Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (29)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

yvyana sa inteleg ca unul dintre repere importante de urmarit la carucioare este suspensia

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Da, dar de obicei cele care au suspensii bune sint si mai robuste, deci unul tip umbrela care se pliaza usor nu vei gasi cu suspensii bune, de fapt nici nu stiu daca au suspensii

Happy Mom si S19+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Multumesc Yvyana, eu stau la curte la parter asa ca nu am de-l urcat iar daca mergem in vizita va fi in portbagaj in masina deci nu ma deranjeaza daca-i f mare, chiar ma gandeam sa-l folosesc imediat dupa ce nasc pe post de "cosulet de nuiele", adica sa-i fac o husa cu volanase din material care sa-l acopere pana jos incat sa nu se vada ca-i carucior, sa aiba lumea impresia ca-i cosulet, asta primele 2 luni pana ma hotarasc ce patut iau, ma gandeam ca-i foarte practic astfel ca-l mut peste tot in casa pe rotile lui, are si scoica nu?

Cam ce pret are unul complet? Parca tot cel bleumarin arata cel mai bine ... ca sa vezi ironia sortii, la baiat am avut un caruciir roz, da roz din ala bombon de-ti lua ochii (pe vremea aia f rar gaseai carucioare frumoase asa ca abia l-am gasit pe asta si am facut un compromis chiar daca era roz, a zis taica-sau sa pun mana sa plimb copilul cu putza scoasa sa vada lumea ca-i baiat nu fata ), apoi la fata am avut carucior bleumarin cu interior cu ursuleti ca tot asa mi s-a parut cel mai frumos model si a castigat in fata culorii. Acum se pare ca tot asa se arata ca Daria sa aiba carut albastru.

18+

Mergi la inceput

Betty nu trebuie sa mai improvizezi nimic pentru ca el are de fapt portbebe si pitica mea a dormit in el pana la 3 luni, si cu el o plimbam si in el dormea si pe la hoteluri/pensiuni pe unde umblam noi, acolo a incaput pana pe la 4 luni apoi a trebuit sa cumpar pat pliabil ca nu mai avea loc; eu primele luni o tineam in pat intre noi in portbebe caci din cauza colicilor nu statea neam in patut si eu dormeam numai cu mana pe ea, iar ca sa dorm cu ea in pat mi-a fost teama sa n-o strivesc, am si patit o experienta nasoala in privinta asta
Uite o sa caut o poza sa o pun sa intelegi despre ce vorbesc!

Happy Mom si S19+

Mergi la inceput

Inteleg dar ma gandeam sa-l las asa pe rotile lui si acoperit cu husa cu volanase sa para ca un cosulet stabil, stii cosuletele de nuiele cu baldachin nu? Husa respectiva si baldachinul le pot face intr-o culoare de fetitza.

18+

Mergi la inceput

Betty am pus poze ca sa vezi despre ce vorbesc!
Nu are scoica, eu am preferat sa cumpar scoica separat sa fie si testata si bine notata la testele www.adac.de/infotestrat/tests/kindersicherung/kindersitz-test/default.aspx" target="_blank">ADAC sau www.tcs.ch/fr/test-securite/tests/sieges-enfants/test-sieges-enfants.php" target="_blank">TCS
La fel am procedat si cu scaunul auto!

Happy Mom si S19+

Mergi la inceput

Imi dai te rog si parola si contul ca pana acum nu m-am mai uitat la poze ...chiar am vrut sa va cer fetelor parola si contul unde va uitati voi la poze ...
se potrivea scoica cumparata de tine pe sasiul acestui carucior?

Mergi la inceput

Gata ai PM!
Merg sa hranesc copilul care n-a dormit azi decat 40 min si-mi face mie capul calendar acum

Betty daca tu cumperi si scoica de la ei sigur se potriveste, altfel au adaptoare pentru scaun auto, dar pe mine nu m-a interesat pentru ca picea se trezea cum opream motorul la masina asa ca nu era rost s-o transfer pe carut.

Happy Mom si S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Fac capitol nou!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput