prea am avut timp sa fiu atenta la el sa vad daca sa miscat sau nu . Abea astept sa fac morfo.
Cumnata mea naste si ea in maxim 3 saptamani. Abea astept sa imi vad nepotelul :D.
19+
Dana
unidanad spune:
Si eu mai am cateodata palpitatii desi nu am avut niciodata probleme cu tensiunea sau alte dastea . O sa imi cumpar si eu magne b6 ca am vazut ca toate luati.
19+
Dana
olimp spune:
dana ma bucur ca au disparut durerile , i-a linistita magne B6 numai bine iti poate face
imi imaginez ca esti curioasa sa iti vezi nepotelul , dar cred ca eu am sa mor de nerabdare sa o vad pe Ilincuta mea pentru prima data...
20 + Ilinca
unidanad spune:
Olimp iti dai seama ca de al meu nu mai vb abea astept sa ii vad mutrisoara ochisorii. Cred ca o sa fiu innebunita dupa el. Bine deja sunt .
19+
Dana
Ele spune:
Abia acum am terminat cat de cat prin casa. Dar nu am facut continuu, a fost cu pauze.
Eu am mare noroc ca al meu face de toate: de la mancare la curatenie.
Si chiar daca as face singura nu as avea statuie ridicata. Asa ca nu sunt deacord ca eu sa muncesc si el sa stea la tv.
Al meu se trezeste dimineata , imi face cafeaua si mi-o aduce la nas. Imi pune pachet pt pranz si sandwishul de dimineata. Si lista ar fi cam lunga cu cate face.
Legat de miscarile bebitei mele: aseara stateam cu burta la vedere. Vroiam sa vad daca e si vizibil prin piele miscarile lui bebe. Si da, ma impinge si se vede pulsatia sai impunsatura motatei.
Acum ca Betty isi facea griji ca nu prea o simte cum trebuie, eu ma gandesc daca imi fac griji ca misca prea mult. (te pui cu nemultumirile de femeie?!!! ).
Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani
olimp spune:
ele apropo de miscari , eu o simt rar o data la 2-3 zile , dar ma consolez ca e bine , poate e somnoroasa sau eu nesimtita
m-am uitat si eu la burta dar nu am reusit decat sa-mi vad respiratia si bataile inimii
20 + Ilinca