Cat si cum vorbim la mobil in transportul public?
Raspunsuri - Pagina 9
Eleni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea si eu m-am infuriat pe minciuna ei ca m-am ridicat de pe scaun si am spus tuturor ca inteleg romaneste si nu era nici o urgenta, se certa cu mama care o pisalogea de diverse chestii la telefon. S-a facut putina busculada si s-a potolit. |
Paracioasa mica... asa am ras.
Adevarul este ca si eu sunt genul care demasca
Mai, nu sunt absurda, sunt oameni pe care ii ascult cu interes vorbind la telefon cu altii, sunt unii atat de buni povestitori ca efectiv rad pe interior. Dar toapele (indiferent de sex) ma scot din minti. Cu adolescentii nu am o problema, e varsta la care se revolta, ii las, o sa invete singuri, nu vreau sa fiu cotoroanta care ii educa. Dar toapele... pfoaiiii. Aia cu cojile ei din cap... sau una care zicea ca a luat o infectie de la pedichiura, fata, si ii curge puroi... hai zau, poate ma duc sa mananc sau poate tocmai am mancat.
Si ma mai enerveaza discutiile de genul: si ce-ai mai facut? interlocutorul zice: bine... si cel cu care impart aerul zice: bine, aha... si, in rest? Adica discutii fara scop, fara sens, doar sa tii un telefon la ureche.
Oricum m-am distrat mult citind pe aici, keep doing it!
Ah, mai am una care ma enerveaza: femei si barbati la 25 de ani (adica nu adolescenti) care schimba intre ei propozitii de genul: te iubesc. Eu mai mult. Eu si mai mult. Eu cel mai mult... Si o tiiiiin asa... Imi vine sa strig si eu in receptorul omului: te iubeste, sa mor io ca te iubeste numai laaaasaaaa-l sa castige ca murim aici.
andacos spune:
citat din mesajul lui ladyJ Dana, da, da, asa-i, mai adaugam faptul ca unii te cauta bine de tot pentru un alt motiv, acela ca, asa au ei chef. Pur si simplu pot, asa ca purced la control amanuntit. Au facut teste si au filmat cu camera ascunsa eficienta ´´security´´, nu mai stiu pe ce aeropoarte. Dar nu ai vrea sa stii cate le scapa. Asta in timp ce tu(sau eu) , suntem bine pipaite pe la sutien si cautate in talpa, sa nu avem vreo sabie in dres. Sau privite de suuus, de la inaltimea ochelarilor lu´madam security,care se face ca ariciul daca o intrebi de sosonii aia de punga, ca sa nu umbli desculta.In Romania Ca sa inchei off topicul, eu nu-s multumita de controale pentru ca nu sunt eficiente si le scapa destule. Cristoiu, nu mi s-a intamplat niciodata ce povestesti tu,dar nu zic ca tu inventezi -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
Ha,ha...ce pipaite la sutien ca pe mine acum vreo 12-13 ani,pe Otopeni m-a controlat pur si simplu sa vada daca am silicoane!Pur si simplu m-a apucat de sini!
Eu eram asa d ebuimacita...ca nu prea intzelegeam,iar duduia rinjea amabil pe sub casca.
Dana
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CorinaDani
exact. de aceea chiar voiam sa-i spun danei (andacos) sa nu tina mobilul in imediata vecinatate a capului, daca tot foloseste mobilul pe post de desteptator. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Ioi, eu doi ani am dormit cu el sub perna, ma trezea noaptea, era pe vibratii, sa verific glicemia Victoriei...
ladyJ spune:
citat din mesajul lui JuliaSM
Asa ceva mi-a povestit si omul meu, care, pana sa ne casatorim, a tot zburat in State (pe langa Buflea - fara nicio legatura, dincolo de locatie ). Cica treaba s-a agravat dupa 9/11, iar uneori se face abuz de rol, nu sunt necesare toate actele lor de forta si de intimidare. Probabil presiunea legata de atacurile teroriste isi pune rau amprenta pe ei. Si eu care credeam ca sotul exagera cu epitete, cam asa a fost si exprimarea lui, ca s-a simtit tratat ca un animal la checking...Esti-nu esti stresat, obosit, preocupat, bolnav, grabit, trebuie sa pari lejer, nepasator, sa zambesti tamp si sa executi cu incetinitorul tot ce ti se zice sa deschizi, dezbraci, desfaci. "You only live once, but if you live right, once is enough." |
Julia, abuz de rol se face peste tot. Comenzile de asemenea, sunt reguli clare ,iar daca ti se cere sa deschizi geanta, o deschizi. Ti se cere sa te descalti, te descalti. Samd.
