ce ati primit/daruit de Sf. Valentin?
pentru unii Sf Valentin,pentru altii joi,14 februarie...
dar hai sa ne inspiram unii de la altii:urmeaza Dragobetele,1,8 Martie,9 Martie(ziua tatalui),plus o multitudine de zile oarecare si ma intereseaza "tendintele",ma roade curiozitatea sa aflu ce cadouri isi mai fac partenerii de viata(legal au ba) ca sa-si demonstreze dragostea.
aici ma refer la:cine romantice,flori,bijuterii,cosmetice,masini,case,vacante,promisiuni(unele pt la noapte
),o imbratisare,un sarut ,un simplu gest frumos,sau doar o lista de dorinte neimplinite...
astept sa vocifereze si partea masculina a DC,poate asa ne dam un "upload" reciproc si ajungem sa ne intelegem mai bine dorintele si asteptarile in materie de cadouri.
am sa incep eu. nu ma asteptam la vre-un cadou anume,relatia noastra merge foarte bine(cu gesturi frumoase si giugiuleli la ordinea zilei), prioritatile noastre financiare sunt altele,pe moment,dar am primit o floare(bromelia) in ghiveci si promisiunea unui(posibil) sejur in turcia,la vara.vi se pare putin??? partea cu vacanta nu e batuta in cuie si nu ne gandeam la ea de azi,dar floarea(florile,in general),pe mine ma dau gata,fiind o pasionata a horticulturii.
cadoul meu pentru el a fost livrat azi-noapte
Raspunsuri
eumada spune:
Eu sunt moartea romantismului.
Cam toata lumea si-a primit cadoul noaptea ..pe intuneric....in 5minute sau doua ore?Sau 10?
carmaw spune:
Sunt de parere ca nu trebuie asteptat sfintu X,Y,Z ca sa mi se faca cadouri sau sa mi se spuna un cuvint dragutz sau o vorba de imbarbatare
Cuvinte frumoase,duioase gesturi din inima ...toate acestea doresc sa le primesc in timpul vietii caci mai apoi degeaba te prezintzi cu o coroana fastuoasa :(daca ai avut neghiobia ca in timpul vietii sa fii un om rece nearatind ce simti defapt
marius spune:
Nu e vorba de a astepta o zi anume in mod special. Mai degraba fiecare dintre noi ne traim 365 de zile din 365 in mod cotidian asa incat cred ca fiind oameni care au si suflete in afara de nevoi, teoretic cel putin sunt binevenite clipe, minute, ore, zile in care sa avem si momente in care sa mai si zambim, sa mai realizam ca existam atat noi cat si cei de langa noi, ca nu suntem niste masini pe care sa apesi butoane.
Pe scurt este, sau ar trebui sa fie si momente care sa ne aduca pe fata un zambet cel putin.
desprecopii spune:
Trebuia sa primim ceva ?? Si chestia asta e tot ceva commercial unde trebuie sa alergam dupa cadouri inutile?
Un pupic, o imbratisare, un TI - se pune la socoteala?
alinuk spune:
un mesaj
edit: si o floare, dar asta nu e ceva neobisnuit
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
felicitarile Mariei
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Bedrosmart spune:
De Sf. Valentin nimic, niciodata, la fel cum nu sarbatoresc Halloween-ul, Ziua Recunostintei, Hanukka sau Anul Nou Chinezesc. Pur si simplu nu sunt sarbatorile mele.
De Dragobete nimic, nu ca as avea ceva impotriva sarbatorii, dar nu mi-e deloc familiara, sincer, am auzit de ea prima oara abia prin anii 90.
De 1 Martie, se daruiesc martisoare, intotdeauna cu snur rosu/alb (sau daca se poate, NUMAI snur rosu/alb). De 1 Martie nu se fac traditional alte cadouri (cu atat mai putin iepurasi, pisicute sau flori de plastic chinezesti). Cel mult niste ghiocei sau alte flori timpurii de primavara, asta e traditia Martisorului. Snurul alb/rosu ar trebui purtat la mana toata luna martie, pe urma agatat intr-un pom, pentru belsug. Da n-am rezistat niciodata sa port un martisor atata timp.
De 8 Martie, daca am bani (ceea ce e, cu adevarat, o problema ) flori pentru d-na invatatoare, pentru maica-mea si soacra-mea. Nu cred ca e cazul de cadouri, desi pentru invatatoare cred ca o sa incerc sa-l fac pe fi-miu sa-i scrie si o felicitare. Sotul meu imi aduce ceva flori, dar fiind si ziua lui, de obicei eu sunt cea care cumpara cadouri de 8 Martie. MI-ar placea mult de tot sa-mi permit sa merg de Ziua Femeii la vreun spectacol sau restaurant cu o/niste prietene. Insa repet, fiind ziua sotului meu, el e mereu cel sarbatorit cu ocazia asta.
B.
anda141 spune:
Nic eu nu cred/nu tin/nu sarbatoresc asa ceva . Mi se pare ceva pur comercial, o ocazie a comerciantilor de a mai face ceva profit .
aschiutza spune:
Eu am primit in mod neasteptat un cosulet cu flori de la sot. Sotul a primit in mod asteptat o varza a la Cluj si citiva pupici. Cu doi copii mici timpul pt romantism nu a prea ramas, cadem amindoi seara precum soldatii la datorie .
histamina spune:
noi nu sarbatorim SF Valentin, insa, de 11 ani, in fiecare luna, pe data de 9 ne spunem la multi ani si sarbatorim,pt ca pe 9 ne-am cunoscut.
si de aniversarea casatoriei ma cere iar de sotie,cica sa se convinga ca am acceptat.