Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (27)
Raspunsuri - Pagina 15
doxy spune:
Betty, acum sa nu intelegi ca m-am apucat sa-ti dau sfaturi, ma raportam la mine. Noi te sustinem si asteptam sa ne povestesti.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+
doxy spune:
Alina, ce poveste! Apropo eu ti-am vazut pozele pe FB ce dezmat a fost acolo! Tare mult mi-a placut! Mai ales aia cu tineri casatoriti! Apreciez foarte mult oamenii care stiu sa-si traiasca viata si nu tin cont de tot felul de clisee.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+
dnapotecuta spune:
Oxana, multumesc... a fost pe cat de simplu se poate gandita treaba. Locatia a fost o minune. O cabana care apartinea de cei de la munca de la mine la Celic Dere si unde mi-am dus betivii... strictul necesar si numai apropiati... nu rude nu nimic altceva. Pe la 12-1 eram toti in blugi si nu se mai stia care, unde, cum. Cununia civila am facut-o la sloby la ai mei apoi am mers acolo unde ne-am intins vreo 2 zile... nu se mai dadea nimeni dus. Pana si tortul a fost de ciocolata nu alb miresiu asa cum se obisnuieste si... ca sa fie toata lumea apta l-am mancat a doua zi la 12 ziua direct din cartonul lui, asa cum era ambalat.. Au avut nebunii grija sa nu-mi lipseasca nimic. M-au si furat, pe la 3 dimineata au trezit si o gaina si au impodobit-o ca sa mi-o joace.... cred ca nici daca o planuiam nu iesea asa.
Si ca sa fie totul ca la carte la o saptamana am ajuns la spital cu contractii ca deh...
Alina 19+
Ele spune:
Buna dimineata!
Astazi am lenevit pana la 10 in pat.
Si nici chef de activitati gospodaresti nu am.
Paula bravo mamico!!!!! Sa stii ca si eu ma gandeam ca daca imi vine pe mail , o sa crape inima in mine pana il deschid.
acum ma gandesc ca toate ne-am temut de procedura dar toate eram convinse ca vom avea rezultate bune. uite aseara cred ca de aia mi0a fost pofta de sampanie si am baut juma de pahar (din sticla neinceputa de la revelion)..te sarbatoream pe tine.
De puta nu am cuvinte, stii tu ce stii...ramane valabila treaba...iti imprumut o d-soara cand ai chef de moate .
Yvyana ce burtica ai!!!!Super!!!!!
Cand v-am vazut burticile am declarat..tac ma cheama..burtica mea e inca mica.
Pofta de azi: salata boeuf. Sper sa imi urnesc dosul puturos sa o fac.
Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani
happy_ama spune:
Neata, mamici!!!
La multi ani, Mony!!
Paula, felicitari!!! ce inseamna instinctul!! Oare o sa se schimbe si la mine iar in baiat? Deja m-am obisnuit cu ideea ca e fata...
Yvyana, super burtica!! iar pustoaica ta este duuuuuuulce foc!! Apropos, ca am ochit in camera, ce parere ai despre masuta de infasat de la ikea? Eu oscilez intre aia si o comoda de infasat....
Happy_Ama 17+
happy_ama spune:
Ele, trimite si tu niste salata de boeuf cu un porumbel calator ceva...
Happy_Ama 17+
amaliaro spune:
Buna!
La multi ani! Mony
Paula felicitari!!!sa iti traiasca feciori
Eu aseara am fost la ecografie pt tiroida si totul este ok nu sunt noduli sau alte balari
amalia tsakoniati
18+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Ele spune:
Ama mai bine veniti la munte, sa va ozonati un pic plamanii si va dau si la pachet. :))
Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani
maitreyi spune:
la multi ani sanatosi Mony!
happy si noi avem masa aia de infasat de la ikea. de fapt tot mobilierul si din camerele lor si din toata casa e ikea masa m-a ajutat la amandoi f mult. e faina ca vine nitel deasupra inciziei de la ceza si nu jeneaza. bine, la mine care am 164 cm...acum am scos partea orizontala si e facuta biblioteca la flacau in camera. ai foarte mult spatiu de depozitare la ea.
-----
O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 14 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring