Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Bobita ai o burtica draguta!
Fiecare burtica este perfecta pentru locatarul ei, indiferent de opiniile noastre sau ale altora cu privire la marime, forma, etc.

Andra17+ si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Da Oxana daca n-ai remarcat in mod special cand le-ai pus (kg) si nu-ti amintesi ca ai fi mancat ca sparta crede-ma ca le-ai pus in ultimele 10 saptamani, cel putin 10 Kg! Eu ma uit in agenda mea si am saptamani in care am luat si 2.5kg/saptamana si aveam si eu picioarele umflate, credeam ca retin apa, deja devenisem deprimata in ultimele 2 luni de sarcina cand vedeam cum cresc vazand cu ochii ca un cozonac de Paste!
S-a dovedit ca degeaba ma consolam eu ca n-am retinut apa deloc, totul era grasime depusa, nici urma de apa!

Deci iti dai seama ca am fost f f panicata de greutate daca o masuram saptamanal si notam in agenda, m-am si chinuit sa nu mananc multe prostii si tot degeaba.
Sarcina asta am fost muuult mai nesimtita pana acum, am mancat de toate si vad ca rezultatul e cam acelasi, deci n-are rost sa ma stresez!

Happy Mom si S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Ama ai constitutia atletica . De-asta zic ac si cu 10-15 kg in plus nu o sa se vada rau . Se vede clar . Faptul ca iti place tie mai slabutza e altceva .. dar e clar ca si asa si cu cateva kg in plus nu o sa te deformezi. O sa fi o mamica frumoasa.
Altele ca si noi care ne plangem ca le nici 1.60 ..(eu am 1.58..constitutie pufoasa) o sa fim mai disperate pt cateva kg in plus dar o sa ne treaca repede.

Adriana ai pus excelent in prima sarcina si arati suuuppperrr bine. Am crezut ca esti mai inalta din poze.

In timp ce vb cu voi ma imbrac sa merg la DR...si surpriza mare...sau nu prea mare ..mi-am luat sutienul pe mine si pocneste saracul .
Pt mine faza cu sanii e mare mare lucru . Oare cat de mari or sa se faca?..eu sunt tare plata de fel.

19+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Yvyana eu zic asa: e mit ca alaptatul slabeste, ca si berea face lapte.

Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Adriana, nu e neaparat rau cu soldurile eu una as vrea sa mi se lateasca soldurile putin. Am o constitutie de androgin, cu solduri inguste si pulpe la picioare...

Happy_Ama 18+
Bebe

Mergi la inceput

Ah, Diana, ai pus punctul pe i cu sutienul. Mie-mi ies prin toate partile. Este cea mai explodata parte a corpului Iti tinem pumnii cu dr.

Si eu merg diseara la eco. Poate aflam si noi odata ce e, Eva sau Eduard

Happy_Ama 18+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Eu am 156 cm si forma de clepsidra, deci nu ma prea incanta sa ma latesc prea mult in dl ''dos''

viitoare mamica de hocheist 15+

Mergi la inceput

Fetelor, am pus in capitolul asta, pe prima pagina cred, un link pt un site facut de o mamica in timpul sarcinii. Mignona si f frumoasa. Arata cum s-a imbracat ea...ma uitam ce poate face imaginatia din...imagine

Happy_Ama 18+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Fetelor care aveti sanii mici ar trebui sa va mega bucurati ca-i aveti asa!
Pe mine nu m-a deprimat nmk mai tare la prima sarcina dupa nastere, nici kg acumulate, nici vergeturile care au aparut din plin peste tot cu toata cremuiala mea zilnica (am pielea f f naspa ca structura, se regenereaza f greu si la ceza a ramas si o cicatrice cam urata ca dr nu-i venea sa creada ca el a operat cand a vazut cum se vede si a zis ca o s-o reparam acum) deci nmk nu m-a deprimat din toate astea cat m-a terminat halul in care am vazut ca arata sanii mei
Aveam niste sani superbi, cupa C si f f fermi; acum nu mai zic cum atarna ca niste sosete
Si lucrul asta se intampla indiferent daca alaptezi sau nu, dar la mine cred ca si alaptatul i-a facut sa se lase si mai rau!
Deci dupa sarcina asta iau serios in considerare un retus la capitolul asta
Am 4 prietene care au nascut cu o luna-doua-trei dupa mine si toate aveau sanii mici-mici, au alaptat bine-mersi, s-au bucurat de marirea lor si acum ii au exact la fel, mici dar fermi!

Happy Mom si S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ama sa ne mai dezvalui si nou din ce zice medicul. Cum e cu contractiile astea? dureroase sau nu??
Dr meu e in concediu pana pe 5 martie. Abia atunci am programare la el.
Morfologia mi-o face alt medic la RM.

Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani

Mergi la inceput