Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (25)
Raspunsuri - Pagina 9
doxy spune:
Alina si eu tot pe atunci o sa fac morfo. Mi-am notat pe calendar ca marti pe 12 sa sun sa fac programarea, iar 22 sapt se fac exact pe 1 martie. Abia astept.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+
dnapotecuta spune:
Eu prima oara l-am simtit pe bb acum 3 saptamani... azi putin, 2-3 zile de pauza apoi si tot asa cand si cand. De vreo saptamana cam asa miscarile se simt zilnic... de 2 chiar 3 ori pe zi... in decurs de cateva minute nu mai mult. Il simt ca si cum m-ar impunge ceva din interior. Dupa cum pot sa apreciz... in cca 1.5-2 aptamani se vor si vedea miscarile daca suntem foarte atenti si se vor simti la mana.
Dimineata in drum spre gradi i-am zis lui V. ca il simt pe bebe si i-am explicat ce face el acolo... i-am povestit cate ceva despre cordonul ombilical. I-am promis ca... daca va fi cuminte, ii voi descarca pentru diseara "In the womb"... ceea ce si prestez acum. Pana se descarca fug sa iau cartea Povesti nemuritoare pe care, in amnezia mea de purcica gestanta am uitat-o. Noroc cu maica-mea care mi-a adus aminte si cu tanti de la chiosc care de unde de neunde a mai gasit una si pentru mine si mi-a pus-o de-o parte.
Alina 18+
doxy spune:
Ele, nu ma mananca nimic... Dar am avut emotii cu voi, bine ca s-a incheiat!
dnapotecuta spune:
Cred ca am si eu nevoie de un calendar... bun era outlook-ul ala la munca ca te napadeau mementourile pe monitor de nu scapai de ele pana nu le rezolvai sau le stergeai. Uit de la mana pana la gura... sau de la indexul la lumina si pana la cartea de luni.
Alina 18+
paula_m spune:
Oxana, nu puteai tu sa iti tii gurita aia?
Riscul de a pierde sarcina dupa o amnio dureaza pana la 5 zile dupa efectuarea amniocentezei. Eu sunt in ziua 2, mai am 3 zile in care stau stresata sa nu se intample ceva si tu imi zici povesti despre pierderi de sarcina...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!
poze
doxy spune:
Alina diferenta dintre UCM e de 1 zi si DPN de 2 zile. Oricum cred ca voi fi o mamica de iunie.
dnapotecuta spune:
Of ca daca si-a pierdut cineva paranoia cu siguranta o gaseste la noi pe forum... Nu mai bine intram noi in jumatatea cealalta de sarcina in care am promis solemn sa fim niste femei normale? Fug sa fac cativa pasi si sa-mi scot din dos mancarima aia e ma face sa caut si eu varii articole de genul celui cu amnio.
Alina 18+
doxy spune:
Paula stai linistita, din ce am citit la mamica respectiva, avea dureri mari si sangerari, imediat dupa amnio. Faza cea mai urata era ca dr. si-au dat seama de ce va urma, insa ei nu i-au zis si au tot plimbat-o prin saloane mai retrase. Nu au lasat-o sa plece acasa.
dnapotecuta spune:
Avand in vedere ca eu am cam aproximat ultima menstruatie ca nu-mi amintesc exact cand a fost... iar testul s-a pozitivat clar pe 28 a lunii octombrie tind sa cred si eu acelasi lucru... ca nu ne prinde iulie.
Alina 18+