Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~35~

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna dimineata

Va invit la o cana de ceai cu multa miere si lamaie sa alungam virusii. Eu azi la munca, dar n-am niciun chef si in plus m-a lovit si un somnnn de numa ca de la 5 fac patrule prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata mamici!
Doina,nici noi nu am scapat de pampersi,vad ca suntem mai mici cu 2 luni decat voi,face cand o pun eu,dar inca nu a deprins sa-mi spuna ea.Si eu sper ca pana la bebe 2 sa se invete,si sa scapam macar ziua de el,ca oricum noaptea nu prea face,de cele mai multe ori pampersul e uscat dimineata,cand mergem la olita.
Pentru spalat bebe mi-am luat Nivea din cap pana-n picioare,lotiune am luat Johnson ,servetele am luat Pampersi,scutece voi merge tot pe Pampers pachet alb la inceput,iar pentru findulet inca nu am luat ,dar urmeaza sa iau Bepantene!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Neatza!

Multumim de ceai, eu chiar nu am mai baut de mult, asa ca mi-ai dat o idee.
In alta ordine de idei, ca si produse de bebe eu am foarte mare incredere in produsele Topfer. Am o prietena care lucreaza in farma si mi-a explicat ca produsele Topfer sunt intr-adevar certificate BIO (au marcajul pe ambalaj) si chiar mi-a dat un ulei care m-a incantat maxim. Am si facut pe "clientul misterios" si chiar recomandau farmacistele si vorbeau foarte frumos de aceste produse. Nu ma pot pronunta cu privire la celelalte amintite de voi, dar si gama Avene mie imi place foarte mult.
Miche - profita si relaxeaza-te. Asa as lenevi si euuuu, noroc ca vine weekendul si o sa dorm mai mult dimineata.
Lillyas - felicitari si la cat mai multi ani impreuna!
Monik86 - felicitari pentru eco si bebelusa sanatoasa!
Cu privire la HR, eu cand am dus adeverinta aveam 8 saptamani si am facut o copie la adeverinta, apoi am pus-o pe secretara sa imi dea un nr de inregistrare pe copie. Dupa aceea, doamna de la HR mi-a dat un model de instiintare si am facut si eu una pe care mi-au semnat-o sefii. Deci, aici au fost ok.
Oricum mi se pare aberant sa va spuna acum ca nu ati facut acea instiintare. Pai cine trebuia sa stie ca trebuie facuta asta?
Sper sa rezolvati si voi oricum problemele cu HR.

pupici

happy 26 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

'neata !

Pai sa povestesc despre col. Nu este exagerat de scurt, ba chiar mai lung ca al Elyanei la care ma tot gandesc, are 30mm (ecografic) . In sarcina precedenta am avut mereu tendinta de scurtare a colului, dar in urma repaosului la pat se rezolva. Doctorita mea , imi tot face desene si imi tine lectii de anatomie (deh, defect profesional, face parte din Parteneriatul Academic) . Mi-a explicat cum sarcina exercita presiune asupra colului, si daca se scurteaza prea mult exista riscul de a se deschide, ceea ce nu-i prea bine. Scurtarea colului e reversibila, dar daca se deschide.. mai bine nu aflam
Alte semne care indica o sarcina mai joasa si o presiune mai mare pe col e si urinarea frecventa (trebuie exclusa infectia urinara )

Nu mi-a interzis nici inotul, nici yoga, nici munca ci doar mi-a recomandat pauze dese la orizontala , iar cand musai am de lucru mult, no spa chiar daca nu resimt contractii.

Miche 26+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Buna dimineata!!

Felicitari pentru rezultatele bune de la ecografii, ma bucur ca bebeii cresc bine si frumos

Simcri, bine ai revenit!sanatate, sa te mai lase si pe tine uratii de virusi!

Referitor la metodata de diversificare, mie personal autodiversificarea mi se pare interesanta. Nu am aplicat-o la Radu pentru ca nu apucasem sa ma documentez, dar citeam la odiseea lui de atunci si erau cateva fete care o aplicau cu succes.
Una din ele avea si un blog ff interesant pe aceasta tema...Daca sunteti interesate, pun pe mail.

Cat despre olita, aici e o nebunie cu dezvatatul cat mai rapid. Radu a scapat de pampersi la 2 ani cand i-am explicat ca nu o sa mai aiba pampers pe el si trebuie sa ceara la olita. Dupa cateva accidente, in aprox 2 saptamani era totul ok. Asta la pipi, pentru ca la caca a fost cu totul alta manacare de peste.
Nu vroia sa faca decat in pampers...si spre disperarea mea a facut pana aproape de 3 ani...Daca nu-i puneam cand imi spunea ca face se constipa si nu facea...
Acum nu stiu daca am gresit undeva sau doar nu a fost el pregatit, ideea e ca trebuie lasati in ritmul lor si nu trebuie fortati.
Multe inveti si din experienta...Teoria e buna, dar tot practica e mama invataturii.

Alaptatul pana la 5 ani...am vazut la emisiunea Tabu, ceva pe tema asta...ma depaseste...
Nu prea inteleg motivele alaptarii atat de tarzii, chiar nu stiu de ce sa zic.

Miche, stai cumintica!

Cosmetice am folosit Mustela la inceput, Bioderma si Nivea. Toate au fost ok.
De data asta, as merge pe o formula fara prea multe ingrediente, ceva mai natural.

Ce bine ca azi e vineri
Nici eu nu am chef de munca.

Mergi la inceput

Referitor la cosmetice pt bebelusi, nici eu nu ma pot hotari intre Mustela , Bioderma sau Avene. Dar mai am timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Neatza fetele!

Multumim pentru felicitari! Asteptam vesti cat mai bune si de la cele care urmeaza sa mearga la eco sa-si vada puiutii frumosi

Simcri, cam ce ai zis tu despre cordon mi-a zis si dr meu. Noi nu avem circulara, momentan cel putin , desi cordonul e "jucaria" ei preferata Dar e bine de stiut, pentru linistea noastra!

Noi nu am luat inca pentru bebe cosmetice Despre produsele Sanosan am citit ca sunt bune, din cate am vazut au si preturi de bun simt. Oricum mai avem timp sa cercetam piata, ca produsele cosmetice vor fi printre ultimile achizitii, mai vedem noi

Ce bine ca e vineri!

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Miche, la ce dr mergi? Si doctorita mea care imi face ecografiile face parte din Parteneriatul Academic, Dinu Adela, se numeste.

Iris,si mie imi plac f mult produsele Topfer. Eu lapte si cereale Topfer am folosit dupa ce nu l-am mai alaptat pe R.
Si cosmeticele mi s-au parut ok. Citisem la un moment dat ca sunt super ok la capitolul calitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Sanosan am folosit si eu la fata lotiune dupa baita,si a fost ok.Cu ulei se usca pielea de asta am recurs la lotiune!

26+

Mergi la inceput

Corina Grigoriu
colaborez cu ea din 2004

Citat:
citat din mesajul lui Kabecka

Miche, la ce dr mergi? Si doctorita mea care imi face ecografiile face parte din Parteneriatul Academic, Dinu Adela, se numeste.

Mergi la inceput