Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~33~
Raspunsuri - Pagina 14
carmen333 spune:
Deny, super sa rezolvati apoi stii ce ai de facut, sa fii zen, ca sa stea micuta bine pana la termen.
Criulica, 1 lingurita de bicarbonat cu 1 lingurita de sare intr-o cana de apa, si te speli dar extern. Adica inauntru nu stiu ce efect are, mai bine folosesti iaurt.
Ce ne-a apucat? Si eu am avut vreo 5 scaune- diaree- ieri, dupa o constipatie de 3 zile.
Kabecka, apropo de dr asta al tau care pleaca, nasti la privat sau la stat? Macar te-a anuntat din timp. Cumnatei i-a zis cu 2 saptamani inainte de termen, ma stresa pe mine ideea ca o lasa atunci, dar pe ea!
Be_one (Oana), ce chirurgie zici tu?
Deci, Paulinio, Duduta, Iris, poate si Lillyas, 15 mai dupa Paste pare o idee buna.
In rest, am o pofta nebuna de mancare; dumnealui bebitul nu-i place sa stau picior peste picior nici macar putin, cu talpa piciorului. Azi a vrut ceva de mancare la 2 ore altfel-scandal. Nu inteleg cum pot sa poftesc la strudel cu mere si dimineata si seara(dupa ce mancasem dimineata). M-am apucat de munca, am spalat o masina de hainute de bebe.
mcoca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmen333 Eu nu inteleg chestia asta cu continuitatea pentru CIC. Adica ar trebui sa ia in calcul daca ai muncit 9 luni si sa imparta la 12, sa faca ce vor dar sa nu te lase pe dinafara. Am vazut ca suntem mai multe care muncim pana plecam la maternitate. Am sa intreb si eu dr cand si cum are de gand sa ma opereze. Stiu pe cineva care a nascut la 40 saptamani cu o zi inainte de programare i s-a rupt apa. Aproape sa o ia in spital alt dr sa nasca normal, pana la urma insa a fost cezariana. Poate fi si Onesti, nu inteleg de ce sa prefere anestezia generala in ziua de azi, decat rahi (cred ca la asta te refereai cand ziceai de anestezie locala)Dupa rahi am auzit ca stai vreo 4 ore si te bucuri, dupa care suporti durerile operatiei. Cu anestezia generala nu vezi pe bebe, tusesti de la intubatie, versi, trezirea e mai lunga, vreo zi la reanimare. Deci, va fi Pastele pe 5-7 mai, liber, hmm. Pe 15 mai voi avea si eu 39 saptamani daca dumnealui mai asteapta. Parca imi convine mai mult cu programare, mi-as mai reduce din stres. Am sa pun in discutie. |
Eu am avut 2 anestezii generale si nu mi s-a intamplat la niciuna ce povestesti tu. La reanimare am stat pana m-am trezit (cred ca 2 ore), apoi am fost dusa in salon. Nu am vomitat, nu am tusit.
Vicky, Printzesone and BB (27+)
mcoca spune:
Carmen, ce harnica esti. Deja ai spalat hainite, bravo!!! Eu la sfarsitul lunii ma apuc :) cand e Maya in vacanta "sa ajute" si ea.
mcoca spune:
Acu, poate gresesc cu statul la reanimare, ca nu m-am operat in ro, dar cu restul chestiile nu cred ca depinde.
criulica spune:
pentru ca nu pot dormi caut lucruri pentru bebei pe net
ce ziceti de patul asta?
http://www.almadido.com/#Acasa.A
23+
Irinukaaa spune:
Hey!
Va scriu si eu in miez de noapte si semnez condica, ca acum e timpul meu liber in care citesc si ma recreez.
Criulica draguta ideea cu patul cu co-sleepingul, dar el in sine nu mi se pare cine stie ce.
De cezariana programata sau nu, nu am cum sa-mi dau cu parerea...
In rest... nimic nou cu noi...
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 27+
fluturashhh spune:
Buna dimineata, se pare ca iar sunt responsabila de serviciu cu datul cafelei .Bebete a mea si-a revenit, a redevenit activa si de la 3 mi-a dat trezirea, iar eu ca o mamica ascultatoare am numarat oile imaginare vreo ora dupa care mi-am zis ca e timpul de-o banana .
Deny felicitari pt rezolvarea asigurarii de sanatate.
Iris nu cred ca te poate condamna cineva daca alegi cezariana.Ete vb pana la urma de tine si tau.
Ultima interventie chir am avut-o in mai si a fost vb de extractia a 5 radacini unde anestezia locala nu mai prindea.Din cate am inteles n-am avut anestezie totala( desi eu am adormit de cand mi-a bagat acul in vena ) pt ca dupa interv am iesit pe picioarele mele din sala de op, doar sustinuta de medic si o asistenta .Eu nu-mi amintesc nimic.Deci s-ar putea ca anestezia totala sa fie de fapt tot una partiala.Priveste partea buna Iris: niciun ac pe langa coloana ta vertbrala .Mie una de asta mi-e cel mai groaza.
21+ Ingrid Maria
[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"
Irinukaaa spune:
Fluturash i-a sa vedem daca vei fi la fel de bucuroasa cand te va trezi puiuta ta in miezul noptii dupa nastere (dupa un timp cand se strange si oboseala...)
Ai adormit?
Eu inca vegetez... n-am somn deloc!
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 27+
fluturashhh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Irinukaaa Fluturash i-a sa vedem daca vei fi la fel de bucuroasa cand te va trezi puiuta ta in miezul noptii dupa nastere (dupa un timp cand se strange si oboseala...) Ai adormit? Eu inca vegetez... n-am somn deloc! Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 27+ |
Sunt ferm convinsa ca nu va fi placut sa ma trezeasca bebete cu plansete si urlete, dar sa sti ca nici acum nu-s extrem de bucuroasa ca-mi da trezirea la ora asta
21+ Ingrid Maria
[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"