Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Nu iubita doar ca nu vroiam sa fie perceput ca reclama

amalia tsakoniati
18+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Amalia, eram vecine acum daca nu plecai... Dar cred ca e mult mai frumos acolo

Happy, eu am cateva rochite dragute cumparate de pe vremea cand era Kiabi langa noi, langa Auchan. Acum au plecat...

Rochitele imi veneau largute la vremea aceea, acum sunt mulate.
Mie mi se pare mai mare burtica in realitate decat in poze, mai ales ca am colantii peste burtica si o mai aplatizeaza

Eu intr-o seara il intreb pe sotul meu: -Auzi, daca m-ai vedea pe strada ai zice ca sunt gravi sau grasa? Adica nu as vrea sa par o grasa kinky, cu haine mulate....
Iar el mi-a zis ca se vede ca e burtica de gravi pt ca e bombata de sus pana jos, nu e ca un colacel de grasime...:P

Si de atunci am prins curaj si o expun tot mai des. Dragut e cand ma vede cate cineva cu care nu m-am intalnit de mult si face cate o fata....AAAA, esti graviduta, ce frumooos!

12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Elf, eu iti recomand din suflet dr. Sorin Badescu, CF2 sau regina maria. Nici nu stiu cu ce sa-l laud mai tare. Ideea e ca eu sunf foarte multumita!

Bobitza, si eu am devenit mandra asa de burtica pentru ca se vede ca e sarcina Stii ca si eu am stat pana acum 3 ani in zona aia? Ma rog, pe la Nicolae Grigorescu. Dar as fi mers tot in IOR cu carutul

Happy_Ama 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Cris, eu ma tin de recomandarea Amaliei cu kiwi pe stomacul gol si merge brici! si eu de fel sunt

Happy_Ama 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Of,fetelor, am impresia in ultimul timp ca toata lumea se ia de mine cu ceva.Acum stiti cum e,vedem numai ce vrem sa vedem. Amalia,nu am vrut ,am interpretat gresit.Capul meu e vraiste,eram asa down si am mai citit si aia si deja mai aveam putin si izbucneam intr-o criza lacrimogena Hormonii astia !! Iti multumesc pentru ajutor,sper ca nu te-ai suparat pe mine

faith trust and pixie dust.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Elf nu ma supar eu asa usorca facridurice pot sa iti spun este ca dr respectiva esteOM si are niste preturi super si stie sa sustina o femeie gravida si hormonata a ajutat o prietena care a ramas gravi dupa 16 ani de asteptari

amalia tsakoniati
18+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Oxana stiu semnificatia numelui numai ca eu nu tin cont de asta.Nu m-a interesat niciodata cu adevarat. Cred la fel de mult ca te influenteaza negativ numele daca e la origine cu conotatii negative cat cred si in dictionarele de vise on-line.
Am gasit si variante de genul asta "In etimologia numelor, numele de Medeea provine din greaca si inseamna a pondera sau istet. In mitologia greaca Medeea era o fiica de rege si nepoata de vrajitoare."
Asa ca la origine era de bine dar e asociat cu vrajitoarea Medeea.

18+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Semnez si eu condica... si eu mi-am facut vacantele multi ani la rand in groapa la Salajan... o aruncatura de bat de N. Grigorescu. Cand toata lumea mergea la tara la bunici eu ma duceam la capitala.

Alina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Fetele voi cum va mai simtiti? Pe mine ma dor picioarele groaznic de ieri. Abea pot sa stau in pat. Ma simt de parca am fost la sala exact asa e durerea. Am fost ieri doar la cumparaturi un pic nu am exagerat si nu inteleg de unde durerea. Acum cateva zile ma dureau incheieturile la maini nu puteam sa ma ridic si sa mas sprijin pe o mana pentru ca aveam impresia ca se rupe. Aveti vreo idee de la ce poate fii???

17+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

ce de vecinute ce ma bucur
dana, felicitari pt baietel!

fetele care cautau dr - eu merg la Carmen Constantinescu - Regina Maria/CF2. Am 3 prietene cu sarcini nu chiar usoare care au fost foarte incantate de dna dr, si eu sunt la fel, asa ca recomand cu incredere

ama, am fost si eu la Sorin Badescu inainte sa raman insarcinata si mi- a placut de el

14+

Mergi la inceput