Burtici cu stelute de iulie-august (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Betty personal imi place mult mai mult Daria decat Bianca. E mai puternic si mai sonor.

18+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Multumesc Diana si noua ne place mai mult. Bianca il asociam cu ceva vedete nu tocmai "ortodoxe".

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Stefania , felicitari pt baietel! Sa fie sanatos si norocos!

Olimp, imi place atitudinea ta! Asa e normal, sa fii detasata! Iti doresc sa te faci bine, sa treaca urechiusa!

Nu stiu ce sa zic cu " leganatul" lui bebe ... eu imi imagibez mai degraba o " centrifuga" :))

12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

eu vad ca in general fetele la a doua sarcina sunt mai relaxate. noi mai avem de experimentat :)

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

betty teoretic cu cat pleci de la mai multe kg cu atat pui mai putine in sarcina. pe asta am si probat-o. la fata am plecat de la 76 si am pus 12, la baiat am plecat de 88 si am pus 10. la amandoi am lasat kg in spital, mai putin cele 3550 si 3700 din brate . acum am plecat de la 66 si am pus 1.5 pana acum. sa vedem mai departe

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 13 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amakszin spune:

Noi inca nu stim ce va fi dar numele sunt pregatite:
daca va fi se va numi Renata si daca va fi se va numi Emanuel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Maitrey m-ai incurajat inseamna ca pot spera sa pun un maxim 5 pana la sfarsitul sarcinii ...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Buna burticilor,

Eu ma dau cu Mustella, dar de curand mi-am cumparat un ulei de argan de la Plafar care este pentru elasticitatea pielii si vergeturi.

Acum ca am 2 , le alterneze si vad ca imi merge super ok. Dimineara am o piele catifetala....

Fetelor, imi trimiteti si mie site-ul celor de la " magazinul din tei"? au auzit si eu ca sunt super ok, dar n-am fost ca pentru mine e peste mana.... Daca poti comanda online cu atat mai bine.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Aici e site-ul farmaciei Tei https://comenzi.farmaciatei.ro/.
Daca vreti vitamine aici gasiti ieftine, de ex. Elvit costa 29.5 iar in alte farmacii costa 42. La produsele cosmetice nu sunt chiar asa mari diferentele.
Pentru fetele cu RH negativ aici se gaseste vaccinul mult mai ieftin, doar ca nu se livreaza prin curierat , unele produse cu regim mai deosebit sau cu reteta se cumpara doar de la farmacie.

Acum am citit ca si Ele are rezultat bun la amnio, bravo, ma bucur pentru tine!

Felicitari si fetelor care au mai primit vesti bune, culori la carucioare, e bine ca se intampla numai lucruri bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guliasweet76 spune:

Delia are dreptate, noi , cele care suntem la a 2-a sarcina, suntem mult mai relaxate..stim cu ce se mananca. Dragele mele, sarcina este o stare fiziologica de procreere, nu este o boala sa ne stresam cu mii si mii de teste ( care va spun ca de cele mai multe ori sunt inutile ). DT, testul torch, si alte minuni.. determinare de citomegalovirus , Ac anti rubeola, anti herpes zosterian genital... se fac numai daca anterior starii de graviditate ati avut istoric medical care sa indice aceste analize si implicit costurile suplimentare... banuiesc ca ati vazut ca nu-s tocmai ieftine! Setul de analize de prim trimestru arata daca trebuie sa mai faci o analiza suplimentara. Lucrez ca as. la med de fam si doar la o gravida ( in 8 ani de experienta), dupa analizele obligatorii am cerut si citomegalovirus.. care a iesit pozitiv si a facut intrerupere in luna 3. Asa ca wake up! fiti normale ca si inainte, iubiti-va sotii.. cum sa il lasi pe bietul om pe uscat pana dupa ce nasti? Am auzit curajoase care la ora 8 dim au tras un sex zdravan cu omu si la ora 14 a nascut.. hrmonii fac minuni!

Mergi la inceput