Pe aeropoartele aeroporturile mari unde e invalmaseala si nebunie, nu ai timp si dispozitie sa il iei pe fiecare pe rand si sa i te adresezi in functie de starea pe care pasagerul o are. Asta nu e o scuza pentru necioplitii de la security, zic doar.
Ca sa nu mai pomenesc de pasagerii care nu stiu pe ce lume se afla, stau la coada la security dar se trezesc in ultimul moment sa isi scoata cureaua , de exemplu, si o fac asa inceeeeeeet, o impaturesc frumooos, o aseaza cu grija in tavaaaa
Aia sunt cam pe pilot automat, nu ai cum sa functionezi altfel cand iti trec prin mana mii de pasageri. E ca o fabrica! Forfota, stres..
Forta si intimidare nu am vazut niciodata.
Cand am zburat pentru prima oara in state, am luat in bagaj prejudecatile astea despre americani, ca mi s-au plans destui despre cat de neciopliti sunt si cum te trateaza ca naiba in aeroport. Ei, supriza, am fost intampinata chiar cu umor,(glume nevinovate) am fost intrebata cum se zice aia sau aia in romaneste.
La o cursa interna din Bucuresti, o doamna suparata pe viata mi-a cerut sa ma descalt pe un ton cel putin isteric. Era vara, eram in sandale fara metal. M-am uitat la ea si nu m-am miscat, ma enervase rau de tot tonul ei. Colegul ei s-a apropiat de mine si mi-a zis´´doamna, scuzati-o, are si ea zi mai proasta´´(cred ca s-a enervat si mai tare cand l-a auzit pe ala)
Asta nu inseamna ca toate doamnele de la security de pe aeotopeni sunt isterice.
Viv, multumesc, am derapat
buflea spune:
citat din mesajul lui cristoiu
Pai in traffic jam n-ai oricum la ce te concentra, decit sa iti tii nervii in friu Stii cum ii prind aici pe cei care vorbesc la mobil la volan (imagineaa-ti ca mai sunt o gramada care nu folosesc hands free)? Ii ochesc pe cei care de la 180-200 km/h incetinesc brusc si se baga pe banda intai si intepenesc cu 80 km/h in spatele unui camion. Am cumnat politist. |
Nu Tilia, nu e deloc ... tu stii cum sunt autostrazile aici, nici depasiri nu faci ... in plus, drumul pana la serviciu il stii si in somn, fiecare groapa, fiecare banda ... mie mi se pare un moment excelent sa treaca timpul mai repede si stai si in contact cu prietenii. Am amice cu care tin legatura numai din masina - eu in a mea, ea in a lor, de regula dimineata, cand toata lumea e in masina cam la aceeasi ora.
buflea spune:
Asta cu pipaiala, depinde de perceptie ... unde se mai pipaie natural in lumea de azi, sa zbor si eu cu compania aia ...sper ca era un mascul cu maini calde, da ?
In rest, pe aici pe la mine, te "pipaie" niste aer ...intrii intr-o capusla care pufaie aer peste tot din toate partile. La fuste, pe dedesupt ... sunt sigura ca nu filmau scena aia cu M. Monroe, ca protagonista era de 10 ori mai ponderala ca originalul
ladyJ spune:
Buflea,ce aer doamna? Capsula vazuta de mine nu era cu aer.S-a invartit o chestie o data si gata. Ce am pierdut?
cristoiu spune:
citat din mesajul lui viviana Aeroporturi |
M-am cautat in toate mesajele dar nu vaz unde am gresit.
cristoiu spune:
citat din mesajul lui ladyJ Buflea,ce aer doamna? Capsula vazuta de mine nu era cu aer.S-a invartit o chestie o data si gata. Ce am pierdut? -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
Pudoarea doamna daca te referi la full body scanner, asta te arata in "pusilica goala" (citez din fii-mea) pe ecran