Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty200

Yvyana te rog mult trimite-mi site-ul de unde ai luat tu caruciorul ...oare culori mai vesele nu au, am vazut doar culori inchise, sunt elegante nu zic nu, probbail ca ma voi hotari la unu bleumarin, mi-a placut f mult modelul ... cred ca sunt si rezistente si comode pt bebe.

Ele, am vrut sa iti scriu ac poate contractiile tale sunt date de un uter putin mai mic, acum am vazut ca ai scris ca asa il si ai ... la sarcina 2 clar trebuie sa se fi largit putin fata la prima.

18+

Betty, sa te auda DD, sa fie un pic mai mare, sa fie si a mea macar de 3kg.

Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Ele, in mod normal cam la orice femeie bebe 2 are mai mult decat primul, a mea a avut 3550 fata de 3000 primul ... iar al 3-a al 4-lea posibil sa fie si mai mari, in general bineinteles ca exceptii se mai intalnesc. Ma gandesc ca explicatia e fix asta ca fiecrea sarcina mareste putin uterul, ai vazut de fapt ca si la ecografii medicii vad daca ai mai nascut dypa marimea uterului, deci chiar si dupa ce se retrage de tot ramane mai mare la cele care au copii.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ele sotul meu parca s-a conservat tot aceleasi kg le are de cand ne-am cunoscut maturi vorbind , caci ne stim de multi ani...deci voi lupta singura pe baricade cu dieta ...de dupa alpatare.

acum nici nu ma gandesc , pap tot ce imi pofteste sufltul , dar nu pot maca portii mari , asa ca mananc mai des .

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Olimp, gand la gand, eu am dat jos vreo 3 kg de cand am ramas gravida, inca nu le-am pus la loc, ma gandesc ca fiind mai grasa dinainte si acum crescand uterul, a micsorat locul care il avea stomacul pentru ca efectiv nu mai pot manca aceeasi cantitate ca inainte ... acum intra doar o jumatate de ciorba si felul 2 la fel, des mananc la o cantina din apropierea biroului si am noroc ca servesc si jumatate de portie ca altfel trebuia sa renunt ori la felul II ori la ciorba.

Sunt foarte curioasa cand si cat o incep sa pun in sarcina asta, cu ceilalti copii n-am fost grasa deloc inainte de sarcina si am pus cam 15 kg.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Olimp si eu am avut de cateva ori tensiune crescuta 160/90, chiar la cabinet, dupa ce-l vedeam pe bebe.
Medicul mi-a recomandat nici una, nici doua, tratament cu Dopegyt, fara sa monitorizez macar 2-3 zile tensiunea arteriala.
Am tinut sub observatie tensiunea acasa cam 1 luna si m-am mai consultat cu alti medici si mi-au zis sa nu iau tratament, inclusiv medicul ce-mi recomandase tratamentul. Deh, emotiile astea

Nici nu mai stiu daca am apucat sa va zic de niste dureri ascutite in zona rinichiului drept. Am facut analize de urina si mi-a iesit densitatea 1009, mai mica decat normal. Incerc sa nu ma mai gandesc ce dezastru scrie pe net in legatura cu valoarea asta mica - rinichi sclerotic. Mai las o vreme, vad ca nu ma mai doare ca zilele trecute, poate a fost lipsa de lichide. Voi reface analiza cand le refac si pe cele de sange. Dr de familie mi-a zis ca probabil am baut mai multe lichide, sa nu-mi mai fac griji. Sunt si un pic ipohondra, recunosc
Seara de seara mi-am notat intr-o agenda toate info utile pe care le-am aflat de la voi si pt care va multumesc din suflet!
Va felicit fetelor pt rezultatele bune la analize!

15 +
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Betty experienta ta ma incurajeaza cel mai mult , decat teoriile.
Imi doresc sa fie mai marisoara, 1 kg in plus la nastere, e mult si conteaza pt bebe.

ma pregatesc de plecat acasa.

Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Oxy, foarte simpatice tricourile
azi, m-am veselit tare citindu-va

15 +
Laura

Mergi la inceput

betty si la mine incape ori o supa ori un felul doi , impreuna se bat ...ca nu incap

graphystar
si mie nu a vrut cardioloaga sa-mi dea DOPEGYT decat de la 14 saptamani cand organogeneza este relativ terminata , apoi a zis ca pot sa iau fara probleme , cantarind riscurile , puseurile sunt mai pacatoase decat sa iei medicamentatia , mai ales ca nu modifica fluxul intre mama si fat . Si eu am constant tensiune buna dar aa zis ca nu se risca sa ma expuna la pusuri.

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

19 +

Mergi la inceput

ele si eu la 17 ies de la scarbici

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Betty eu l-am luat de la un targ din Bucuresti, Babyexpo, aveam 20S si 2 dr imi spusesera ca e baietel si unul ca e fata, nu facusem inca morfologia din S22 asa ca l-am ales maro cu turcoaz; am dat atunci 1600RON pe el, contine landou si parte sport, plus husa de ploaie si husa de picioare; pe mine m-a interesat cel mai mult partea sport ca acolo tii copilul aproape 2 ani, am pus-o acolo de la 4 luni pentru ca se lasa spatarul la orizontala si-l poti folosi chiar de la nastere, eu am nascut primavara si am folosit landoul pana cand au venit caldurile apoi am mutat-o si se aerisea in voie
Acum am zis ca e f robust, eu nu-l pot cobori pe scari decat separat, cadrul intai si apoi partea de sus si nici nu intra in lifturile vechi de bloc, doar in f putine lifturi am putut urca cu el insa noi am vrut unul de teren ca umblam mult pe la munte si pot sa spun ca a trecut testul cu brio, are niste suspensii de invidiat, mergeam cu el prin hartoape si picea dormea de zor

Happy Mom si S19+

Mergi la inceput