Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~35~
Raspunsuri - Pagina 6
mcoca spune:
Simcri, chiar doream sa te intreb de cordon. Imi amintesc la Maya, la morfo 3 ca am intrebat cum e cordonu. Tipa a zis, ca nu stie si nici nu se uita, ca e irelevant. Acu intrebarea este : chiar nu se uita sau a zis asa sa nu ma panichez eu?
Cu cremele : am sa folosesc Spuma de la Avène. Eu sunt fun Avene, m-am impacat f bine si la MAya, si mai ales imi place ca e spuma. Crema de corp nu iau. Crema de fund, Bepanthen.
Cu diversificarea, sunt o gramada de scoli, cu idei care mai de care mai crete. Trebuie sa cititi mult si apoi sa luati decizia care va convine voua, care vi se pare voua mai ok.
Cu olita : eu am pus-o pe olita inainte de un an cu scopul de a o invata cu obiectul. O puneam o data pe zi, careva minute. Nu plangea, nu a fost deloc o experienta negativa. De pampers am scapat la 2 ani, in 2 zile. Am avut un singur accident. Bine, apoi accidente au mai fost, ca se mai lua cu joaca, etc, dar nu am certat-o niciodata.
Miche, ai colul numai scurt sau si moale? Ai grija d etine!
Monik, felicitari pt morfo!
Merci pt sfaturile cu ochelari! Eu in fata ei par relaxata. I-am promis ca-i arat poze cu mine cu ochelari de cand eram mica :), si etc. Sper sa-i accepte fara probleme.
Vicky, Printzesone and BB (28+)
simcri spune:
Duduta cum spune o vorba daca-i musai cu placere, daca sunt ca urmare a rezultatelor atunci e ok.
Monika felicitari pentru eco bun si printesa sanatoasa
Monik86 spune:
Vicky, multumesc! Dar nu am facut morfo inca, o sa fac data viitoare, asa a zis dr. Sper ca si la morfo sa fie bine
20+ cu
mcoca spune:
Monik, cand am citit d einima, camere etc, am dedus ca-i morfo :).
Monik86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Monik, cand am citit d einima, camere etc, am dedus ca-i morfo :). Vicky, Printzesone and BB (28+) |
No problem
Na, cred ca ne punem la somn!
Noapte buna!
Somnic usor si linistit si fara vise urate!
20+ cu
simcri spune:
Vicky se uita la cordon pentru ca trebuie sa se uite, sa vada fluxul de sange si toate cele, dar nu este o chestie relevanta chiar daca este circulara, cel putin nu inainte de nastere, in principiu momentul nasterii este singurul moment cand chiar conteaza daca exista sau nu o circulara, nu mai inainte si nici macar in trimestrul 3, pentru ca daca la declansarea nasterii exista circulara datorita contractiilor si coborarii bebelusului cordonul se poate strange si face sa scada bataile fetale atunci medicul decide ce masuri trebuie sa ia, daca nu scad foarte mult poate decide sa continuie cu nastere normala sau din contra poate opta pt cezariana. Oricum se monitorizeaza asa ca in general circulara nu pune probleme.
mcoca spune:
Aa da, s-a uitat pentru fluxurile de sange. Dar la nastere nimeni nu a mai pus vre-un eco pe burta mea ... deci daca doamne fereste se infasoara de 2 ori, nimeni nu stie
simcri spune:
Ma mir, in general stiu ca atunci cand te duci sa nasti fac un eco de control sa vada cum se prezinta in jos in stanga in dreapta, asta se facea si in Romania, asta in cazul in care bebe nu era pe jumatate afara si ajungi direct in sala de nasteri.
Hellie spune:
'Neatza dragutelor!
Merci de impartasirea opiniilor cu parere la cosmetice bebe. O sa ma decid cumva intre Avene (dar nu stiu daca avem in RO o gama asa diversificata pentru bebe; pt. femei sigur exista pt. ca folosesc eu de un an-doi crema de fata), Bioderma si Klorane. La Klorane mi s-au parut cam multe ingrediente din alea de-mi aduc aminte de chimia din liceu , dar nici nu m-am uitat atent.
Monik, felicidades pentru rezultatele bune la morfo!
Circulara de cordon (larga; asa scrie pe eco) are si dulcelul meu. Si desi citisem si eu ca nu e o tragedie mai ales in lunile mici, bineinteles ca atunci cand am vazut scris pe hartie m-a trecut un val de caldura. Dar dna. doctor nici nu s-a sinchisit de "marea problema".
22+