Cat si cum vorbim la mobil in transportul public?
Raspunsuri - Pagina 10
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Buflea,ce aer doamna? Capsula vazuta de mine nu era cu aer.S-a invartit o chestie o data si gata. Ce am pierdut? |
Pai vezi daca esti carcotasa ? Te-au pipait fara sa te atinga ...
Capsula mea, draga de ea, a fost tandra si intima ... am intrat desculta, mi-a ridicat mainile, sexi ... eh, sexi credeam eu ca arat in cabina aia de dush cu mainile senzual agatzate de pereti a la "9 saptamani jumate" ... si m-a "mangaiat" cu un jet de aer, de sus pana jos ... puf ! puf ! puf ! ... ajuns jos, jetul a suflat, pe canal, in sus ...puf ! puf ! ... spre o cistita ametzitoare.
Doar ca totul este calculat, s-a oprit la timp, exact cat sa imi gadile vezica ...
Pai de cate ori crezi tu ca am eu ocazia sa ma cred Kim Basinger ?
buflea spune:
P.S. Si va rog, sa nu ma mai adresati cu "doamna" cu "d" mic ... cand sunt ditamai D ..oamna si la vorba si mai ales la port.
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Aeroporturi |
Aeropoartele sunt cele de pe care decoleaza avionuri.
ladyJ spune:
Cristoiu, ma tem ca nu aveam alta alegere in momentul ala.
Buflea,
...de unde le scoti ? Tu ai putea scrie scenarii pentru episoade de comedie. Sau camera ascunsa.
Macar am aflat ca sunt capsule cu aer si fara aer. Important este sa retinem ca in niciuna nu avem voie sa vorbim la mobil.
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Aeropoartele sunt cele de pe care decoleaza avionuri. |
Si cand zbori cu avionuri trebuie sa ai o tinuta adecvata, adica aerodinamica de aici si denumirea aeropo(a)rt(a). Adica a purta ceva aerat...
Va tot spune (D)oamna Buflea ca se tot da cu puf-uri - defapt se verifica daca si in ce masura portul pasagerei corespunde conditiilor minimale de aerare(aerodinamizare) prevazute de deplasarea cu avionuri.
Eleni spune:
Una proaspata de dimineata: in metrou, castile in urechi, imi fac mental planul de atac pentru ziua ce abia a inceput.
Cand eram pustoaica, eram din categoria celor care se enervau cand vedeau batranii inghesuindu-se in autobuze la prima ora, ma gandeam ce pana mea de treaba au asa dimi, ca nici servici nici scoala nu au.
Dupa ce mi s-a nascut prunca si venea biata mamaie in alt cartier la 6 dimineata cu autobuzul sa fiu eu plecata din casa la 7, mi-am muscat limba. Si acum apar varstnicii.
Asa se intampla si dimineata, busculada, un domn middle age se ia de o doamna in varsta ca ce cauta asa dimineata pe drumuri, ce murea daca mai statea o ora sa inceapa oamenii munca... eu intervin si ii zic ca poate si doamna are munca si merge sa aiba grija de vreun copil tocmai ca sa poata pleca parintii la munca, in fine... se elibereaza un pic la Unirii, doamna gaseste un scaun si se aseaza, ii suna telefonul, raspunde tare: Alo! daaa, buna draga. Aaaa, nimic, uite ma duc pana in Baneasa. Nu draga, ma duc sa ma uit prin mall ca am inteles ca sunt reduceri si vreau sa ajung devreme sa nu ma prinda aglomeratia.
Toata discutia purtata tare, sa auda toti cei ramasi acolo. Pfoaaaaaaaa, ce priviri taioase mi-am luat... eu, justitiara... cu un ochi as fi ras, cu altul as fi plans.