Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~34~

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cosmy

Buna dimineata!
Am fost aseara la tanti doctorita draguta si pe langa ditamai reteta pt viroza(mi-a spus ca nu trebuie sa iau tot ce mi-a scris acolo ci doar in functie de simptomele mele), mi-a facut si-o analiza de secretie(m-am ingalbenit cand i-am auzit intentia pt ca nu m-am gandit c-o sa-mi faca si nu eram "coafata", dar m-a calmat spunandu-mi ca ea s-ar fi simtit ofensata doar daca veneam de la teatru), mi-a mai facut trimitere si pt set complet de analize sange+urina si ne-am uitat si la fetitoi. A implinit aproape 1100 kg si e foarte activa, atata doar ca eu am inca destul de crescute valorile tensiunii arteriale uterine(peste 2 saptamani ne vedem iar la o eco Doppler).
Astazi am ramas acasa, dar ma voi duce s-o iau pe Daria de la scoala(de obicei o lua tatal meu, dar e si el cu mucii taras si i-am zis sa stea la el acasa-n scutece, ca ma descurc eu)[:D]
Fluturas
, daca nasti pe 13 iunie, impart tortul meu cu voi!
Va pup si va doresc o zi cat mai usoara!

27+Anastasia

Cosmy, poti sa imi zici si mie ce valori aveai pt IR-uri, please? Ti-a afectat tensiunea cumva?

20+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutza24 spune:

Am reusit sa recuperez ce-ati mai facut in ultimele zile.
Imi pare rau pentru cele racite, cred ca e un stres in plus.
La capitolul constipatie, desi eu am avut acum cativa ani probleme de am reusit sa capat si vreo 2 hemoroizi, acum vad ca sunt bine. Sper sa ma tina tot asa si va urez si voua sa scapati de nesuferita asta.

Flafi - eu dorm calare pe plapuma de cand ma stiu, o fac sul si o tin in brate. Noi suntem fiecare cu plapuma lui, i-am explicat de la inceput ca o sa doarma dezvelit daca nu luam 2. Dar se pare ca nu mai face fata. Am adaugat un ursulet moale sub burta acum vreo 2 saptamani, dar in ultimele zile si asta e degeaba.

De vineri dimineata eu am alt stres. Kilogramele. Dar nu in plus. Treaba e cam asa. In primele 3 luni mi-a fost sila de mancare si am dat jos aproape 4 kile. Iar acum, la 22 de saptamani eu am 600 de grame in plus fata de ziua in care am aflat ca sunt insarcinata. Abia astept sa ma vad maine cu doctorul pentru ca ma streseza ingrozitor daca e normal ori ba.

Iar legat de tata, e poveste lunga. El si matusi-mea sunt singurele persoane care reusesc sa ma scoata din minti. Pe matusi-mea o cam evit de vreo 3 luni, sufera in tacere. Insa orice intalnire cu tata se lasa cu scantei. Oricat mi-as propune sa fiu calma, pur si simplu nu reusesc. Si stiu ca nu-i face bine copilului.

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Cosmy esti bestiala cu "coafatul", m-ai amuzat pe ziua de azi. Felicitari pentru "fetitoiul" activ!

Madd se pare ca schimbarea sefului tau ti-a prins bine. Felicitari!

Kabecka nici eu nu am luat No-spa decat de 2 ori: prima data ma balonasem rau ca bausem lapte dulce(eu am un inceput de colita) si apoi am mancat mere si apoi in ianuarie cand simteam ca ma ia starea de raceala si nu stiam daca am voie paracetamol, iar dr mea nu-mi raspunsese in seara respectiva la telefon.

happy 26 + cu

Mergi la inceput

Fluturas, maine esti la filantorpia sau la cabinet? Ca eu la 9.30 am intalnire cu bebelusul.

Elyana, si eu am aceeasi nedumerire legata de cat sa-i dau doctoritei la ecografia gratuita. Poate stie cineva.

Ah, si sa nu uit, va rog da-ti-mi si mie parola de la contul comun.

21+ cu

Mergi la inceput

deiutza, nu iti face probleme, daca analizele sunt bune, nu te simti anemica, creste bebe. Ce ai in plus e doar bebe fara alte "calorii"

Nu te stresa

20+ +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deiutza24

Fluturas, maine esti la filantorpia sau la cabinet? Ca eu la 9.30 am intalnire cu bebelusul.

Elyana, si eu am aceeasi nedumerire legata de cat sa-i dau doctoritei la ecografia gratuita. Poate stie cineva.

Ah, si sa nu uit, va rog da-ti-mi si mie parola de la contul comun.

