Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~34~

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Neata, va trimit o raza de soare. Sper sa nu se intunece iarasi vremea.

Vicky ce e cu tine?

Referitor la nospa eu iau numai pt dureri de burta, la mine in rest oricum nu isi fac efectul. Eu la N. nici nospa nu am luat si acum ma simt cam dopata de medicamente, mai ales ca in strainatate nu se prescrie nospa asa de usor ca la noi. Pt spate mai degraba as incerca masaj, mi se pare mai eficient.
Pentru constipatie inca merg pe leacuri "babesti" chiar daca am zile in care nu merg la toaleta, per total e ok. Mi-e frica totusi de laxative, si mini clisma am zis ca o folosesc numai in cazuri de maxima urgenta.

18+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna fetele !
Vicky sper ca nu-i nimic grav si acum esti mult mai bine !
Hellie multumesc de feedback ,maine ma lamuresc eu cum e cu doctorul!
Eu no-spa am luat doar la nevoie dar saptamana asta voi respecta ce mi-a zis medicul si voi vedea daca mai am dureri. Dureri de'' noada'' am si eu doar cand stau prea mult pe scaun ,ieri am avut de lucru la pc si drept urmare m-a durut tare noada.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

neatza fetele! o zi usoara va urez

23+
Rares Bogdan

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Buna de dimi!

Si noi am sosit la cafea.
Fetelor multumesc de aprecierile care le-ati facut la adresa burticii.
Fluturash sa stii ca alunita o vad in oglinda, ca e cumva sub sanul stang, iar cu degetele la picioare chiar am zis ca noroc cu existenta pedichiuristelor, ca eu nu mai pot sa-mi fac singura pedichiura. Succes mai la morfo!
Vio ma bucur ca totul e ok si ca ti-ai gasit si dr- asa si trebuia sa fie.
Vicky sper ca esti mai bine azi.
Cosmy - scuza-ma de incurcatura, dar oricum te asteptam cu vesti bune de la dr.
Aseara am mancat o farfurie de ciorba pe la ora 18 cand am ajuns de la servici si pe la ora 22 m-a luat foamea rau, de m-am ridicat din pat si am servit 3 sarmale. Radea si sotul de mine ca m-am ridicat din pat asa deodata ca eu nu mai pot de foame.
Azi de dimineata m-am trezit cu durere de sold de la dormitul numai pe parti si cred ca asa va fi pana la nastere.
Aseara am aflat de o prietena care avea cezariana programata pe 18.02 ca, de fapt, a nascut sambata (tot prin ceza ca avea si un fibrom ce trebuia operat in acelasi timp) o fetita de 4.400 kg. Am ramas foarte uimita deoarece ca controlul de la 8 luni, fetita avea 2.700 kg dupa cum zicea dr. Important e ca sunt bine amandoua.
Deiutza nu fi suparata de faza cu rafturile. Eu chiar am depasit momentul cu ai mei si nu vreau sa ma mai cert cu nimeni - sper sa si reusesc.

Hai va pup si va doresc o zi frumoasa!

happy 26 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Multumesc pt incurajari legate de burtica, ma simt mai bine.
Vio- ma bucur ca esti bine! Imi pare rau nu stiu nimic de acel medic #61516;
Fluturas spor la treaba! Ne facem griji inutile daca ne luam dupa gura tuturor. Pana acum nu am primit absolut niciun sfat pertinent de la persoanele cunoscute. Fiecare traieste diferit sarcina, fiecare are alte impresii, senzatii. Bafta maine la morfo , sa te intorci cu vesti bune!
Vicky imi pare rau ca nu te simtit bine. De la contipatie?
Irinuka- ce vis terrorist ai avut, poate ai fost stresata in ultimul timp.
Deiutza-cu somnul si la mine este aventura, intorsul este prin trezit,unele nopti mai bune unele mai grele. Poate te ajuta sa pui perne pe langa tine, sa iti sustina picioare, coloana etc. Iar tatal tau cine stie poate pe viitor o sa se mai abtina de la a critica tot, poate o intelege ceva din asta
Legat de pastille de durere am luat pana acum de 2 ori, de fiecare data cand vine maica-mea in vizita…

28+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Semnze si eu condica de prezenta,am si eu dureri de spate,de solduri,de picioare!
Din sani imi tot curge lichid incolor,mai ales daca strang doar un pic.La fata nu amm avut lapte,oare sa fie mai norocos baiatul?

