Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (33)
Raspunsuri - Pagina 20
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elfcupistrui Ce se intampla in cazul in care valorile IgG de la rubeola sunt imense? citeam pe net ceva de avort terapeutic Am dat telefoane la 2 dr pana acum,,cunostinte,cel de ginecologie nu raspunde si celalalt a zis ca trebuie sa se intereseze ,dar ca acum intra in sedinte. Nu mai pot,analizele nu au o valoare pentru infectii mai noi de 4 luni? adica daca igM e negativ,nu ar trebui sa fie de bine? de ce ar afecta igG-ul? faith trust and pixie dust. 16+ |
Pai ar tb sa repeti in alta parte analizele...eu stiu ca un IGG mare, poate sa insemne ca ai avut recent rubeola, adica recent...nu in ultimele 4 luni, dar ar tb sa fii sigura. Dupa un timp incep sa scada valorile de la IGG, dar raman pozitive toata viata.
La cate analize aiurea am avut numai aici, sunt ff sigura ca nu e nici o pb si rubeola nu prae e o boala pe care sa o faci fara sa stii ( asa cum e toxoplasmoza), deci stai linistita, si nu te mai stresa.
Mai fa o data analiza. Si pt IGG si pt IGM.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 19+
Am implinit doi anisori!!!
poze
happy_ama spune:
Elfule, e bine ca e imens! crede-ma! aceeasi panica am trait-o si eu cu rezultatul la citomegalovirus si rubeola. Am sunat noaptea la dr. Si mi-a zis ca e bine sa fie maaaaaaaaaaaaaaaaaare. Nu te mai uita la porcarii pe net ca nu stii cine le scrie! Si "adera" la un dr cat mai repede sa ai alinarea unei opinii profi cand mai treci prin asa ceva
Happy_Ama 19+
EVA
doxy spune:
Si apropo de moralisti din astia, stiu pe cineva care s-a ridicat sa ofere locul unei doamne mai in varsta si aia l-a luat la spurcat ca adica ce, o face batrana etc etc.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 20+ Letitia
Letitia
elfcupistrui spune:
Va multumesc mult! Sunt terminata psihic deja,am impresia ca 3 minute se scurg cat 3 ore
faith trust and pixie dust.
16+
doxy spune:
Elf, nu ma pricep la din astea... dar nu mai citi pe net te rog.
Letitia
doxy spune:
Am si eu o intrebare... celora care le-a interzis dr. sa faca baie in cada, de ce nu e voie? Adica care este explicatia, ce se poate intampla?
Letitia
elfcupistrui spune:
Taman azi trebuia sa sun la o dr de la polizu,ca in weekend nu era la spital si mi s-a sugerat sa o sun in timpul programului.
faith trust and pixie dust.
16+
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Am si eu o intrebare... celora care le-a interzis dr. sa faca baie in cada, de ce nu e voie? Adica care este explicatia, ce se poate intampla? Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 20+ Letitia Letitia |
Nu e voie apa fierbinte, baie poti sa faci...de fapt din ce stiu eu nici dusurile fierbinti nu sunt indicate. Tot din cultura mea ( nu stiu cat de reala e informatia) stiu ca apa fierbinte creste presiunea arteriala, oricum la gravide e crescuta, si se pot intampla accidente grave. Si se mai spune ca poate provoca contractii.
Edit : Naiba stie...am gasit acum pe net scris intr-un loc ca ba ar creste, ba ca ar scadea tensiunea arteriala, dar indiferent cum ar fi, tot periculos e...eu totusi tind sa cred ca creste tensiunea arteriala...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 19+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Delia_Rodica spune:
Elfa draga ce sperietura mai tragi si degeaba . Lasa netul, draga de tine. Cauta-ti un medic si consulta-l. Pe net afli multe porcarii care te baga in sperieti, eu nu-l bag in seama.
De ce nu
-l consulti pe medicul de fmilie pt interpretarea analizelor? Eu am apelat la med de fam, cat si la ginecolog, ca sa vad daca sunt deacord
viitoare mamica de hocheist 16