Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~35~

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Citat:
citat din mesajul lui Iris1211

Dar vaccinul asta se face doar daca s-au dezvoltat anticorpi impotriva lui bebe, nu?
Te intreb ca la mine saptamana 28 ar fi 25.02-03.03, iar eu am urmatoarea programare in saptamana 29 ca asa mi-a zis sa ma duc.

happy 26 + cu

OK, multumesc.

Sper sa nu gresesc cu raspunsul ca nu vreau sa te duc in eroare.

Daca nu s-au dezvoltat anticorpi, nu mai este nevoie de vaccin.

Daca nu ai anticorpi, inseamna ca bebe are Rh ca si tine.

Se mai repeta analizele, cand exact nu stiu, cred ca dupa nastere, de fapt se verifica rapid care e Rh-ul la bebe, daca are si el Rh ca al tau, nu faci vaccinul nici dupa nastere. Dar daca are Rh diferit, musai vaccinul in primele 72 de ore.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

25+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

happy 26 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Imi puteti recomanda o perna de gravida? Incepe sa fie dificil somnul, cu toate ca am o pilota pe care o iau in brate, nu face fata. Nu stiu prin ce magazine m-as putea uita. Sau sa comand de pe net?

21+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Elyana, nu stiu ce sa zic referitor la markeri si la depunerea de calciu..Stiu ca m-a anuntat astazi o colega care e si ea gravi ca si ei i-a gasit un marker de down si ca a pus-o sa isi faca niste analize suplimentare..Cred ca depinde de dr..

Acum sunt tare curioasa sa vad si la mine la morfo ce e..

SImcri, frumusel patutul..si foarte practic..

Eu am fugit putin de la birou si m-am dus pana in Unirii..Am un eveniment cu munca luni si aveam nevoie de ceva o idee mai elegant..Pantalonii nu mi-au placut, dar mi-am luat doua camasi..o sa le pot cu blugi inchisi..Acum, o sa fiu singura gravi..nu cred ca o sa fie panica daca nu am pantalon de stofa..sau rochie(nici de asta nu am gasit)..De comandat mi-e cam frica sa comand, nu imi dau seama ce masura am..mai ales ca burta e mai mica decat de obicei in sarcina..
Daca aveti idei.. Aa..si mi-am gasit sutien de alaptat ff dragut si care merge purtat bine si acum, cat inca sunt "in crestere"..sutienul normal(cupa mai mare) mi-a ramas cam mic iar.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Eliana . Nu stiu ce sa zic de markerii aia. Sper sa fie totul bine.

Simcri, sa dormiti sanatosi in patut!

Deny, cand va faceti socotelile cu nasterea, luati in calcul tot : "bomboanele", drumurile in ro etc. Ca se vor aduna ...

Eu am dormit pana la 1. Asa imi e de ciuda. Sunt decalata cu somnul total. M-am trezit la 8 sa o pregatesc pe MAya, m-am mai agitat pana la 11, dar la 11 am picat. Ma seaca ca deseara iar nu voi putea dormi .

Vicky, Printzesone and BB (28+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Aporpo de sutien de alaptat. Spunea cineva, ca a luat un sutien cu burete. Buretii aia sunt de protectie contra laptelui?
Daca DA, un mare NU. Deja, asta inseamana ca la 2-3 schimbi sutienu, ca mirosi toata a lapte. In plus, buretele ala se imbiba tanol rau, si nu iese ff bine la spalat.
La fel, nu recomand protectiile alea lavabile din acelasi motiv. Cele mai bune sunt cele de unica folosinta. Eu am folosit Carrefour si am fost ff multumita.

Vicky, Printzesone and BB (28+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna ziua!

Elyana, din cate am citit problemele la inima sunt greu de depistat de catre un ecografist "normal", sa zic asa, doar un cardiolog poate sa-ti spuna ceva sigur. Dar eu sper sa fie totul ok si sa nu fi vazut bine nenea dr. mai ales ca n-a primit nimic ca sa se indulceasca.

Simcri, si noi tot asa avem patutul. Singura problema a aparut atunci cand a inceput sa se rasuceasca in timpul somnului si se lovea in plasa, fiind destul de ingust, se ridica direct in picioare, asa ca a trecut cu noi in pat.

Deny, iti tin pumnii sa iei decizia cea mai buna, dar eu sunt de parere ca tot mai bine o sa-ti fie alaturi de sot (sper sa nu te deranjeze ca mi-am dat cu parerea).

Mony, distractie placuta la botez! Asteptam poze cu rochita si burtica

Madd, eu am vazut haine mai elegante, de gravide, la C&A.

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 24s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Vicky, eu l-am luat pe al meu cu burete(atunci cand l-am luat m-am gandit doar ca il voi putea purta acum si sa arate si bine)..Dar buretele nu e pentru protectie..Stiu de la cumnata mea ca a avut si ea, dar a folosit protectii sub de unica folosinta..

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

cita_ralu, sa stapaniti sanatosi carutul si bebe sa-l foloseasca cu placere!

miche, sedere placuta si cu folos in pat!

Legat de sutien/ bustiera pt alaptat, dar si inainte astept si eu recomandari. Data trecuta n-am avut dar am prins si toamna-iarna cand nu ieseam ft mult si nici nu se vedea prin haine, dar acum vom avea nevoie.

Perna de gravida - am auzit ca au in LIDL - n-am fost sa vad.

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 24s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Camasile au fost dragute, la pantaloni m-am poticnit..Bine, nici nu sunt asa sigura ca vreau sa investesc in prea multi pantaloni de gravi, iar ca sa imi iau masuri mai mari..Nu stiu ce sa zic..Mi-e ca raman cu ei aiurea..Mai am inca doua perechi de blugi normali si doua de blugi de gravi, as fi vrut sa nu mai cumpar altii..Camasile merg purtate si dupa..
O sa fac o tinuta casual-office..Cred ca o sa fie ok, mai ales ca la noi nu e chiar genul office "bancar":)

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Multumesc, fetelor doctorul a vazut bine, sunt sigura. Mai ales ca la ultima ecografie la cabinetul doctoritei am vazut-o ca a intarziat cu imaginea pe inima, a marit-o, dar nu a zis nimic. Am considerat ca daca e sa fi vazut ceva si nu mi-a zis, nu e urgent si am asteptat morfo.

Nu ma tem neaparat de Down, fiind gemeni monochoriali, riscul e acelasi pentru amandoi, dublu test a iesit bine si au gasit un singur soft marker, unuia dintre ei. Problema asta apare la foarte multi bebei sanatosi, si nici macar nu apare 100% in caz de Down. Au totul format corect in rest.

Din ce am vazut, in majoritatea cazurilor, nu dispare, dar nici probleme nu ar fi dupa nastere.

Legat de perne, am vazut tip semicerc, in forma de L si in forma de lacrima si nu stiu care ar fi cea mai indicata

21+ +

Mergi la inceput