Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
olimp spune:
alina ai dreptate copii sunt extrem de empaticii cu mamele , am vazut situatii si stiu ca o stare de relax e cea mai buna abordare ...
cat despre dormitul cu bebele eu cred ca nu am s-o invat pe Ilinca sa doarma cu noi , o spun din proprie experienta , mama m-a culcat cu ea de mica si eu eram deja calau mare 10-14 ani si nu dormeam singura cred ca le-am stricat toata tineretea , nu vreau sa se repete
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
19 +
dnapotecuta spune:
Sweety, activeaza-ti PM ca sa iti putem trimite parola contului de gmail in care am postat toate aceste poze.
Alina 19+
diana_popa27 spune:
Alina multumim de lista ! E f utila . Cu cat ne vom apropia de termen cu atat va fi disperarea mai mare apropo de cele necesare si o sa ne fie tare utile genul asta de liste noilor mamici.
Si eu ma gandesc sa cheltuiesc cat mai putin si sa transform ce pot transforma. Depinde si de buget binenteles.
Ma gandesc si eu la o perna dar e mare ..si noi avem un pat nu tocmai mare si nu cred ca mai incape si D. cu mine si cu perna in pat . Si nu stiu daca vara o sa imi fie prea utila ca noi nu avem aer conditionat si vara e destul de cald si mi-e groaza sa ma gandesc ca as dormi lipita de o perna asa de mare cu ea intre picioare cred ca fac balta sub mine. Probabil ca o sa apelez si eu la pernute multe si mici.
Pe pat vrem sa dam cei mai multi bani. L-am gasit pe asta care se transforma in pat junior si apoi in birou cu sertare si mie imi place tare mult. Si il vreau tocmai ca sa nu fim tentati sa punem copilul in pat cu noi. O sa ne fie greu probabil pt ca avem tendinta sa alintam amandoi dar cred ca pe termen lung pt noi e mai bine sa doarma in patutul ei.
Mai sunt si lucrusoare pe care stim ca o sa le primim de la unii, altii (am fost anuntati ca primim hainute , un scaun pt maisina si altele ) si la alea nu facem mofturi ..ce primim e bine venit si perfect !
19+
viitoare mamica de
flory_blanca spune:
Noi am avut patut de lemn, dar si pliabil. Se doarme bine in amandoua. Doar ca pt cel de material am luat o saltea separata ca aceea era tare firava. Noi am vrut de lemn pt ca suntem mari fani de lemn, ni se pare un element foarte cald.
La masuta de infasat nu as renunta sub nici o forma, mi se pare mult mai comod de folosit decat pe pat.
Cadita am avut una micuta fara nimic special pe care am pus-o in baie. Faceam caldura in baie si acolo o spalam, nu as avea rabdare sa umblu cu apa prin casa.
Ce ne-a mai prins tare bine a fost babyphone-ul, noi stam la casa si ne-am fi descurcat greu fara el.
Apropo de sterilizat cat a fost micuta sterilizam tot, apoi m-am calmat si m-a pufnis rasul ca eu ii fierbeam toate alea si ea lingea papucii pe talpa sau cainele in bot.
Cred ca sunt relative toate listele cu ce avem nevoie si ce nu, conteaza si mamica si nevoile si cat doreste sa cheltuie. Se poate trai foarte bine fara multe dintre produsele de bb , pe care sincer el oricum nu le apreciaza. Pt ei suntem importanti noi ca parinti, sa le fim aproape, iar ce cumparam in general o facem ca sa ne usuram noua viata.
Medicamente nu am avut nicidata in casa pt bebe decat baneocin, spirt, plasturi si panadol, restul le-am achizitionat in functie de nevoie sau de recomandarile dr.
18+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
elfcupistrui spune:
Buna seara burticute dragute ! Sper ca ati avut un weekend relaxant.
V-am citit cu mare pofta,discutiile voastre chiar sunt utile pentru cineva aflat la prima sarcina,hipnotizat de toate lucrurile ce se gasesc in comert.Eu una azi am picat in minunatiile de cosulete pentru bebei.Asa cu dantelute si baldachine,parca desprinse din anii 1800 si deja aveam imagini de seri tomnatice,asa portocalii si pline de soare la picnic toti 3,cu bebeul in cosulet langa noi,pe paturica. Bineinteles ca pretul e de la 3 milioane la 20,asa ca am ramas doar cu visatul si asta a fost.