21+ cu

Dilema mare e cand ar trebui sa dai banii? Eu dau spaga doar la coafor, la restaurant si la taximetrist, dupa ce beneficiez de servicii. Ah, si o data la politie, dar ei o cereau mai in gluma, mai in serios :))
Acum se presupune ca doresc sa indulcesc si anume doctorul. Deci cum se da spaga la medic? Ca sunt pe dinafara. Imi trebuie pas cu pas. Ma gandeam sa introduc un plic odata cu dosarul cu ecografii? 100 o fi de ajuns? Nu vreau nici sa stric "piata"

20+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Buna dimineata, asa mai spre pranz,

Elyana, sunt tare curioasa cum ti se explica acest procedeu, niciodata nu m-am priceput la fazele astea. Pentru mine, de cate ori era nevoie sa dau ceva problema devenea aproape imposibil de rezolvat si imi lua din concentrare. Nu poti sa dai inainte, ce faci daca serviciul nu e satisfacator ii ceri banii inapoi? Nici dupa, daca nu isi da interesul?

Ce frumos sa ai doar putin in plus ca si kolograme, din ce am citit e normal, o sa te linistesti cand vei vorbi cu medicul.

Somnul imi este total dat peste cap, daca ma trezesc in timpul noptii nu mai adorm asa usor ca pe vremuri, ma gandesc ca se obisnuieste organismul cu programul aiurea. De constipatie am scapat deocamdata, dureri de spate bifez si eu, picioare umflate cred ca da, nu ma pot incalta cu toate incaltarile pe care le am.

De ingrasat dupa cum v-am mai spus m-am ingrasat dar burta nu e asa mare, unii pot observa doar kilogramele in plus, mai putin sarcina

Sanatate tuturor si in special celor care au racit!

24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elyana

Dilema mare e cand ar trebui sa dai banii? Eu dau spaga doar la coafor, la restaurant si la taximetrist, dupa ce beneficiez de servicii. Ah, si o data la politie, dar ei o cereau mai in gluma, mai in serios :))
Acum se presupune ca doresc sa indulcesc si anume doctorul. Deci cum se da spaga la medic? Ca sunt pe dinafara. Imi trebuie pas cu pas. Ma gandeam sa introduc un plic odata cu dosarul cu ecografii? 100 o fi de ajuns? Nu vreau nici sa stric "piata"

20+ +

esti mortala. Plicul introdus in dosar cred ca se practica la scoala de soferi sau eventual cand te opreste politia si bagi in talon o "atentie". Eu de cate ori am dat spaga la medic am dat dupa, asa ma gandeam sa procedez si acum. La aceeasi suma m-am gandit si eu.

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Acesta este motivul pentru care nu merg la stat, Pentru ca nu vreau sa stau sa ma gandeasc care ar fi cea mai buna metoda de spaga.

Vineri mi-am facut si eu programare la medic sa imi spune ce analize vrea sa fac si sa mai faca si o eco mica simpla :)

28+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Salutare burtici.

Si eu "prezent" , zilnic cu cititul, dar cu scrisul cam slab

Citat:
citat din mesajul lui Elyana

Cosmy, poti sa imi zici si mie ce valori aveai pt IR-uri, please? Ti-a afectat tensiunea cumva?

20+ +

Elyana la care tensiune te referi? Cea uterina sau cea care ne-o masuram la brat(nu stiu cum sa-i zic corect)?
Stiu (de la fetele cu trombofilie) ca tensiunea uterina(IR-urile) nu are nici o legatura cu tensiunea cealalta.

Vickysper ca azi te simti mai bine

Vio ce bine ca ai rezolvat si tu o parte din stres

De vise, iaca si eu ca voi, zilele trecute eram cu cele erotice, azi noapte cu cosmar. Asemanator ca al Irinukai, isi batea cineva joc de mine. Dar cosmarul de asta noapte are explicatie , e dupa discutie aprinsa de aseara cu sotul, cu lacrimi, care pana la urma s-a finalizat cu o partida de amor f minunata

Cu somnolenta, si eu imi zic zilnic, lasa ca dorm eu acum cat pot de mult, dar dupa nastere sa vezi ce nopti albe o sa am . Nu ma sperie gandul asta ca sunt trecuta deja prin asta(ca bona). Asa ca cum ziceau mamicile, in perioada asta de profit de somn cat pot .
Somnolenta asta e ceva nou la mine, dinainte de sarcina nu puteam dormi asa mult, daca cu somnul trecea de ora 8dimi, ma trezeam cu o durere crunta de cap (cred ca teniunea joasa), dar acuma.... doooooooorm.
Pur si simplu mi-e tare somn si mi-e greu sami tin ochii deschisi.
Ma gandesc ca e din cauza ca noaptea ma trezesc la fiecare 2-3 ore la pipilica, si dimineata pana la pranz le recuperez.

Nospa, eu iau in fiecare seara 40mg la culcare. Asa mi-a zis hematologul. La nevoie, mai iau si in timpul zilei (pastila de 80), doar atunci cand doare burtica, durere ca la menstruatie.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

25+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput