Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Aaa, si la 11 saptamani sigur nu se face amniocenteza. Se face biopsia de vilozitati coriale.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Betty tine tot de liberul arbitru. As fi vrut sa pot trai cu rezultatul prost de la TT si sa duc sarcina linistita stiin ca e doar o statistica.

Dar..am 3 colege la munca gravide, cu sarcini mici. Le sfatuiesc sa nu caute pb acolo unde nu sunt. Daca DT si TT sunt bune sa isi vada linistite de sarcini.
Daca e una crizata ca mine , o sa faca amnio chiar daca rezultatele sunt bune. (stim cu toate motivele)

La sfaturi sunt tare buna.As fi vrut sa ma nasca mai tampa.

Elena & Denisa (26.10.2004)
20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Nu e cazul sa va simtiti ca va aparati decizia de a face amio ..e totusi un test renumit pt acuratete. Si multe l-am fi facut daca ni se cerea.
Si acum sa va paranoizez si eu cu tv-ul (ar trebui interzis femeilor gravide) Studenta aia criminala care a facut copilul cu multiple malformatii dupa nu stiu cate eco ...5 sau 8... unele facute la Arad... nu puteam sa stau sa nu ma intreb ce naiba de ecografisti (ca au fost mai multi)...de aparate eco au avut aia de nu au observat lipsa creierului si lipsa mainilor?
Dar asta nu ma face sa ma gandesc ca si medicul meu ar putea fi imbecil sau superficical tocmai ca m-am interesat inainte sa il aleg .. m-am platesc ce eco vrea el 4D ...10D numai ca sa vada ca e totul bine si sa masoare si sa verifice tot.

20+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Elena, eu continui sa cred ca dupa 35 de ani se impune amnio. In mod normal, dupa 35 de ani nu mai e recomandat DT si TT. Oricum, sunt rezultate pur statistice, si se poate intampla si la un risc de 1 :500, sa fii tu aia 1, la fel cum la un risc de 1:2, sa nu fii tu aia 1, nu?

Dar e duminica dupa masa, de ce tb sa ma stresez iar cu astea?

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Cum bine zice Ele, Doamne ajuta sa fim bine, sa nu ne mai facem griji si sa gandim pozitiv.

ca sa va inveselesc un pic... de ceva vreme ii tot spun jumatatii mele sa caute prin targul saptamanal pe unde merge sa achizitioneze diverse chilipiruri (e colectionar de ceasuri, brichete si antichitati in general), dar si pasionat de radioamatorism, diverse surubareli si altele...deci sa caute un sistem baby monitor, foarte util pt ca stam si la casa.
vine el din targ cu diverse, insa baby monitor nu gaseste. si se uita el prin cutia lui plina de statii si walkie-talkie, ia doua asemenea ustensile, le potriveste la frecventa, imi da una in mana si ma trimite la plimbare in alta camera. pune omu' emitatoru' aka ustensila responsabila cu prinsu' de sunete pe un raft si incepe sa oracaie ca si cum ar plange bebe
mai fetelor, am izbucnit intr-un ras de nu ma mai opream si el senin: pai nu trebuia sa testam sistemu'? eu si mai tare radeam pana acum il tot auzeam serios: 1...1...1, 2 ...proba si alte d'astea si astazi s-a gandit ca la asemenea sistem musai trebe oracait ca de bebe, nu numarat sau mai stiu eu ce alte expresii tipice drept "proba".

in rest, am auzit ca in 2 sapt ar veni primavara. ar face bine sa vina, ca picam in depresie. mai iesim si noi, mai vedem o iarba, o frunzita, o floricica in padure.. ai mei stau langa padure si an de an mergem la cules de floricele. abia astept sa ma delectez printre copaci, in natura

16 +
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Paula, m-am mirat si eu cum de a facut amniocenteza, cum de a gasit medici care sa incurajeze asa ceva la 11 saptamani. uite ca s-a putut.
sau poate ai dreptate si ea n-a stiut ce investigatie face. si ea considera ca ce-a facut este amniocenteza. nu stiu, ea asta mi-a zis chiar vineri.

16 +
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Buna seara, burtici!

Mai fetelor, ca sa va scot din dezbatere eu azi am fost numai cu fundul in sus. Ma doare si capul. Sunt ciufuta de nici eu nu stiu ce vreau Pana acum mi-au mai urlat hormonii dar in faze asa, nu cate o zi intreaga....O fi "sindrom" de sarcina sau doar fitze?

Happy_Ama 18+
EVA

Mergi la inceput

Paula stiu ca sunt tari unde e obligatorie amniocenteza dupa 35 si sunt decontate de stat. Nu se face DT sau TT.
Dar la banii care ii dam in Romania pt toate aceste teste, nu vad prea curand sa se introduca si la noi. Ca sa nu mai zic ca sunt in femei in Romania care nu fac nici macar un eco. Si cand ma aud pe mine (de la mama sau prin alte cunostinte)..incep cu judecata....ca si vremea stra stra bunicamii se faceau copii sanatosi.

Laura deacord cu tine ..vreau si eu primavara....dar sotul care vrea sa mai schieze, are alte pareri.

20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

ce teama imi era mie de amnio... acum imi e si mai teama, nu stiu cata incredere sa am in rezultat, mai ales ca am patit-o si cu Dry Testul, cand mi s-a scris o dat anterioara recoltarii probei, iar explicatia a fost "eroare de scriere"...

16

Mergi la inceput

Swetty tu ai facut deja amnio si astepti rezultatul??
Si eu m-am temut de recoltarea proasta (din ceva motive), dar a fost ok, a putut face fish-ul.
Din cate vad acum, isi iau masuri de precautie. Din acest motiv s-a trimis si sangele meu la lab. gentic.
Stai linistita, o sa fii bine..si bebe la fel.

20 saptamani

Mergi la inceput