Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (27)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Vi-l arat si eu pe piticul meu la 7 luni
http://www.youtube.com/watch?v=TzbFurOfhuI

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Buna dimineata fetele!.. pt mine e dimineata ca nu m-am trezit de mult
Eu dorm parca tot mai rau din cauza burticii ... ma fatai toata noaptea si incerc sa dorm pe stanga as acum citesc peste tot si mi-a amortit mana stanga in somn si m-am trezit plangand .. fara lacrimi ...asa ca un copil mofturos ca ma durea L-am trezit si pe D. sa ma masezepe pe mana ca faceam urat. Trebuie sa incerc si eu varianta cu perna intre picioare sau pe langa burta. Nu e mare burta dar o simt in somn.

Eu ma gandeam sa transform o comoda pe care o avem in masa de infasat. Si am gasit un pat care ne place mult. E unul de lemn care se tranforma mai tarziu in pat junior si apoi se poate si in masa-birou. E destul de scump dar ma bucur ca are utilitate si apoi.

http://www.mititel.ro/produs/6699/patut-transformabil---saltea-cocos-burete-cocos-7cm

19+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Mony, Paula felicitari pentru rezultatele bune!
Foarte simpatic piticul tau Mony! Si ce dulce zambeste el!
Eu tot dispar de langa Rares ca sa va mai citesc, acum am zis ca vin sa beau apa. Dar deja se aud zgomote ciudate in sufragerie asa ca fug.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Mony, ma bucur ca ai scapat cu bine! Inca putin si te linistesti
Am vazut filmuletul Ce mandru erabebe scump ca il lauda mami. Doamne, de-abia astept sa traiesc si eu momente de-astea

Doxy, o sa ma gandesc si eu cu cadita. Poate ne mai pot spune si alte mamici ce solutii pt baita au gasit.. Oofff...greu e!! Apropos, voi cand va apucati de cumparat chestii?

Despre patut de lemn ce stiu de la sora mea e ca ii mai scapau nepotelei mele piciorusele printre gratii... Dar avea niste aparatori mici...

Happy_Ama 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Mony bine ai revenit cu vesti bune!. Ma bucur ca incet incet incepem sa depasim perioadele de stres si incep cele de linistite
E superb micutzul tau ..are un zambet molipsitor !

19+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Mony, la multi ani...cu intarziere!
Sunt topita dupa piticul tau! Mi-as dori sa-l smotocesc putin! Il chem si pe sot acum, sa-l vada!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata!

sunt asa de fericita ca am reusit sa ma Impartasesc. la fiecare am incercat sa fac asta lunar in sarcina

patut de lemn vs de panz = lemn 100% in primul rand e natural. si in al doilea rand cand ma gandesc ce impaienjenit se vede lumea prin materialul ala cu patratele ma ia cu amteala. ai mei nu -sua lovit niciodata. si mi se par si mai elegante

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 14 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput