pareri fragment roman?
Raspunsuri - Pagina 2
giulia81 spune:
mi-ar lua ceva timp sa il traduc, e scris in lb maghiara...se vroia a fi roman de dragoste...
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer)
ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aiamoni Continuarea e un intreg roman Multumesc ca ai citit, caut pareri, dar super oneste, critice chiar ca sa vad daca e cazul sa imbunatatesc ceva sau sa-mi iau gandul... |
Foarte frumos scris, te prinde si nu te lasa sa intrerupi lectura pana cand nu ajungi la final.
Iti pui talentul de scriitor la un test postand fragmentul asta aici sau ne spui o poveste?
Vrei pareri despre scris si stil, am intuit corect, nu-i asa?
aschiutza spune:
Fara suparare si sa nu ma considerati circotasa, dar puteti sa puneti in titlu sau in prima fraza ca e un text literar pt care asteptati pareri? Asta pt ca mi-a luat sa citesc prima jumatate din text pina mi-am dat seama ca nu se cer pareri despre o anumita situatie care parea dramatica la inceput iar deocamdata nu am timp de analize literare (si nici nu sunt omul potrivit pt ele oricum ).
aiamoni spune:
Imi cer scuze, cineva tot de pe forum mi-a sugerat sa incerc aici si am presupus ca era clar ce vreau, cand de fapt nu era!
Da, pareri despre stil doresc, imi dau seama ca nu sunt probabil critici literari aici dar pentru moment ma multumesc sa aflu de la persoanele care citesc un fragment daca nu le-a "zgariat" auzul, daca li s-a parut destul de interesant incat ar citi mai departe, daca descrierile nu li s-au parut plicticoase si dialogul nerealist. Ceva de genul.
Multumesc pentru pareri si scuze inca odata ca n-am fost destul de clara!
Deceneus spune:
Despre stil nu ma pronunt, dar subiectul este morbid.
Literatura de succes la public, a fost una despre frumusete, dragoste, idei nobile, despre caracter etc...
aiamoni spune:
Deceneus, ai putea fi mai clar? Morbid? Din cauza descrierii unui cosmar, adica un paragraf? Fiindca restul e totusi inceputul unei povesti de dragoste. Sau si restul ti se pare morbid?
giulia81 spune:
mie nu mi se pare morbid...
as dori sa aflu continuarea povestii...intuiam eu ca urmeaza "some love"
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer)
Deceneus spune:
Daca ai inceput cu scene horror, n-am rezistat decat la partea de inceput si am abandonat.
Asta inseamna ca ai declansat sentimente si este ceea ce urmareste un autor.