Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

a paula ai pus poza cu bebita ... sa cresca mare mare ...

apropo pentru pozele acestea 3D 4D ati cerut voi sa vi-i se faca sau le fac doctorii asa default ?

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

De fapt am pus poza cu puta lui bb2. Eu nu am cerut, dimpotriva i-am spus ca nu imi plac, si el a zis ca el se chinuie sa prinda cate un cadru si mie nu-mi place si mi-a facut CD cu poze.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

paula apropo de maria si planurile ei singurica ...sa-ti fie rusine daca te-ai gandit la ce m-am gandit eu !

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Yvyana, pentru mine conteaza mult ca imi impartasesti experienta. Eu nu ma supar. Stiu ca ma vait si exagerez. Ma crezi ca ma enervez si pe mine?! De fel ignor durerile dar cu bebe nu mai pot...sunt nevricoasa

Happy_Ama 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

O, da , Paula ..noi suntem "bolovanii" de temelie de la Odisee.
Umblam prin vecine pana sa deschizi subiectul.

Maitrey am citit si eu, interesant, tot posibilul sa fie mai sanatos pt copil sa fie nascut natural.
Dar eu sunt cea mai "pro cezariana" persoana. Admir fetele care vor nastere naturala , mai ales in Romania.

Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani

Mergi la inceput

paula cand ai zis de puta !am intrat din nou sa vad detaliile chear are puta si ..mare ! o sa fie vlajgan baiatul !

19 +

Mergi la inceput

Olimp, mie mi-a dat poza dupa eco 4D la DT. Si mi-a dat si filmulet dar numai o fractiune e 4D

Happy_Ama 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Paula, bine ca ai pus si tu poza cu bebe mic, ai o putza ... grupa mare . Felicitari! Asa nici mie nu-mi plac deloc, doar asta pe care-am postat-o arata cat de cat a om, restul erau cam deformate... sper data viitoare sa mai prinda nenea doctorul una mai frumusica ...

Daca vom continua sa scriem si peste ani pe ceva grup o sa va mai impartasesc din framantarile, reusitele sau esecurile parintelui de adolescent ... fiti pe faza ca se anunta vremuri tulburi peste ani, bucurati-va de perioada asta "linistita" ca o sa mai vb noi cand fac copilasii 12, 14, 17 ani ... si asta in contextul in care nu ma pot plange ca am avut copii problema dar te trec prin anumite stari incat in momentele respective intelegi perfect de ce unele specii isi manaca puii . Apropo de asta ... cica parintii cand au bebei mici ii iubesc asa mult incat le vine sa-i manace iar dupa ce cresc ... regreta amarnic ca nu i-au mancat cand au fost mici ...

18+

Mergi la inceput

Paula, si eu am facut acelasi lucru. Imi cer scuze dar trebuia sa vad Confirm! Oho!

Happy_Ama 18+

Mergi la inceput

si eu am citit articolul , poate ca au drepate cine stie , dar sincer se intampla si atatea dezastre la nasterea naturala incat cred ca fiecare decide care este obtiunea cea mai buna pentru ea , oricum cred ca ce e natural -e natural...

19 +

Mergi la inceput