prima intalnire cu EA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Ne-am cunoscut la ei acasa, noi trecand sa-si ia sotul ceva, de acasa. S-a suparat putin ca nu a anuntat-o ca trece pe acasa, tocmai intrase pe usa de la serviciu, franta de oboseala si nu avea nimic de mancare cu ce sa ne serveasca. Nu am stat decat foarte putin.
Eu am fost placut surprinsa de cat de tanara si bine arata (l-a avut pe sot la 19 ani).
Ne intelegem extraordinar de bine. Niciodata nu ne-am certat (vorbesc de noi doua)Eu le zic dvoastra, desi cumnata, care e mai mica ii tutuieste.
Eu o apreciez pt:discretie, loialitate, devotament si sincer recunosc ca ma iubeste ca pe o fiica a lor, pe care nu au avut-o niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu am fost o norocoasa. Prima soacra - s-o pui pe rana, nu alta. O doamna desavarsita, si acum dupa 8 ani de la divort stiu ca oricand ma pot baza pe ea, cu orice (si ea pe mine). Foarte dedicata si "fidela" notiunii de familie, inca am ramas pentru ea nora ei. Ea a suferit cel mai tare dintre noi toti cand am divortat.

A doua...ok, nu e chiar soacra, dar pe-aproape. Cam la fel ca si prima, nu am nimic de reprosat, la fel de doamna mereu cand mergem la ei, si deocamdata reprezint soarele ce a aparut in viata lor. Ma rog sa raman asa pentru mult timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

acum 22 de ani aproape....Doamne, ce de vreme! "Mami, uite...prietena mea, fata de la Mate, capoasa si frumoasa..." Si Mami, mai apoi Buni, mi-a zambit si m-a poftit sa degust cel mai bun cremsnit... De atunci ma rasfata, de atunci o iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Si la mine, a fost interesanta intalnirea cu ea (da nu merita caps lock), ne-am cunoscut la 2-3 ani dupa ce l-a dat pe fiul ei afara din casa ca prea era indragostit de mine si petreceam mult timp impreuna dupa cursuri. Si in plus ... nici la tara nu s-a mai dus in vacante sa faca fanul ... ci a stat cu mine sa ne plimbam prin botanica. Si de atunci ne-am pus clar limitele colaborarii ... la mine eu sunt sefa, la ea ... nu ma intereseaza, cu cat mai departe cu atat mai bine ... si altele la fel de dragute. Dar ... tin minte, ca nu cumva sa pic si eu in pacatul asta si sa fiu o soacra cool ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nbgo spune:

La mine īnca e viitoarea. Prima īntālnire a fost stresanta pentru mine, ne īntālnisem cu un amic de-al logodnicului cu o saptamāna īnainte, si ma pacalise ca doamna daduse īn trecut o fata afara din casa pe motiv ca nu era unguroaica, asa ca am stat toata saptamāna ca pe spini. Dar s-a dovedit a fi o femeie foarte ok. A avut grija de mine cāt am fost internata dupa apendicita, ma suna mereu sa vada ce mai fac, cānd mergem la Mures ma rasfata. Sper sa continuam asa, ma bazez pe faptul ca ea are o soacra cu care nu se īntelege deloc si sper sa nu faca aceleasi greseli.

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Prea tare prima intalnire ca sa n-o povestesc. Io cu sotul, iubire mare, rapida, cred ca nu ne stiam de 3 saptamani, era week-end si eram la el. Era un proaspat divorat si mamica lui era absolut obsedata de grija ca fii-su o sa se impace cu fosta. El persoana discreta, i-a zis doar ca se intalneste cu cineva. Eu am mers la el acasa, in ideea ca nu ne deranjeaza nimeni. Duminica dimineata, el in treacat "Ai mei astazi merg pe la cimitir si mi-e ca vin pe la mine". Io ingrozita toata.......Evident, cimitirul nu era in drumul lor, la fel cum mai tarziu mi-a fost evident ca asa cum nu merg socrii mei la Biserica, nici pe la cimitire nu dau, dar atunci nu-l stiam nici pe Sotzul meu, daramite pe ei.
Si nu a inchis sotul meu gura, ca au sunat la usa. EU efectiv m-am ascuns. Apoi, nu mai stiu ca m-am speriat si m-am pierdut. Cred ca au fost draguti si politicosi, iar EA fericita ca nu si-a surprins odrasla cu ex-a ci cu o alta persoana reala.
Si asa au ramas amandoi de cand ne stim, adica 8 ani. Ea, foarte curioasa, el dragutz. Dar n-o sa uit spaima aia.

Mergi la inceput