Jurnalele Pinguinilor
Raspunsuri - Pagina 50
michelle-usa spune:
Aqai, unde e subiectul, eu nu l-am gasit? as fi curioasa sa-l citesc.
pe bune, eu treb sa lucrez cu el, acasa...
saptamana asta a primit ca teme pt acasa, pt TOATA saptamana:
2 pagini math(a fost exceptie,de obicei e doar una) si sa scrie un paragraf despre Time travel.
miercuri a avut petrecere, TOATA ziua...fara predat, fara lucrat...doar timp liber...s-a dus la scoala cu carti, perna, patura...
joi (a avut o ora de sport ) plus ca si vineri sunt zile scurte(4 ore).
astazi-vineri are Auction(sa aduca 2 jucarii la scoala si copiii sa...cum se zice sa auction? )...pe ele....timp de vreo 2 ore...+pauze+plimbarea de vineri dimineatza...
spuneti si voi...ce materie s-a putut face saptamana asta?
si am niste cunostiinte din San Francisco care imi spun ca la bibloteci e plin de asiatici care stau cu orele si studiaza, mediteaza dupa orele de scoala...si nasul din carti nu-l scot.
nu zic...nici chiar asa...dar asta va fi comeptitia peste doar citiva ani.
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali Un titlu, ceva pentru capitolul viitor ? Primavara pe ghetar cum suna ? |
suna f. bine...la mine astazi vor fi 21'.
michelle-usa spune:
roxanaz, de ce bomba vorbesti?
cat despre raceli, nu stiu...dar al meu nu a fost niciodata bolnav asa.
si stiu ca 37.2 ...3 nu e temp mare dar m-am gindit ca daca e diminatza poate mai creste si abia mergea ce moale se simtea...nici sa se joace cu catzelul nu a vrut...ceea ce e neobisnuit.
michelle-usa spune:
buflea, ieri m-ai facut de am dat telefon la asigurare...si m-am documentat.
si al meu avea teste incluse la fizical ...dar doctora nu le-a facut...
nu mai are dreptul la teste decat la fizicalul de anul asta care nu poate fi facut pana in 20 iunie (cand se face anul)
aschiutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Aqai
adicatelea tu vrei sa spui ca trebuie sa pui mana pe oul ala crud??? sa-l tii in mana? brrr, nici nu stii de fiori mi-ai dat! eu merg pe varianta cu spart oul in 2 si plimbat galbenusul intre coji si si asa daca ma ating un pic de el is gata de fuga. _ |
*Pis,pis, intrat pe furis*
Sau folosesti asta: http://www.ebay.com/itm/Fast-super-practical-Kitchen-Egg-yolk-White-Separator-Holder-Divider-Seperater-/251237429786?pt=UK_Kitchen_Accessories&hash=item3a7eeaf21a
*Pis, pis, iesit*
Primavara pe ghetar