Burtici cu stelute de iulie-august (26)
Raspunsuri - Pagina 4
amaliaro spune:
Lasa Paula ca iau ele mai multe pe urma si noi mai stationam cu kg
Apropo la mine nu se vad kg doar la sani
amalia tsakoniati
18+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
stefana0909 spune:
Eu mi-am cumparat pantaloni de gravida de la Waikiki, marimea 40, ca atat purtam si inainte de gravideala la pantaloni. Asta a fost cam acum 3 saptamani. In tot acest timp am stat cu mana pe pantaloni sa ii trag, ca imi cadeau de pe mine, ca un copil mic. Tot am sperat ca ma mai ingras. Intr-un final, acum 2 zile, am descoperit ca au un elastic cu un nasture la spate si ii poti strange cat vrei. Nu va spun cat am tras pana am descoperit elasticul...
Eu m-am ingrasat 1 kg, dar sunt abia la 11 s si 6 zile, asa ca ma astept de acum inainte.
11+
maitreyi spune:
ce subiecte fierbiti pe-acilea...noi am stabilit de la prima sarcina ca nu facem nic pana nu nasc si asa a si fost. si la primul si la al doilea si acum la al treilea. mie asa mi se pare firesc, impart corpul cu cineva, nu vreau sa deranjez, nici fizic, nici energetic, etc. e parerea mea da? adica nu judec pe nimeni
-----
O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 13 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
elfcupistrui spune:
Nu poate face decat bine la bebeu (in circumstante de unda verde) pentru ca si el simte dopamina secretata de organism si il binedispune
faith trust and pixie dust.
15+
olimp spune:
ele felicitari ! pentru rezultat
paula relax , ce a fost mai greu a trecut , si apropo nu te impacienta cu kg eu am pus 7 pana acum , dar recunosc ca am o pofta de mancare de numai , dar nu ma stresez , e ultimul lucru la care ma gandesc...sa fie bine bebe ca apoi oi avea eu timp sa dau jos ..sper
eu ...tot asa ma doare urechea de numai , sper sa se faca mai bine , dar deocamdata nici o ameliorare
azi am fost la coafor si m-am vopsit cu vopsea fara amoniac ..ma simt mai bine acum ..psihic vorbind.
si eu folosesc crema pe sani si burta sper sa fie cu efect.
amalia felicitari pt analize
stefania sa traiasca puta !
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
18 +
diana_popa27 spune:
Stefania Felicitari pt baietel!
Ulei de masline folosesc si eu
Kg- cam 4 .. dar aproape 2 in ultima sapt .. nu stiu cum ma reusit ... cred ca am mancat pt doi .
In leg cu pantalonii va puteti adresa unei croitorese ..si dintr-o pereche de pantaloni putin mai elastici... blugi , reiati etc va poate atasa o bucata de material de bumbac si va poate face pantaloni de gravidutza. Nu costa mult. Eu am primit 3 perechi facute asa de la o prietena acum cateva zile si m-am bucurat mult . Eu mi-am cumparat 2 perechi .. una am purtat-o deja de m-am plictisit de ea si pt cealalta trebuie sa mai astept cel putin 2 luni sa imi vina bine.
18+
viitoare mamica de
diana_popa27 spune:
in leg cu ma asteptam sa il fugaresc prin casa pe la varsta asta a sarcinii dar hormonii mei sunt tare lenesi si cred ca nici hormonii lui nu sunt toti acasa. Prestam o data de 2 ori max pe sapta... inca nu suntem siguri de ce inseamna unda verde
18+
viitoare mamica de
maitreyi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elfcupistrui Nu poate face decat bine la bebeu (in circumstante de unda verde) pentru ca si el simte dopamina secretata de organism si il binedispune faith trust and pixie dust. 15+ |
cred ca vroiai sa spui endorfine ca dopamina creste tensiunea...nu stiu daca aia il binedispune prea tare
-----
O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 13 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
betty200 spune:
Stefania felicitari pt putzulica, avem inca un baietel, sper sa se mai adune macar cativa ca daca nu vom fi nevoite sa ne schimbam in masa religia sa poata avea baieteii harem ca la cate "prune" avem pana acum ....
Asa am citit si eu Elfule pistruiat, bebelusul se simte ca intr-o cada cu bule care-l leagana intr-un mare fel cand mama are orgasm ... deci de ce sa privam noi copiii de asa placere daca nu avem restrictii?
Noi asa ne povestim inainte de actiune: hai, nu o mai leganam putin pe fetita?
17+
betty200 spune:
trebuie sa va anunt: Bianca noastra s-a transformat in Daria, ca sa nu fie asa comun numele ...
Paula stai linistita ca eu am 90+ kg, asa ca mai ai pana sa ma ajungi, ideea e ca eu in sarcina pana acum am slabit 3 kg deci un mare beneficiu mi-a adus si in directia asta, cred ca mi-a schimbat metabolismul sau habar n-am ce s-a intamplat ca de mancat mananc normal iar in conditiile in care n-as fi gravida sigur as pune pe mine, asa, vad ca am dat jos 3 kg in astea 4 luni, eu sper sa reusesc macar sa stagnez si in urmatoarele 5, ar fi o mare, mare realizare pt mine astfel dupa nastere as tinde si eu macar cat de cat catre normalitate.
17+