ce ati primit/daruit de Sf. Valentin?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Cand navighez folosind un proxy nu vad chiar tot....pana a vedea poza,Marius,am zis ca au intrat hackerii pe contu` tau....
Dupa am vazut....

Zisei ca io-s moartea romantismului..Eva primit o floare de la un baietel din grupa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

De la sot frezii si o cana in forma de inimioara. Eu i-am daruit fix nimic, dar nici macar nu i-am multumit pt gestul frumos si pt tot ajutorul pe care mi-l da neconditionat (azi pregateste singur-singurel parastasul bunicii mele, caci eu sunt la munca). Poate imi scot parleaua cu un week-end in Bucovina la vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izabela88 spune:

blacgirl0,ce norocoasa esti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Stiti, se spune ca, in viata, important nu e ceea ce ti se intimpla ci felul in care reactionezi iar eu prefer sa reactionez cu zimbete si bucurii aduse celor dragi. Aleg sa nu ratez nici o sarbatoare, importata sau neaosha si sa o transform in pretext de a darui din drag si de a primi cu drag (functie de nevoi, preferinte, uneori, de buget).

Ieri am primit un parfum pe care mi-l doream de ceva vreme.
Lui Jambo -my Valentine - i-am luat un cardigan ce poate fi usor "asortat" si la tinute casual dar, cu accesoriile potrivite, si la una mai sofisticata.

Ian, baietelul nostru a vrut sa-i cumpere preferatului lui tata un...ou kinder Tata i-a luat lui, in premiera, biscuiti cu ciocolata. Mie mi s-a parut foarta prost inspirata alegerea dar, data fiind ocazia, am inchis ochii si, in loc de gustarea de fructe, am mincat toti biscuiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

nimic special...doar mai multe zambete, imbratisari ,pupici...
Coincidenta a facut ca ieri sa merg la scoala la Alex , sa fac o activitate cu colegii lui (parintii care vor, participa pe rand la o astfel de ora, vorbind copiilor despre meseria lor si facand ceva reprezentativ impreuna ). Eu, fiind pictor iconograf, m-am gandit cu ceva timp in urma sa-i pun sa lucreze cu foita de aur. asa cum am anticipat au fost fascinati. Am facut eu niste inimioare din ghips, pe care ei au lipit foita de aur, iar pe spate si-au gravat numele.Si le-am agatat pe un snur colorat ca pandantiv. Copii au facut imediat legetura cu "ziua indragostitilor" desi nu asta a fost intentia mea.
Ceea ce m-a incantat e ca Alex de trei ori s-a strecurat sa-mi sopteasca la ureche ca sunt cea mai frumoasa mamica si ca ma iubeste mult ...
La masa de pranz am primit inca un "cadou"...Alex ii spunea lui tati
"stii, azi e ziua indragostitilor...asa cum esti tu cu mami..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

sotul s-a folosit de pretext sa-mi cumpere frezii rosii(preferatele mele).De ce pretext?la mine-n casa iarna e excesiv de cald(retea centralizata,nu pot opri caldura,iar ap. e de caramida si placat exterior)si orice floare primesc moare in scurt timp.Jumatate de zi dau caldura afara pe geam,insa noaptea e prea mult pentru saracele floricele.
Am gasit dosit bine si cadoul de 8 martie un parfum ce imi place!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianama spune:

Un trandafir....si un CD cu muzica veche romaneasca "de dragoste" anii 80,stie ca ador sa ascult muzica pe CD in masina.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izabela88 spune:

se pare ca florile nu dau gres
ioana,ai un scump de copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcia03 spune:

Am primit si am daruit multa dragoste

Al meu nu prea e pt sarbatori ca Valentinstag sau Halloween, zice ca sunt sarbatori importate din US si nu vrea sa umple buzunarele comerciantilor cumparand cadouri. 1 martie sarbatorim in familie, e ziua copilei atunci. E Martisorul meu. Un Martisor mai frumos nici ca se putea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Noi am primit cadouri frumoase: Victoria ne-a facut felicitari scrise de manutza ei; noi i-am cumparat ei una si i-a dat-o daddy; a imbratisat-o in pat vreo jumate de ora si zicea: "Ce frumos din partea lui Daddy sa-mi dea felicitare. Mai am un pic si o sa am lacrimi de bucurie." Iar surpirza, expresia si fericirea de pe fata ei sunt de nedescris. Ce sa mai vreau mai mult?

Mergi la inceput