Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ce inseamna carucior 3 in 1 ? ce componenete are ?

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Olimp, scoica, landou si carucior sport.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 16+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

fetelor, ma uitam si eu la hainutze, dar nu stiu cum se imbraca nou-nascutul in iulie.Cu maneca lunga sau scurta?

Fetelor cu copii nascuti vara ne ajutati?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Ele intradevar cand locuiesti intr-un oras mare cu multe magazine ai de unde alege, eu nu am decat bila si lidl in oras asa ca alte variante pentru mancare de care imi e pofta nu prea sunt decat gatit.
Ca sa ajung la magazine mari trebuie sa merg cu masina 30 de km dus si apoi intors asa ca zic pas si aici.
Nu va mai zic nimic legat de asta, am vazut ca nu sunt inteleasa.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

9+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

hadrianne multam

diana asa este cred ca DD stie de ce ne incearca si cand ...

si mie mi-ar place sa avem ikea la cluj dar din pacate nu avem , si sincer nu ma trambalesc pana la Brasov sau Debreten care e mai aproape , asa ca am sa caut ceva pe plan local...dar sincer imi place ikea tare mult

bubulina
banuiesc ca maneca lunga dar hainute subtiri de bumbacel doar sunt mititei , habar nu am , nu stiu cum e metabolismul unui bebelus

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Buna mamici!

vad ca povestiti de cumparaturi.
Noi am folosit pentru baie o vanita cu forma ergonomica, era foarte ok ca se sprijinea copilul si nu trebuia sustinut. O puneam pe pat in camera lui. Dupa un timp cand a inceput sa stropeasca ne-am mutat cu vanita in cada mare, deja era si vara si era cald. Apoi am trecut la cada mare, ii puneam colac la gat si tare se mai distra.
Patut avem din lemn cu saltea din nuca de cocos, nu prea a dormit in el cand era mic, dormea cu mine in pat. Acum la 2 ani incepe abia sa-i placa, acolo doarme de pranz si uneori si noaptea.
Carucioare am avut 2, primite. Cel mai mare era greu de folosit, am renuntat repede. Apoi am avut unul sport tip umbrela, a fost foarte bun, nu ocupa mult loc in portbagaj, l-am avut cu noi in deplasari si intra in orice lift, in metrou, urcam cu el pe scarile rulante, acasa imediat se strangea, il recomand. Si era un no name, deci nu de firma. Acum trebuie sa cumparam unul ca cele primite au fost folosite intensiv.
Util mi se pare si un sistem de purtare, un mei-tai, un sling, wrap, manduca, marsupiu, fiecare ce are nevoie si ce isi permite. Mai ales cand vine frigul si zapada si nu se mai poate utiliza caruciorul, bebeii o sa aiba 6 luni, numai bine pentru un sistem de purtare.

Ce nu am folosit a fost caruselul de la patut. Nu i-a placut. Foarte util e interfonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Nici la Brasov nu e Ikea.
Masuta de infasat nu am avut, il schimbam pe pat, mi se parea mai usor. Nu i-am simtit lipsa deloc.

Alex s-a nascut iarna dar il imbracam cum ne imbracam noi. Cu maneca scurta, asa o sa il imbarac si pe bebe. E si el tot un omulet, doar ca mai mic.

Mergi la inceput

dedicut oare de ce credeam ca este ikea la brasov , nu stiu de ce am ramas cu impresia asta

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Va pup dragelor,

Ce mult imi place cand puneti poze si aflu informatii despre patuturi, carucioare, masute, comode, etc. Eu sunt paralela cu subiectul si nu stiu ce sfaturi sa dau, insa atrag ca un buretel tot ce postati voi. Pana acum a castigat patutul de lemn

Va doresc o seara excelenta!

12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Va puuup fetele !!!!
Si eu vroiam sa cumpar carucior 3 in 1 dar m-am cam razgandit. Ma gandeam sa cumpar carucior normal si scoica separat. Am deja vreo 5 costumase cu maneca lunga dar foarte subtiri.

18+
Dana

Mergi la inceput