Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Buna, fetelor!
Oxy si eu sunt interesata de o perna, mai ales ca are atatea avantaje.

Apropos de masute de infasat, intreb si eu pt ca n-am experienta si nu pot face mare diferenta intre patutul de lemn si cele acoperite cu material, care se pliaza si care am observat ca au atasata deasupra, o portiune unde poti schimba copilul.
As inclina pt un astfel de patut, mi se pare practic, insa nu stiu daca este cea mai buna alegere. Din experientele celor ce mai aveti copii, ne puteti spune avantaje/dezavantaje pt amandoua patuturile?
Multumesc!
O zi frumoasa!

14 +
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Neata fetelor! si eu tot la 7 m-am trezit...iar in cursul saptamanii m-as trezi la 8 in loc de 7.

Foarte interesanta ideea Oxana cu masa de infasat-comoda- cadita. Pe la primavara o sa trec si eu pe la magazinul asta.

17+

<script type="text/javascript" src="http://cdn.widgetserver.com/syndication/subscriber/InsertWidget.js"></script><script type="text/javascript">if (WIDGETBOX) WIDGETBOX.renderWidget('4a2e7d06-8cd3-47ca-9a90-43b2c7a01091');</script>
<noscript>Get the <a href="http://www.widgetbox.com/widget/baby-ticker">Baby Ticker - The Baby Countdown Pregnancy Ticker</a> widget and many other <a href="http://www.widgetbox.com/">great free widgets</a> at <a href="http://www.widgetbox.com">Widgetbox</a>! Not seeing a widget? (<a href="http://support.widgetbox.com/">More info</a>)</noscript>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Laura, diferenta dintre un patut de lemn si unul care se strange e ca cea dintre un pat dormitor si o canapea care se desface. Eu asa o vad. Patutul de lemn e mai scump dar are multe avantaje: doua pozitii de somn (sus cand e bebe mic si jos cand mai creste), se dau jos lateralele ca sa ai acces usor la bebe (cand e mic nu ai nevoie de laterale ca nu exista riscul sa cada) si nu in ultimul rand comoditatea copilului, plus ca il poti folosi mult timp, Rares si acum doarme in el (se transforma in pat junior). Noi avem si unul care se strange il foloseam pentru calatorii (mergeam foarte des la socri), dar nu se compara. Daca optezi totusi pentru unul pliabil, trebuie sa-ti iei o saltea separat ca aia din dotare e subtire si nu cred ca dorm bine pe ea. Iar tavitele alea atasate de patut, mi se par sufocante. Am vazut la cineva si mi-a parut ca saracul bebe nu avea suficient aer, salteaua era prea jos, peretii patului din textil ciar daca de plasa dar oricum si plus tavita aia care acoperea jumatate d pat. Acum na, poate sunt eu mai claustrofoba...

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+

Mergi la inceput

Bubulina, eu imi impartasesc din experientele personale si ma pronunt acolo unde am fost foarte multumita, sper sa va fie de ajutor.
Recomand aceasta comoda cu cadita mai ales pentru fetele cu cezariana sau cele cu dureri de spate ca nu stai aplecata cand ii faci baie micutului, sau in genunghi. Poti sa o folosesti cam 6 luni ca e micuta (are si suport pt fundulet, sau nu stiu cum sa-i zic). Dupa 6 luni ii faceam baie intr-o cadita mai mare pusa in cada noastra, atunci numai tati ii facea baie, ca eu nu reusam sa ma inghesui pe acolo, aplecata peste cada, mi se facea rau.

