Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

delia T esti la inima mea, acum ca ai scris de Oscar, sunt innebunita dupa locul ala, mergem f rar dar oricand cu drag
oxana ma facusi sa rad cu portiile uriase de la Oscar, desertul nu mai intra in discutie acolo. eu merg si cu pitics ls piscina union, odata pe spatamana, e chiar sub oscar, si sotul e in apa cu ea si eu sus la un suc sau cafea poate ne intalnim intr-o zi la o limonada acolo

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
18+
minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Amalia, putem sa facem si noi comenzi?

Fetelor, cu riscul de a fi iar plangacioasa pamantului, sfatuiti-ma sau incurajati-ma si pe mine, ca mai am putin si o iau pe pereti. Azi m-am simtit iar foarte rau. Durerile de burtica si de spate ma termina psihic. Am luat deja 2 no-spa. unul de dimi, unul pe la 15:00. Nu stiu ce sa mai fac. Ma streseaza de imi vine sa plang

Happy_Ama 18+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

happy si eu am niste dureri insuportabile acum nu prea mai pot tricota ca nu ma pot concentra sub nici o forma ma simnt pierduta in spatiu si inutila dar ca sa pot suce la bun sfarsit sarcina trebuie sa stau 90%in pat

amalia tsakoniati
19+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=amalia&year=2013&month=7&day=10&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Ama, eu daca as fi in locul tau as vb cu dr gineco sa imi dea adev de reducere a progr de lucru la 6 ore. (eu asa am facut).
Stii ce diferenta este intre a sta la munca de la 9-18 si 09-15 (ca nu mai iau pauza de masa?) Pt mine a fost o schimbare enorma. Ajung acasa, ma intind, nu mai stau in picioare sau pe scaun.Poate asta e si la tine...suprasolicitarea!

Gandeste-te. Asta implica pastrarea salariului la actualul nivel.

13 +

Mergi la inceput

Betty, pt cei 0,85% trebuie sa mergi la Casa de sanatate cu Anexa4 completata (o gasesti pe linkul trimis de mine mai devreme) impreuna cu decizia de impunere pt venitul estimat de anul acesta. ( Declaratia 220)

Eu te sfatuiesc sa cotizezi macar 2-3 luni pt ca este o valoare fff mica (la 20 milo net dai 17 lei pe luna) decat sa te trezesti ca nu stiu ce se intampla, ca nu vad plata...etc.

Eu inteleg ca tu nu stai acasa decat 42 de zile dupa nastere?! sau nu am fost atenta?

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Bobitza activitatea vreau sa o suspend doar 42 zile cat este minim obligatoriu, scriptic, in rest vor face altii treaba in locul meu, eu doar voi parafa, daca as putea n-as suspenda nici cele 42 zile dar cred ca sunt obligata prin lege sa imi iau cele 42 zile pt a putea lyua stimulentui de 500 ron la care n-as renunta totusi ca e dreptul meu si al copilului, in 2 ani se aduna in jur de 11500 Ron care nu-s de aruncat.

18+

[url =<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Betty&year=2013&month=7&day=16&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Betty&year=2013&month=7&day=16&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>]Daria[/url ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Of, Amalia Imi pare asa rau sa aud...daca si tu care stai in patut...nu mai inteleg logica acestor dureri Tie ce ti-a spus dr?

Bobitza, mie nu mi-ar fi oricum de salariu. Eu pentru bebele asta am plecat de la un nou loc de munca dupa 3 luni pentru ca nu rezistam la programul de 13-14h...Si am renuntat la o marire de 30% a salariului. Banii nu sunt o prioritate. Dar tocmai pentru ca m-am intors la vechiul loc de munca abia in decembrie, si pentru ca m-au vrut inapoi chiar stiind ca sunt insarcinata....mi-e rusine asa... O sa vorbesc maine cu doctorul, sa vedem ce spune... pana la urma bebe e pe primul loc. Si vorba ta, carierista din mine se da la o parte pentru binele lui/ei

Happy_Ama 18+
Bebe

Mergi la inceput

Mie imi iese bubita la gura
Inainte ma dadeam cu Aciclovir...acum nu cred ca am voie si nu risc.
Dar nu il afecteaza pe bebe, nu? Stiu ca la Herpes 1 am anticorpi ca imi mai iese din cand in cand la gurita

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

proba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty200

Bobitza activitatea vreau sa o suspend doar 42 zile cat este minim obligatoriu, scriptic, in rest vor face altii treaba in locul meu, eu doar voi parafa, daca as putea n-as suspenda nici cele 42 zile dar cred ca sunt obligata prin lege sa imi iau cele 42 zile pt a putea lyua stimulentui de 500 ron la care n-as renunta totusi ca e dreptul meu si al copilului, in 2 ani se aduna in jur de 11500 Ron care nu-s de aruncat.

18+

[url =<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Betty&year=2013&month=7&day=16&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Betty&year=2013&month=7&day=16&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>]Daria[/url ]

Am inteles acum. Mi se pare firesc ce faci.

13 +

Mergi la inceput