Jurnalele Pinguinilor
Raspunsuri - Pagina 23
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei Michelle m-am ofticat la faza cu vila . Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
adica, ce vrei sa spui?
buflea, nu ne-ai spus cat stau la mare.
michelle-usa spune:
aveam turisti care veneau si de 2 ori pe sezon si erau oameni cu bani care si-ar fi putut permite oricare alta statiune...dar le placeau Eforie Nord.
de fapt si cei care au cumparat vila mea, si aveau o carutza de bani...erau innebuniti dupa Eforie. deci buflea...nu e chair asa de rau...iar pt copii orunde e fun...e locul perfect...iar pt bunici ca sunt cu nepotii...vor fi in al 9-lea cer.
ralualexandrei spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle-usa
adica, ce vrei sa spui? |
Ca am aflat dupa ce ai vandut si nu inainte,cand inchiriai.Acum cativa ani am avut niste meciuri extraordinare in Eforie Sud cu o patroana de "hotel",dupa aceea am facut basici cautand cazare ,in prima faza in Eforie Nord apoi in toate statiunile din sud.
Karri si uleiul de ricin e foarte bun pt unghii ,folosit la fel cum ti-a zis Eumada despre cel de masline.
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Aqai spune:
hello pinguinelor,
am intrat sa ma expun cu noul avatar, ca oricum de zis ceva interesant, n-am.
incerc sa-mi bat capul sa aflu de ce se amortizeaza deferred capital contributions si mai ales ce mama naibii sunt alea.
michelle-usa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ralualexandrei
Ca am aflat dupa ce ai vandut si nu inainte,cand inchiriai.Acum cativa ani am avut niste meciuri extraordinare in Eforie Sud cu o patroana de "hotel",dupa aceea am facut basici cautand cazare ,in prima faza in Eforie Nord apoi in toate statiunile din sud. Karri si uleiul de ricin e foarte bun pt unghii ,folosit la fel cum ti-a zis Eumada despre cel de masline. Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
aaa...scuze,nu stiam la ce te referi.
vila oricum e tot acolo...si actualii proprietari inchiriaza. oricand daca vrei iti dau web situl vilei sa vezi poze si info...dar pe PM ca imi da rufus peste degetutze daca fac reclama.
michelle-usa spune:
citat din mesajul lui JuliaSM Baiatului meu de 4 ani i s-a recomandat de la gradi ...ergoterapie. De ce, nu stiu, ca e ca din Ion Creanga desprins, activ si pus pe sotii, nu pare sa aiba mari probleme existentiale... Dupa ce-am citit un pic despre asta ( un pic, oceanul ma asteapta!), m-am pus pe cautat si cumparat materiale de rotit, invartit, chestii. Am un scaun hamac deocamdata, spanzurat in camera, e bataie pe el, toti vor acolo. Mai urmeaza si altele, este scaunul acela www.ikea.com/de/de/catalog/products/40100253/#/80100251" target="_blank">ou de la ikea, cica si ala e bun.Nu cred ca scap doar cu unul, ca ar fi scandal mare...Si as mai avea www.ikea.com/de/de/catalog/products/S19809351/" target="_blank">asa ceva in vizor, sa vedem. Stiti ceva despre asta? Kari, poate voua vi s-a amintit la gradi, scoala, ce stii? "You only live once, but if you live right, once is enough." |
julia, zau daca eu inteleg ce legatura are copilul tau mai activ cu scaunele ergonomice! cred ca il fac sa stea locului?
michelle-usa spune:
citat din mesajul lui Aqai hello pinguinelor, am intrat sa ma expun cu noul avatar, ca oricum de zis ceva interesant, n-am. incerc sa-mi bat capul sa aflu de ce se amortizeaza deferred capital contributions si mai ales ce mama naibii sunt alea. _ |
poate te ajuta asta:
http://www.cassfraser.ca/gaap-for-non-profits/specific-financial-statement-items/deferred-contributions/
Aqai spune:
thnx, cam asa ceva studiam si eu, aspe not for profit - pt canada. da ma gandeam ca stie cineva si-mi pica para malaiata... :)))
oricum am terminat studiul si m-am luminat!
Alizee spune:
Kari, din "viteza" ti-am zis ca tratamentul pt helicobacter se face 2 luni. Am gresit, se face o singura luna, 10 sau 15 zile.
Noroc ca exista medici.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.