Mergi la inceput

Am sa incerc sa gasesc niste poze cu noi in actiune(stand in patut, folosind cadita/masa de infasat si perna de alaptat.
Plec ca s-a desfasat Rares...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Stiu ca se pot pune niste aparatori de material textil la patutul de lemn, insa nu acopera tot lemnul si, din spusele cunostintelor mele, copiii lor s-au lovit de lemn.
E adevarat ca nu stiu daca patutul pliabil rezista pana la 3 ani...si aici vine alta intrebare - de la ce varsta il treci singur intr-un pat?
Eu as vrea sa-l invat sa doarma singur, nu vreau sa fie dependent de parinti, cum am fost eu de exemplu. Imi era frica sa dorm singura pe la 6 ani si ii chinuiam pe ai mei.

15 +
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Neatza, fetelor!!

Felicitari fetelor cu rezultate noi!!

Doxy, cu asa ceva concureaza si in mintea mea corpul acela de la ikea. Dar fara cadita... Tu ii faceai baie in camera?
Fara cadita am vazut si varianta inventiva de a cumpara orice comoda de o inaltime convenabila si sa pui pe ea o salteluta de infasat, de ex:
http://gregandkendra.files.wordpress.com/2011/09/img_3738.jpg

Happy_Ama 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare
Am fost la un control, ultimul cu dr meu si asa imi e de drag.
Totul e perfect.

Eu am patut de lemn, acasa si pt calatorii si bunici am unul pliabil. Nu as da patutul de lemn pe nimic. I-am pus aparatori si nu s-a lovit niciodata de gratii. Si e un avantaj...in sensul ca Raul s-a ajutat de gratii cand s-a ridicat in picioare si primii pasi cred ca i-a facut in patut tinandu-se de gratii. Eu clar il recomand pe cel de lemn.

Nu am avut masa de infasat si nici nu am simtit nevoia, eu il schimbam pe pat, dar asa cum v-am zis m-am refacut f bine dupa cezariana, nu am avut dureri de spate si puteam sa stau si in fund
Si cadita, am avut una normala, am folosit-o 3 luni, dupa 3 luni l-am bagat in cada mare cu taica-sau. Asa i-a placut!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Buna dimineata fetele
Va multumesc tuturor pentru urari
Am ajuns si eu aseara acasa.
Bebe nu a vrut sa ne arate ce este,dar m-am bucurat sa-l vad ca este bine.
Am facut si TT ,la care a iesit
risc de varsta 1:1291
risc trisonomia 21 1:1555
risc combinat trisonomia 21 1:4558
risc trisonomia 18 <1:10000
Doctorul mi-a zis ca a iesit bine.

Cerclajul l-am facut miercuri,deja incepuse sa se deschida colul.
Am inteles ca durerile au dus la contractii ,iar contractiile la deschiderea colului.
Din cate am inteles la eco nu s-ar vedea daca se deschide colul,decat daca se scurteaza,de aceea e bun controlul manual.
Acum astept sa se vindece locul unde a facut ceclajul,sa mai treaca din dureri si sa treaca scurgerile,sa pot sa fiu si eu mai linistita.
Astept cu nerabdare controlul de peste 2 saptamani, speram sa fie totul bine.

Spunea cineva de pe aici ,cred ca mihaela,daca nu gresesc,ca o sa faca injectii in loc sa ia medicamente.Intradevar nu se compara injectiile cu medicamentele,cand ma apucau contractiile in spital numai cu injectii treceau.

Ma bucur sa vad numai vesti bune pe aici.
Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 17+

Mergi la inceput

Ii faceam baie in camera, aduceam apa intr-un recipient si o turnam in cada, oricum cand sunt mici nu folosesti multa apa. Cadita are sistem de scurgere si dupa baie lasam sa curga apa in lighean, o stregem cu carpa si gata.
Eu am cel mai zbantuit copil posibil, nu am spus-o numai eu. Nu s-a lovit niciodata de pat. Oricum patuturile astea au tot felul de agremente europene si alte chestii care tin de siguranta, ar fi luat ei in calcul faptul ca se pot lovi copiii, cred ca asta e inventie, sincer. Sau chiar de ar fi adevarat, cu ce viteza si de la ce inaltime ar trebui sa cada ca sa se loveasca serios?

Mergi la inceput