Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Delia, si eu am mers la el dupa recomandarea unei prietene care a nascut cu el, tot asa, mici complicatii. Sunt foarte incantata. Ai vazut ca e calm asa...si explica...

Happy_Ama 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Diana stiu ca nu te intereseaza ca ai mai zis. Descrierea aia din punctul meu de vedere e una pozitiva (mai putin ultima parte) si am vrut sa o vezi ca pana acum am gasit numai semnificatii horror. Si pe mine m a interesat acest nume si la fel Medina.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

noi am venit la curte sa ne bucuram de stat afara si ninge de nu se mai opreste

asa ca acum rasfoiesc albumul de vacanta. am schimbat si poza de profil, poate vine mai repede vara

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Buna burtici,
Azi am intrat si eu in saptamana a 12-a si am sa postez mai tarziu poze cu burtica.
Sunteti foarte frumoase asa cu burtici.
Eu sunt denumita deja bulina, chiar daca nu am ajuns inca in standarde!
Luni am eco morfo fetala. Voua v-a facut eco pe burtica?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Burticoaselor frumoase ce faceti?
La mine nu se prea vede burtica, are timp sa creasca mare, azi am fost la endocrinolog, a zis ca nu e grava treaba, am facut si ft3, ft4 si anticorpii pentru tiroida si ne auzim luni la un telefon si in functie de cum ies si astea vedem daca necesita tratament.A zis ca este normal ca in sarcina sa scada tsh sper sa fie un doctor bun, mi sa parut foarte interesata, s-a uitat in tot dosarul cu analize si am unul gros, a analizat toate analizele, trombofilie, hormonale, ecografii si a zis ca i se pare ca pentru 28 de ani am un istoric cam gros si o sa ma ajute sa fie bine, de asta nu mai fac 30 de km sa ma duc cu rezultatele si sa umblu pe drumuri a acceptat sa vorbim la telefon.
Ce pozici frumoase am vazut.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

9+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mihaela, creste si la tine burtica, imediat...ma bucur ca ai gasit o dr de treaba, care sa nu te poarte pe drumuri.

Eu nu am chef de nimic, sunt plicti...i-am facut lui Raul lapte de pasare si nu stim ce sa facem in continuare. Afara e urat.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Ma gandeam sa imi cumpar o perna pentru gravida. Ati folosit, se merita investitia? Eu ma gandesc doar ca va ocupa mult spatiu dupa ce nu o mai folosesc.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Stefana, eu nu am folosit, nu stiu daca merita investitia, dar stiu ca se poate folosi si pt bb dupa aceea, deci nu e chiar o investitie pe termen asa scurt.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna seara fetelor

am revenit si eu ...am pus si eu cateva poze facute in toaleta la servici , eu am burtica mare deja....

bobitza , delia burticile

oxana sunt mai bine cu urechea , nici nu stiam cat de neplacute sunt durerile de urecheate ! , am inceput de ieri sa iau alt tip de picaturi care se pare ca au si antibiotic si ceva analgezic local , asa ca azi noapte am dormit ca un prunc , nu pot sa zic ca nu ma mai doarte deloc dar macar nu mai pulseaza

mihaela ma bucur ca totul e sub control

eu am incercat sa pap pere , of mai bine nu o faceam ,asa m-am balonat ca acum nu pot sa respir ....imi plac dar vad ca nu-mi fac bine...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

stefania eu utilizez o perna normala dar nu o pun sub burta ci intre picioare , mai bine zis avand in vedere ca inca ma tenteaza sa ma pun pe burta si cum nu se mai poate ma amagesc cu o semi burta si perna intre picioare

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 +

Mergi la inceput