Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~35~
Raspunsuri - Pagina 9
Iris1211 spune:
Elyana cu privire la orele libere pentru analize, eu spun ca poti intarzia la servici pe motiv ca recoltarea de sange nu se poate face la orice ora. Alte chestii nu-mi vin in cap.
happy 26 + cu
mony_omv spune:
Salutare tuturor. La ora asta eu sunt la al doilea pahar de limonada, asteptand mancarica chinezeasca.
Nu mai retin cine a cerut linkul cu patutul transformer, inca il am salvat asa ca il pun aici:
http://patutbebe.ro/shop/copii/patut-transformer-cu-leganare-sistem-silence/cu-sertare/.
Eu cred ca o sa merg pe acesta, imi place ca are si sistem de leganare, si roti:
http://www.caruciorbebe.ro/detalii.php?id=247.
Maine voi fi nasa la Vatra Dornei, botez un micutz.
In consecinta aseara m-am purces la Promenada si mi-am luat o rochita cu fundita intre sani si burtica, iar vanzatoarea m-a complimentat :"Vai dar ce burtica frumoasa aveti!".
A fost funny in schimb cand intr-un magazin am dat peste niste flacai tinerei care numai dupa haine nu se uitau, iar cand au dat cu ochii de burtica mea s-au cam inrosit si se inghionteau.
Felicitari fetelor cu eco reusit, Vio, ma bucur ca esti ok, Vicky multa sanatate, si tututor pupici.
27+
Edy
Carmen1985 spune:
Buna dimineata! Fetita mea a avut o piele atopica si am folosit produse de la mustela recomandate de dermatolog. Ne-am inteles f bine cu ele , asa ca acum tot asa voi lua.
Mami de Bianca 07.05.2008 si 21+
emyly79 spune:
Ralu, cum ti se pare carutul de la Cora? Este cel la oferta 3 in 1 Hauck?
Multumesc!
24+
DenyAnd spune:
Salutare
Iris, scuze ca asa greu.
Inca nu am citit mai departe ca poate deja ti-au raspuns fetele (ca sunt la pag4 ) dar iti scriu raspunsul
Citat: |
citat din mesajul lui Iris1211 Deny draga parca tu mai erai cu RH negativ, asa ca te rog sa-mi spui cand ti-a zis dr sa refaci analizele ca eu nu-mi aduc aminte: saptamana 27 sau 28? happy 26 + cu |
Da, si eu cu Rh negativ.
In saptamana 27.
Urmatoarea programare la ginec o am pe 1 martie si atunci voi avea 27s2z.
Eu stiu ca vaccinul Rh stiu ca trebuie sa-l iei in saptamana 28. Logic ma gandesc eu, ca in sapt 28 trebuie sa ai deja analizele facute.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
25+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
Iris1211 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DenyAnd Salutare Iris, scuze ca asa greu. Inca nu am citit mai departe ca poate deja ti-au raspuns fetele (ca sunt la pag4 ) dar iti scriu raspunsul
Da, si eu cu Rh negativ. In saptamana 27. Urmatoarea programare la ginec o am pe 1 martie si atunci voi avea 27s2z. Eu stiu ca vaccinul Rh stiu ca trebuie sa-l iei in saptamana 28. Logic ma gandesc eu, ca in sapt 28 trebuie sa ai deja analizele facute. Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". 25+ cu Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s |
Multumesc mult, deci saptamana viitoare trebuie sa fac si eu analizele. Stiam ca atunci cand ai mai spus chiar m-am gandit ca doctorii nostri sunt de aceeasi parere, dar acum nu-mi mai aduceam aminte si uitandu-ma in dosarel nu-i inteleg scrisul doctoritei mele si de asta am apelat la tine.
Dar vaccinul asta se face doar daca s-au dezvoltat anticorpi impotriva lui bebe, nu?
Te intreb ca la mine saptamana 28 ar fi 25.02-03.03, iar eu am urmatoarea programare in saptamana 29 ca asa mi-a zis sa ma duc.
happy 26 + cu
Iris1211 spune:
Ia uite Deny ce am gasit pe net:
"Ce faci daca ai RH negativ si sotul RH pozitiv si ai aflat acest lucru dupa ce deja ai ramas insarcinata? Ei bine, vei face analize de sange speciale (testul Coombs indirect), de 3-4 ori pe parcursul sarcinii, pentru a determina prezenta anticorpilor in organismul tau. Daca analizele vor arata absenta acestor anticorpi in organism (anticorpi anti-D), vei face un vaccin, de rutina, incepand cu saptamana 27 pana la finalul sarcinii."
happy 26 + cu
DenyAnd spune:
Inca nu am terminat de citit, am ramas la pag 8
Felicitari pt vestile bune de la eco(nu nominalizez ca sa nu sup pe cineva), ma bucura mult sa citesc vesti bune de la voi
Noi suntem bine, ieri nu am mai fost la eco, practic saptamana asta nu am facut nimic. Sper saptamana viitoare sa fac ceva, macar un eco doppler. Treb sa stiu cum mai stau cu IR-urile.
Astept sa-mi vina si cardul de sanatate(cel temporar) si vad ca intarzie sa vina si ma baga in griji deja.
Trebuia saptamana asta sa merg si sa ma inregistrez la spital pt nastere, dar posibil sa nu o mai fac. Iar am intrat cu sotul in discutii "ce facem?": sa nasc aici sau in tara. Sunt multe avantaje si dezavantaje daca nasc aici si balanta inclina, cam mult, spre partea cu "in tara" . Ne mai gandim... Uffff, greu
Eu inca nu am luat nimic-nimic la bebitza(body, creme, strictul necesar, etc. nimic), desi am cateva primite, tot treb sa mai cumpar cate ceva.
Fug la treaba si revin mai tarziu sau maine.
Va doresc un inceput de weekend placut.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
25+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui Iris1211 Dar vaccinul asta se face doar daca s-au dezvoltat anticorpi impotriva lui bebe, nu? Te intreb ca la mine saptamana 28 ar fi 25.02-03.03, iar eu am urmatoarea programare in saptamana 29 ca asa mi-a zis sa ma duc. happy 26 + cu |
Sper sa nu gresesc cu raspunsul ca nu vreau sa te duc in eroare.
Daca nu s-au dezvoltat anticorpi, nu mai este nevoie de vaccin.
Daca nu ai anticorpi, inseamna ca bebe are Rh ca si tine.
Se mai repeta analizele, cand exact nu stiu, cred ca dupa nastere, de fapt se verifica rapid care e Rh-ul la bebe, daca are si el Rh ca al tau, nu faci vaccinul nici dupa nastere. Dar daca are Rh diferit, musai vaccinul in primele 72 de ore.
25+ cu
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui Iris1211 Ia uite Deny ce am gasit pe net: "Ce faci daca ai RH negativ si sotul RH pozitiv si ai aflat acest lucru dupa ce deja ai ramas insarcinata? Ei bine, vei face analize de sange speciale (testul Coombs indirect), de 3-4 ori pe parcursul sarcinii, pentru a determina prezenta anticorpilor in organismul tau. Daca analizele vor arata absenta acestor anticorpi in organism (anticorpi anti-D), vei face un vaccin, de rutina, incepand cu saptamana 27 pana la finalul sarcinii." happy 26 + cu |
Da, poate asta e corect.
Nu stiu, imi cer scuze pt raspuns gresit
Gata, am fugit la treaba ca sunt intarziere.
Revin mai tarziu
25+ cu