Alina, atata puritate in pozele alea,imi aduce aminte de o intamplare : micuta fiind,am mers cu sora mea de la bunica la tara,la strabunica,mai tara decat se putea :)) Cu multe animale,gradina cultivata toata,munca grea nene.Si intr-o zi a trebuit sa mergem la vie la cules si cum eram mici,ne-au pus sub un copac imeeeeens sa stam sa mancam si sa pierdem vremea pana termina ei,sa nu-i incurcam acolo,mai ales ca livada era foarte segmentata si ei aveau o parte cand ici cand colo.Plictisite fiind,am inceput sa ne batem cu pamant,dar era un pamant atat de fin,ca nispul fara scoici si foarte pisat.Ne-am intors cu caruta si cand bunica ne-a vazut mai sa intre intr-o crize .Noi negre din cap pana in picioare ,ea in disperare ca ce or fi zis vecinii si cunostiintele din sat. Bineinteles ca stabunica,femeie cu capul pe umeri a zis sa ne lase sa ne distram,ca suntem copii,e normal sa ne mozolim
Sweety, eu merg pe mana fetelor si o sa sun zilele astea la Sorin Badescu,(sper ca nu i-am gresit numele ) sa ma programez peste o saptamana la eco si sa vad.Eu mai am analize de facut si nu am vrut sa fac eco din nou pana ce nu stiu ca e totul bine.Stau asa cu inima cat un purice.
faith trust and pixie dust.
15+
flory_blanca spune:
eu una nu mai imi fac atatea planuri nici macar cum le decorez camera, ma adaptez. pt ca planurile noastre nu se potrivesc uneori cu ale lor.
si sa nu ziceti niciodata ...NICIODATA. eu as fi jurat ca nu o sa dorm cu fiica-mea in ruptul capului, si argumente mai am si acum o lista kilometrica dar au fost atatea situatii si atatea conjuncturii incat daca pana la aproape 2 ani a dormit singura in camera, acum doarme cu mine.
18+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
diana_popa27 spune:
Flory de asta sunt si eu speriata ca o sa fie f f mare tentatia... Personal tare mi-as dori sa nu se intample asta. Argumentele contra in momentul asta sunt prea multe.. dar cum zici si tu .. mi-e frica sa zic NICIODATA.
La faza cu sterilizatul si dezinfectatul excesiv sunt clar contra. F f contra . Stiu ca si asta o sa fiu tentata sa o fac dar sper sa ma calmez repede.
19+
viitoare mamica de
dnapotecuta spune:
Noi ne-am abtinut ceva de speriat. A ajutat mult faptul ca ne-am temperat unul pe celalalt. Cand cedam eu ma apuca sotul de o mana si ma tinea pe loc sa nu ma duc la el si sa il las sa se linisteasca si invers si a functionat. Am avut si contre,evident dar per total eu zic ca s-a meritat. Nu va pot spune cat de usor mi se pare totul vis-a-vis de cresterea lui V. la varsta lui si asta se datoreaza in mare parte felului in care a fost obisnuit. Unele lucruri le-am facut din nevoie, altele mai constient. Ma bucur insa acum si nu put sa nu ma impaunez putin in sinea mea asa cand vad copilul ca nu cere in brate, ca doarme singur in camera lui, ca ma lasa sa dorm in plus daca il rog si merge in camera lui si se joaca, ca nu se pune crucis intr-un magazin sa-mi ceara una alta si tot asa.Stiu ca poate nu-i frumos sa-mi ridic in slavi atat puiul broastei insa nu ma pot abtine sa-mi creasca inima ca un cozonac cu aditivi. Cine nu stie deja acest lucru va invata cat de curand. Si totul ia proportii biblice atunci cand stii ca multe au fost meritul tau si n-au tinut numai de fiera si capacitatile lui bb.
Mi-am mai amintit ceva legat de listuta. Imi amintesc ca nu mi-au lipsit din casa supozitoarele cu paracetamol si novocalmin si dintr-o experienta crunta v-as recomanda ca pentru voi, nu neaparat pt copil sa aveti un spray pt arsuri care sa stea in principiu in bucatarie. Astia mici au talente ascunse.
Sweety, ai PM.
Va pup doamnelor... ma duc sa-mi mut insomnia in pat la TV ca pe scaun ma sutuie micutul de nu ma vad.
Alina 19+