Informatii

Informatii | Autor: littlenikoo

Link direct la acest mesaj

Buna.. Ma numesc Nicoleta si sunt gravida in luna a 8-a.. Mie doctora de familie si dr. ginecolog pana acum nu mi ai dat sa fac analizele: coagulograma, sideremie, secretie vaginala, secretie vag pt streptococ B, cultura din col uterin, cultura din secretii si urina pt nastere.. :|

Ce as putea sa fac?!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns izabela88 spune:

intreaba-i tu daca si cand trebuie facute
daca nu te lamureste raspunsul lor sau ti se pare ca nu acorda acestor analize atentia pe care o astepti,fa-le la un alt cabinet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Poti re-posta intrebarea aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=177104 si vezi ce spun fetele care nasc in aceeasi perioada ca si tine.
Eu as merge la ginecolog sau medic de familie si as cere trimitere sa le fac sau le-as face de capul meu la un laborator cu plata.

32+ Anna Patricia
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100 zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Bun, eu am nascut de vreo 9 ani, dar chiar asa stiti voi ca sunt obligatorii toate analizele mentionate mai sus?

Daca exista un control ginecologic la fiecare vizita cred ca medicul observa mai multe detalii si poate sa indice anumite analize daca i se pare ceva suspect.

Urina petru nastere? sau cultura din secretii? coagulograma? sideremie? streptococ B? daca totul pare ok, de ce ar trebui facute? Intreb si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlenikoo spune:

Iti multumesc frumos..

Doar k ma simt panicata.. k am aflat si eu de la o prietena kre a nascut de curand si m`a intrebat dak am facut analizele astea.. si ea mi a zis k i se pare ciudat k sunt prima gravida kre o cunoaste care sa nu fi facut pana aqm analizele astea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu la 8 luni sigur am facut vaccinul antitetanos.
Altceva nu tin minte sa fi facut ...
In spital dupa internare mi-au facut timpul de coagulare si alte investigatii din cauza problemelor.

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena
U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX
Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

sunt f importante analizele acestea in sarcina. Urocultura, coagularea si fierul in special. Infectia urinara poate fi asimptomatica si poate cauza ruperea prematura a membranelor inainte de maturarea plamanilor copilului, coagularea pt ca sindromul de hipercoagulabilitate poate duce la cresterea rezistentelor pe arterele uterine lucru (masurabil la ecografie Doppler) care poate duce la suferinta fetala si deces intrauterin, fier pt ca nesuplimentarea adecvata in functie de carenta duce la anemie si complicatii in momentul nasterii cand cantitatea de sange pierduta e considerabila.

32+ Anna Patricia
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100 zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Medicul recomanda analizele si in functie de evolutia sarcinii. E am facut analizele astea in ultima luna plus inca aletele la recomandarea medicului ginecolog.

Eu zic sa le faci.

Mergi la inceput