LMA Fluturasi minunati !!! 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 18
madutza_bra spune:
Hello!!!
prima zi de munca a fost o ok, mai bine decat ma asteptam..timpul a trecut destul de repede. Sunt incantata ca nu am uitat prea multe, nici nu s-au schimbat multe. Sapt asta va fi mai relaxata.
felicitas, da s-au urcat cu coatele pe ea 2 asistente, si altele trageau de bebe..v-am spus pana la uram concluzia a fost ca bebe era lipit de placenta..nu stiu cum si ca din cauza asta nu putea iesi...
Nu mai stiu cine spunea...da a gasit pompa in spital dar nu reuseste sa scoata nimic, asistentele nu o ajuta sa se mulga. Copilul a are icter acum si e somnoros..trage de 2 ori din san si adoarme sau asteapta biberonul. Miercuri ajunge soacra ei acolo si sper sa o ajute ea. Am mai instruit-o si eu prin tel si pe la socar am trecut sa vb cu ea. Ii duce ceaiuri de lactatie, dar saraca fina mea are sanii plini, au inceput sa o doara si nu ajuta nimeni sa scoata laptele I-am zis macar pe finu sa-l puna la treaba
La multi ani Maria!!!! Happi, te pupam si te asteptam pe aici!!!
Am intrat scurt si fug la culcare..maine la 6:30 din nou in picioare...
miki1979 spune:
neata, va ofer o cafeluta
LA MULTI ANI LUCAS sa-ti traiasca voinicul bbyasmi, sa fie sanatos si sa va umple sufletele de bucurie ca si pana acum..sa ramai la fel de dezinvolt, istet si descurcaret pui mic
ailed_dota spune:
La multi ani Lucas!
Sa fii sanatos, norocos si fericit!
Cred ca de asta s-a trezit Andra de la 6.30
roxy_s spune:
neata, fetelor!
am intrat si eu repede sa urez La multi ani, Lucas! sa cresti mare si sanatos, pui mic, si sa ai grija de surioara ta ca doar esti un barbatel!
madutza ce bine ca a trecut cu bine prima zi la servici
saraca finuta ta...asa mila mi-e de ea...cu sanii plini cu lapte si nu poate alapta, este chiar frustrant. dar nu este tarziu, nu pierde laptele asa usor. spune-i asa...acasa cand ajunge sa puna pe bebe la san cat mai des, cat mai mult, sa se mulga...si lapte va fi. daca ea vrea si va insista va avea lapte. poate o ajuta si soacra daca o fi mai dezghetata
felicitas spune:
La multi ani Lucas! Sa fii fericit, sanatos si cuminte! Sa-i inseninezi viata lui mami, tati si a surioarei!!!
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
35 saptamani+ AMR 5 s
strumphitza spune:
La multi ani, Lucas! sa fii sanatos, norocos si sa ai parte numai de oameni buni, frumosi si iubitori in jurul tau! Lavinia, sa va traiasca baiatul si sa va aduca numai zambete si lacrimi de bucurie!
millie spune:
La multi ani Lucas!!! sa fi sanatos,norocos si fericit alaturi de parintii tai si surioara ta!!!
yvyana spune:
'Neatza, mamici!
In primul rand
LA MULTI ANI LUCAS, SA FII SANATOS SI FERICIT!!!
Mada am vazut pozele, au iesit super atat tortul cat si cosul de fructe si se vede ca a fost o petrecere pe cinste! Cata e o scumpa, finuta, delicata
Roxy tu ce pregatesti pentru ziua buburuzei?
Cami am vazut si pozele cu fetele tale, sint superbe si seamana ca 2 picaturi de apa, au zis si celelalte mamici!
Sa va mai zic ce prostii mai face L: vineri cand spalam vasele la bucatarie ea repede a fugit in camera ei si nu stiu cum naiba a reusit intr-o secunda sa rastoarne o comoda cu 4 sertare peste ea, doar capul i se mai vedea de sub mobila imediat cum am auzit urlete am fost acolo si da-i si lupta-te cu ridicatul comodei, eu o saltam dintr-o parte si seratarele cadeau pe ea offfff! N-a patit mai nimic, doar sperietura ce a fost mai rea, dar si pe mine m-au apucat niste crampe din cauza ca m-am fortat sa ridic repede o greutate asa de mare si tot week-end-ul am tras cu durerea de burta am stat numai pe No-Spa forte la 8 ore si ma gandeam sa-l sun si pe dr, dar ce puteam sa-i mai zic?! ca am mutat mobila prin casa si acum ma doare burta ?
Am mai pus si eu 2 filmulete, unul la joaca si unul in fata calculatorului, e absolut extaziata Cami de poza cu Petra si Mos Craciun mereu imi cere sa-i arat poza cu "petitza shi Moshu'"
Deea, Delia sa va reveniti cat mai repede din oboseala si stres!
Happy Mom si S20+