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Dureri de noada care coborau pe sold am avut si eu prin sapt 10-12, daca mergeam cu geanta pe umar. Au scazut din intensitate cand am intrat in trim II si am mai golit si eu geanta. Am observat ca se repeta la o anumita pereche de ghete, culmea, cu talpa joasa si am limitat deplasarile

Acum am problema cu dormitul pe o parte, pe stanga cand stau, ma doare soldul si spatele, incerc sa incalec cat mai multe perne astfel incat sa am suport peste tot, dar in somn tot e greu. Pe dreapta nu e asa rau. Dar, oh, Doamne ce bine e pe spate pacat ca trebuie sa evit, se trezesc si bebeii, nu stiu de ce si ce nu le convine, dar nu ma lasa in pace pana nu ma mut pe o parte.

VIO, mult noroc cu noul doctor, sper sa comunici bine cu el

Vicky, vino repede cu vesti mai bune

deiutza, sigur iti intelege tatal starea "hormonala". Eu sunt pe invers, de unde inainte eram stresata si artagoasa cu ai mei, acum ma apuca mila, chiar si cand ma enerveaza, nu ma lasa hormonii sa ma mai rastesc la ei. Plus ca am un mare sentiment de vina ca eu astept viza si o sa ii las singuri aici

Am vazut multe burtici frumoase aseara pe picassa, plus filmulete cu bebe in burtica, dar sa ma picati cu ceara ca nu mai stiu numele, asa ca va felicit pe toate. Ma iertati, da?
cita_ralu, zambetul tau in schimb e inconfundabil

Eu ma simt un pic mai bine (adica increzatoare). Parca nu mai sunt la fel de panicata legat de sarcina, pana acum nu am avut probleme mari, deci sper sa fie ok si in continuare

Va

20+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Buna dimineata!
Am fost aseara la tanti doctorita draguta si pe langa ditamai reteta pt viroza(mi-a spus ca nu trebuie sa iau tot ce mi-a scris acolo ci doar in functie de simptomele mele), mi-a facut si-o analiza de secretie(m-am ingalbenit cand i-am auzit intentia pt ca nu m-am gandit c-o sa-mi faca si nu eram "coafata", dar m-a calmat spunandu-mi ca ea s-ar fi simtit ofensata doar daca veneam de la teatru), mi-a mai facut trimitere si pt set complet de analize sange+urina si ne-am uitat si la fetitoi. A implinit aproape 1100 kg si e foarte activa, atata doar ca eu am inca destul de crescute valorile tensiunii arteriale uterine(peste 2 saptamani ne vedem iar la o eco Doppler).
Astazi am ramas acasa, dar ma voi duce s-o iau pe Daria de la scoala(de obicei o lua tatal meu, dar e si el cu mucii taras si i-am zis sa stea la el acasa-n scutece, ca ma descurc eu)[:D]
Fluturas
, daca nasti pe 13 iunie, impart tortul meu cu voi!
Va pup si va doresc o zi cat mai usoara!

27+Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Fetelor, bine v-am gasit! Vin si eu cu cafeluta mea cu lapte..Inca nu am apucat sa o termin..

Bifez si eu vise teroriste din cand in cand..dupa o sedinta mai aprinsa saptamana trecuta, mi-am visat colegul(ce parea ca e in stare sa ne devoreze in timpul sedintei, pentru ca nu eram de acord cu el) criminal in serie si care nu murea nici impuscat

La mine se pare ca anul asta a venit cu vesti bune..Tocmai mi-a zis seful ca trebuie sa imi revizuiasca salariul.. Numai vesti bune de la noul sef me like it

Vio, ma bucur ca esti bine..Vicky, sper sa fie ceva trecator..Elyana, eu sunt total opusul Inainte eram calma si linistita..acum sunt un vulcan imediat ma infoi daca ma supara cineva si, de regula, urmeaza o repriza de bocit de nervi se vede de la o posta ca's gravi...

Aveti grija de voi si de burtici!
Va !

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Neata fetele!

Am sosit si eu la prezenta, pana acum am avut ceva treaba, dar acum am un ragaz sa va scriu.

Vicky, hai sa ne spui ce e cu tine!Sper ca esti ok!

Elyana, ma bucur ca esti optimista si increzatoare in privinta sarcinii!Asa iti doresc sa ramai pana la final!

deiutza24, te inteleg. Nu fii suparata pe tatal tau.

Vio, ma bucur ca e totul ok si ca nu sunt modificari la col. De dr nu stiu ce sa-ti spun...

Eu nu iau no spa pt durerile de noada. Am luat doar 1 data sarcina asta cand ma durea mijlocul destul de tare.

Uff, tb sa ma intorc la treburi.
Mai revin

Mergi la inceput