Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (27)
Raspunsuri - Pagina 16
happy_ama spune:
Mercic, Maitreyi! Si noi tot de la ikea vom lua. Sunt acceptabile fata de preturile la mobilier de bebe in alte parti.... Dar am mai vazut pe net diverse comode de la ikea facute comode de infasat. Si sunt nehotarata...ca imi plac toate si nici nu stiu exact cam la ce mobilier sa ma limitez... Momentan am o canapea, tot de la ikea si pe aia stiu sigur ca o pastrez. As mai vrea patut, comoda/ceva pt infasat, sifonier micutz si un corp cu rafturi (de-alea Expedit)... Si camera e micuta. Trebuie sa selectez cumva....
Happy_Ama 17+
diana_popa27 spune:
Alina acum am admirat si eu pozele de pe facebook o mireasa frumoasa !... intotdeauna mi-au placut miresele cu burtica.
Sunt frumoase povestile astea despre cum s-a intamplat. Sa v-o zic si eu pe a noastra:
Noi desi traiam "in pacat" de 5 ani ne-am decis sa incercam numai dupa ce ne casatorim . Nu de alta dar ni se parea ca suntem prea tineri sa avem copii si vroiam sa amanam cat mai mult mom. Ne-am casatorit in august si am inceput sa ne intrebam daca e cazul sa "muncim" pt un BB. Nu eram pregatiti asa ca am mai asteptat ..septembrie...iar nepregatiti ... octombrie tot nepregatiti dar cum imi verificam calendarul descopar ca sunt exact in ziua ovulatiei .. si dupa multe discutii in care eu ii explicam ca dureaza oricum pana sa "se prinda" cel putin 3-6 luni .. ca nu raman eu asa de repede daca nu am ramas niciodata si noi nu folosim alte contraceptive decat "fereala" de 3 ani etc am decis sa o facem "pana la capat"
Fiind ziua ovulatiei i-am zis ca iese baiat daca se prinde (cred ca asta a fost factorul declansator pt el) A inceput actiunea ... eu eram f relaxata .. totul a decurs minunat ... pana in mom in care trebuia el sa actioneze pt o buna finalizare a actului si i-am vazut ochii mari speriati ...am crezut ca nu mai termina .
Si acum fac misto de expresia pe care a avut-o in momentul culminant!
Daca am vazut ca nu e tocmai in apele lui am zis ca o mai lasam balta putin si incercam cand suntem mai siguri pe noi .... si nu ma mai incercat dupa nimic restul lunii dar deja micutza isi facuse cuibusor la mine in uter.
Am ajuns la concluzia ca suntem cei mai fertili oameni!
18+
viitoare mamica de
olimp spune:
buna fetelor
mony te astepam cu rezultate bune de la cerclaj si ...LA MULTI ANI
diana chear ca sunteti norocosi ...ce nu as fi dat si eu sa am parte de accelasi succes , dar oricum mai bine mai tarziu decat nicodata..
alina interesant moment de a afla ca testul e cu ochisori , a fost un fel de botez anticipat ! super tare !
imi place nespus de mult cum itit statea la nunta ! frumoasa burtica
eu luni merg la morofologia de trimestrul 2 , sper ca totul sa fie bine...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
19 +
olimp spune:
oxana eu si acasa cand discut cu sotulache sau cu burtica mea ma adresez pe nume ....Ilincuta - tilincuta asa o alinta sotul ...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
19 +
elfcupistrui spune:
La multi ani colorati si plini de veselie, MONY !
Fetelor,chiar m-ati amuzat cu discutiile depsre dormit si perne. Si eu tot o impatimita a dormitului pe burta sunt.Intind acuma coarda cat pot de mult ,dar nu stiu ce o sa fac mai incolo. Caeu una de culcat ma culc pe o parte,dar ajung involuntar in pozitia aia la loc
Cat despre mobila de la ikea pentru copilasi,mie una mi s-a parut foarte accesibila si chiar foarte draguta Mai ales corpul cu dulapior si masuta de schimbat si infasat,fiind si din lemn asa simplu.
faith trust and pixie dust.
15+
paula_m spune:
Eu maine ma duc la control, la dr meu, sa povestesc un pic cu el, sa vad pe mana cui ma lasa...
Diana , tare povestea conceperii. Si eu stiu exact cand a fost conceput, intr-o dimineata de sambata, 20 oct. Si la Raul stiu, intr-o duminica seara, 31 oct 2009.. Cred ca de acum nu mai facem sex in luna octombrie.
Elena, gata salata de boef? Venim?
Oana, tu ce faci? Nu ne spui nimic, nu ne dai nici o veste!!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Cris_25 spune:
Alina, m-am uitat si eu pe indelete la pozele tale ... Doamne, ce nebunie a fost acolo!!! Cu siguranta s-a distrat toata lumea!
Paula, super vesti ... ma bucur ca ai trecut oficial cu bine de amnio
Yvyana, imi place burtica ta ... cam asa e si a mea, doar ca eu am 14 saptamani ... si e prima sarcina! Deci n-am nicio scuza!
Azi mi-a promis minunatul sot din dotare ca nu ma lasa nepozata! Nush ce facem si cum ne invartim ... de n-am facut inca poze
14
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
MariaBcf spune:
Paula felicitari pt Puta
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
12+