Sex la copii nostri in romania comparativ diaspora

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Mickyyy, Marius l-a intrebat daca exista date oficiale si de asta a pus link-urile.

Rici, paginile nu se deschid, probabil ai gresit ceva si trebuie sa le mai pui o data.
Am vazut insa ca ai tradus in romana rezultatele statisticilor.
Ok, asta inseamna ca, la 15 ani, cand ne-ai spus baiatul tau a inceput, va incadrati in cele 34 de procente (sub 16 ani - 34%), destul de putin, totusi.

Problema este ca ai scris intr-un mesaj mai vechi faptul ca, la 16 ani, aproape toate fetele sunt active sexual dar, conform statisticii, doar 66% ar fi, deci mai mult de jumatate, nici macar trei sferturi.

Si a mai fost felul in care facut mereu comparatie intre Germania si Romania, la capitolul sex si la altele, mereu in devavoarea Romaniei. Si asta i-a deranjat pe unii, pe buna dreptatem as putea spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu este troll, Mada. Eu imi amintesc de mesaje de-ale lui scrise cu multi ani in urma. Am retinut tocmai pentru ca, in afara de el, nu am vazut si alti barbati din De pe DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Rici,intre altele ca sunt copile si copii care fac sex,de aia atatea avorturi.

Decat avorturi,mai bine AC-uri,hormoni,care distrug orgnismele.
Ok...da` mie nu-mi vine sa cred ca intr-o tara asa de mareata....numai la tine au doctorii dreptul de a prescrie copiilor anticonceptionale.

Sunt curioasa:
1. de ce tot insisti ca tu ai dreptate?Cand ti se spune ca nu e bine cu argumente,atunci incepi sa spui de prostituate romance,de avorturi,deci iar te iei de Romania.Si leacul ar fi sa ne lasam copiii la 15 ani sa faca sex in casa cu noi..asa s-ar rezolva toat eproblemele.
Sunt curioasa daca fetele din Germania sau alte tari ne pot da statistici..sa vedem cate "femei" sunt de nationalitate romana si cate de ala nationalitate,unde si cum "lucreaza"..banuiesc ca statistici exista.
2. Pe tine nu are cine te aproba?La noi in general,incep sexul de copii cei din categoria mentionata de Rufus.


Mad


Copiii gasesc de toate Ón nimic. Adultii, nimic Ón toate."


si eu am inteles acelasi lucru, adica mai bine un avort decat AC care distrug organismul. e chestie de perceptie, unii au inteles asta, nu stiu ce ai vrut tu de fapt si de drept sa scrii .


edit: acum realizez ca eu am inteles altceva decat rici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rici35 spune:

Dragi mei,

eu am impresia ca e pierdere de timp. Daca va aduc statistici nu e bine, daca spun ceva la fel. Singura viviana a reusit sa aduca un text de lege al cardului legal. Cum e reglementat sexul intre minori, nici pina acuma nimeni nu a reusit sa aduca o contributie fondata.

Daca spun pe nume problemelor din Romania sunteti ofensati.

Ok, la voi e totul ok. Sinteti perfecti, toti fete mari pina dupa nunta. Si traiti intr-o tare plina de bunastare si realizari marete. Pina si ticalosul s-ar fii bucurat de postingul asta.

Din partea mea puteti sa si inchideti subiectul. O dicutie realiste se pare ca nu este posibila.

Cu drag

RiciMergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

nu stiu de ce mi-am adus aminte acum , citind mesajul lui rici de raspunsul la intrebarea pusa lui andrei plesu cum vede el romania in 2030. raspunsul lui a fost: o vad exact cum e acuma!

p.s. avertismentul e dat fara nici o valoare reala. sa stiti ca multi care scriu din plictiseala la anumite subiecte si nu iau avertismente decat tot asa , la cerere repetata.

p.s. 2 . scriu repede pana nu se inchide subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui rici35

Ok, la voi e totul ok. Sinteti perfecti, toti fete mari pina dupa nunta. Si traiti intr-o tare plina de bunastare si realizari marete. Pina si ticalosul s-ar fii bucurat de postingul asta.Este o exagerare fara rost.
Probabil insa ca au fost si exagerari indreptate catre tine.
Subiect inchis, la cerere.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput