Acel "Fir-ar..."!
Raspunsuri - Pagina 18
izabela88 spune:
doar violetan????
recunosc,era sa fac infarct cand am vazut gramatica(noroc cu fetele ca au remediat),dar apreciez profund sinceritatea
Aqai spune:
off-topic
si recunoaste-ti e cu buba
si cred ca si selene se distra asa un pic, ca de obicei scrie corect...
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui violetan
4, treci la loc! Jur ca stiu ca-s off topic, dar mi-a fost exagerat de greu sa ma abtin. Selene, Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
Si eu eram clar off-topic, dar tocmai "aterizasem" de la subiectul cu sistemul de invatamant si m-au mancat degetele.
violetan spune:
Eu cred ca nu-ncape umbra de indoiala ca am glumit amandoua, si selene si eu, in continuarea glumei selenei.
Frumos din partea izabelei ca nu s-a suparat
Si gata, ca iar sunt off topic si nu-i frumos! Scuze.
Si ca sa fiu si on topic din nou: am auzit si la tom & jerry chiar ieri expresia "fire-ar!", dar m-am convins ca asta nu e nimic fata de "prostanac", "gagico", "i-a tras-o!" de pe diverse canale destinate copiilor pe care le-am codat.
Mai mult decat atat, nici cele enumerate mai sus nu ajung din urma faimoasele desene animate unguresti traduse in limba romana care rulau acum ceva vreme, desene in care o fetita promitea barcagiului ca-si ridica fusta si-i arata chilotii daca o trece raul. Hm....
Selene_Bunny spune:
violetan, n-avea chiloti, respectiva domnisoara.
"Prostanac" nu mi se pare asa urat.
Daria mai intreaba matzele daca s-au tampit. Aici ma recunosc, eu zic ca una, alta s-a tampit. Dar tot ea imi interzice sa folosesc cuvinte tziganesti. Adica injuraturi. N-am voie nimic.
giulia81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Eu cred ca nu-ncape umbra de indoiala ca am glumit amandoua, si selene si eu, in continuarea glumei selenei. Frumos din partea izabelei ca nu s-a suparat Si gata, ca iar sunt off topic si nu-i frumos! Scuze. Si ca sa fiu si on topic din nou: am auzit si la tom & jerry chiar ieri expresia "fire-ar!", dar m-am convins ca asta nu e nimic fata de "prostanac", "gagico", "i-a tras-o!" de pe diverse canale destinate copiilor pe care le-am codat. Mai mult decat atat, nici cele enumerate mai sus nu ajung din urma faimoasele desene animate unguresti traduse in limba romana care rulau acum ceva vreme, desene in care o fetita promitea barcagiului ca-si ridica fusta si-i arata chilotii daca o trece raul. Hm.... Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
te referi cumva la disney channel?
a doua parte boldata despre care desene zici?
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer)
violetan spune:
Giulia, da, unul din canale e Disney, altul e Cartoon Network. Iar cu desenele unuresti erau acum cativa ani (Laur avea vreo doua luni) daca numa insel pe TVR2, a fost mare subiect dezbatut si aici pe DC si CNA le-a interzis pana la urma, daca imi aduc aminte bine.
izabela88 spune:
am remediat!
emanouela,aqai,mersi de atentionare
si,da,recunosc:am iubit literatura si am urat profund gramatica,iar asta incepe sa se vada
violetan spune:
Am gasit assa, la botul calului o referire pe acest blog: http://mariussescu.ro/desenele-animate-unguresti-difuzate-pe-minimax/
Cam alea sunt...