ce ati primit/daruit de Sf. Valentin?
Raspunsuri - Pagina 2
alyx spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Eu fug repede sa va daruiesc tuturor un pupic. Poate primesc un zambet? Sau un "like"? |
Rufus spune:
Nu trece niciodata "neonorata" o zi de sarbatoreala de asta, indiferent ca-i romaneasca sau americana. Am invatat si inca mai invatam sa ne bucuram de orice, cu orice ocazie.
Ne-am impartit cadouri (nu, nu inutile...) si ne-am marturisit bucuria de a fi impreuna.
Tora are mai multe initiative ca mine, eu sunt mai afectat de viata de zi cu zi; de aceea probabil ca apreciez orice ocazie.
Iar ocaziile sunt si altele decat zilele astea. De multe ori ne facem o surpriza placuta, insotita de aceeasi fraza: doar pentru ca e...joi (sau ce zi este).
Rufus, Tora si iadele
Bedrosmart spune:
citat din mesajul lui Rufus Nu trece niciodata "neonorata" o zi de sarbatoreala de asta, indiferent ca-i romaneasca sau americana. Am invatat si inca mai invatam sa ne bucuram de orice, cu orice ocazie. Ne-am impartit cadouri (nu, nu inutile...) si ne-am marturisit bucuria de a fi impreuna. Tora are mai multe initiative ca mine, eu sunt mai afectat de viata de zi cu zi; de aceea probabil ca apreciez orice ocazie. Iar ocaziile sunt si altele decat zilele astea. De multe ori ne facem o surpriza placuta, insotita de aceeasi fraza: doar pentru ca e...joi (sau ce zi este). Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Sa stii ca te/va admir pentru asta. Eu sunt mai putin "exuberanta" in a-mi arata sentimentele, probabil si un reflex din copilarie, de teama sa nu fiu respinsa. Dar asemenea gesturi inseamna f f mult pentru o relatie. Recunosc, mie daca-mi aduce flori, sar sa-l intreb cat a dat pe ele . Mare greseala din partea mea. Multumesc pentru sugestii, o sa incerc sa ma schimb...
B.
izabela88 spune:
pt marius
aschiutza,nu ma gandisem sa contabilizez in randul cadourilor si supa de perisoare facuta aseara,buna ideea
histamina,care e secretul vostru??? sunt soti care uita zile de nastere(ale sotiei,copiilor) si aniversari ale casatoriei,daramite sa tina minte in fiecare luna o zi speciala,mai ales dupa atatia ani?
carmencat spune:
Nu sarbatorim in mod special aceasta zi, probabil pentru ca in mare ne sarbatorim cumva in fiecare zi cu un mic gest sau macar un zambet.
Totusi, am primit cate o inimioara desenata fiecare de la copila si ne-a cantat la fiecare mami/dady I love yooooooooou insotit de un zambet maaaaaaare cu toti dintisorii. Asa am tras concluzia ca ieri au avut ora de engleza, nu dansul
Iar noi... dupa ce am culcat copilul, eu am pus la bataie o cina romantica in bucatarie cu paste cu sos asamblate in 15 minute, el a turnat cate un pahar de vin alb si a fost minunat! Mai ales ca el a spalat vasele si eu am avut parte de o baie cu spuma in care am stat mult si bine si am citit, in timp ce el a fost incantat ca si-a terminat nu stiu ce efecte pentru chitara si le-a probat. Nu stiu cum le zice pe limba lui.
Nah, asta a fost seara noastra romantica, dar avem multe seri romantice pe principiul asta, nu neaparat legate de vreo ocazie.
Editat, ca scrisesem incantat maxim, pfuuuuu ce te molipsesti de prostiile astea...
izabela88 spune:
bedrosmart,data viitoare cand primesti flori(sau altceva),sari cu un "multumesc,sunt foarte frumoase!" si un pupic.
eu vad micile(sau marile) gesturi de iubire ca pe niste,metaforic vorbind,paie
de fiecare data cand faci un gest frumos(cadou) persoanei iubite,mai pui un "pai" pe flacara iubirii voastre,si continui sa incalzesti sufletul si inima celui drag,indiferent ca e o zi speciala sau o zi "oarecare"...
Bedrosmart spune:
citat din mesajul lui izabela88 bedrosmart,data viitoare cand primesti flori(sau altceva),sari cu un "multumesc,sunt foarte frumoase!" si un pupic. eu vad micile(sau marile) gesturi de iubire ca pe niste,metaforic vorbind,paie de fiecare data cand faci un gest frumos(cadou) persoanei iubite,mai pui un "pai" pe flacara iubirii voastre,si continui sa incalzesti sufletul si inima celui drag,indiferent ca e o zi speciala sau o zi "oarecare"... |
Esti o scumpa . Dar daca 88 e anul nasterii tale, iti zic un secret, pe care (poate) o sa-l afli mai tarziu: uneori in loc de paie, asa iti vine sa-i dai o scatoalca dupa ceafa... ca uiti de romantisme d-astea . Am amintit de anul nasterii ca sa nu te superi pe mine, mi-am permis sa-ti zic asta asa, de la inaltimea varstei mele matusalemice .
Dar sugestia ta e foarte inteleapta. Multumesc.
B.
izabela88 spune:
nu ma supar,stiu exact ce vrei sa zici...
am "iesit" de curand din "ou",comparabil cu altii de pe forum,dar viata nu a fost miloasa cu mine(asa,de ochi frumosi),m-a tras in valtoarea ei destul de repede.
nu ma plang(deocamdata)si,de obicei,casc ochii si urechile la experienta altora ca sa pot "naviga"...
sa nu crezi ca in relatia mea curge numai lapte si miere,momentan suntem pe un "varf de munte",dar stiu ca nu dureaza mult pana gasim un motiv de cearta