Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (33)
Raspunsuri - Pagina 19
MariaBcf spune:
Delia nu e o suma foarte mare : 3000 RON , dar eu lucrez o luna pt banii astia. Daca se poate de ce sa lasam banii statului.
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
13+
Delia_Rodica spune:
Maria indif de suma, e vorba de munca voastra si de dreptul vostru de cetateni. Eu din pacate lucrez 3 luni pt banii astia
viitoare mamica de hocheist 16
Andra28 spune:
Buna dimineata, burtici!
va povestesc si eu o patanie prin care am trecut ieri cand ma intorceam de la examen. Eram in autobuz, stateam pe scaun si mi se paruse o binecuvantare faptul ca am gasit un loc ca eram foarte obosita. Examenul se desfasurase oral si cred ca stresul ma obosise asa. La un moment dat se urca in autobuz o doamna cu un copil la crea 7-8 ani, caruia i-a aratat bara de care trebuie sa se tina. Peste cateva momente aud in spatele meu o voce care o invita pe doamna sa stea cu copilul, "ca doamna asta mai tanara nu se simte", iar im momentul urmator simt un pumn in ceafa. Doamna nesimtita eram eu, iar pumnul era pedeapsa pentru ca nu m+am ridicat sa cedez locul.
Incredibil, dat agresorul era o baba cocheta la vreo 60-65 de ani, care a inceput sa+mi arunce numai vorbe "bune". Atunci i-am spus ca sunt insarcinata si am invitat-o sa mergem la politie pentru ca m+a agresat. Tot ea se simtea lezata ca nu vorbesc respectuos cu ea si ca reclamand la politie, fac pacate in ziua de duminica. Printre altele mi-a aruncat tot felul de apelative dragute si cateva vorbe dulci pentru mama mea.
Daca a vazut ca gluma se ingroase si eu insist cu politia, (i-am facut si o poza, asa... la intimidare!!) a inceput sa+mi spuna ca sunt o mironosita, ca ea nici n-a dat tare si ca oricum a dat ca sa ma simt si sa ma ridic de pe scaun, dar daca stia ca sunt gravida nu ar fi dat ( si ce importanta avea ca sunt gravida?!, una negravida trebuia batuta in opinia ei!!!).
In final i+am spus ca asa gravida cum sunt, nu ma pot lupta cu ea sa o duc la politie, dar i-am aratat camerele de luat vederi din autobuz si i-am spus ca reclamatia se poate face si fara ea, mai ales ca era o liniste deplina in autobuz (nimeni nu a intervenit, toata lumea tacea chitic si asculta spectacolul!!!)si probabil se inregistrase foarte bine si recunoasterea ei cu privire la faptul ca mi-a dat pumnul.
Cand am coborat din masina am inceput instantaneu sa plang de nervi, burta mea era pietroi si simteam ca imi plesneste capul.
Abia dupa ce am luat no-spa ,burta mi+a revenit la starea normal#259;, dar psihic, am fost ravasita toata ziua.
Aceasta a fost o minunata intamplare, petrecuta intr+o zi de duminica, intr-un mijloc de transport, in minunata noastra capitala. Actorul principal: o baba moralista si batausa in acelasi timp #351;i o femeie gravida, supervinovata ca a indrazinit sa stea pe scaun intr-un autobuz, pe unul dintre locurile rezervate, printre alte persoane, si femeilor gravide!
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa si va sfatuiesc sa aveti grija unde va asezati!
Nu uitati, traiti in Romania!
Andra,18+ si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
elfcupistrui spune:
Ce se intampla in cazul in care valorile IgG de la rubeola sunt imense? citeam pe net ceva de avort terapeutic Am dat telefoane la 2 dr pana acum,,cunostinte,cel de ginecologie nu raspunde si celalalt a zis ca trebuie sa se intereseze ,dar ca acum intra in sedinte. Nu mai pot,analizele nu au o valoare pentru infectii mai noi de 4 luni? adica daca igM e negativ,nu ar trebui sa fie de bine? de ce ar afecta igG-ul?
faith trust and pixie dust.
16+
Delia_Rodica spune:
Andra m-am enervat imediat. Eu am o multime de incidente cu babe/mosi nesimtiti. Nu inteleg ce e cu ei, sunt cu mult, mult mai rau decat adolescentii?! Cred ca au nu mai drepturi.
viitoare mamica de hocheist 16
paula_m spune:
Andra, imi pare rau ca ai trecut prin situatia asta, dar eu ma duceam la politie, pe bune. Mai ai poza babei? Pacat ca nu ai inregistrat convorbirea, sau daca sunt camere de filmat in autobuz, cu atat mai bine...eu chiar as continua.
Nu se poate asa ceva!!!
Si , in alta ordine de idei...cum a fost examenul?
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 19+
Am implinit doi anisori!!!
poze
happy_ama spune:
Elfule, IgG-ul pozitiv semnifica faptul ca ai avut rubeola in trecut si deci ai anticorpi (nu mai prezinta pericol in sarcina) iar IgM-ul daca ai in prezent sau nu rubeola. Deci esti bine!!
Happy_Ama 19+
EVA
doxy spune:
Doamne ce pot sa aud!!!! Mi-a stat mancare in gat...
Andra, eu cred ca ma apucam de jucat teatru aacolo ca m-au apucat contractiile si durerile sau toate alea, macar s-o invat minte! Hai ca ti-a reprosat una alta, dar sa te loveasca! Chiar fa-i o plangere!
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 20+ Letitia
Letitia
elfcupistrui spune:
Asta stiam si eu, dar am igG >500,e imens,iar pe net scria cineva ca la fix valoarea asta i s-a sugerat avortul terapeutic
faith trust and pixie dust.
16+