Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Ce ziceai tu Alina? Ulei esential de portocale? Asta-l gasesc la farmacie? Am vit A uleioasa acasa si capsule de vit E, imi fac un cocteil intr-un flacon, tre sa merg sa ma aprovizionez, aaaa si sa nu uit de inghetata, ce pofta mi-ai facut!

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Apropos de uleiul de masline: mie-mi place si in salata, asa stropit, insa am inteles ca multe tipuri din cele din comert sunt contrafacute si, de fapt, contin putin spre mai deloc ulei de masline...Stiti vreo marca garantata??

Happy_Ama 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Fetelor nu vreau sa vb prostii dar am citit pe "dr google" ca trebuie sa avem grija si la cremele cu vit A. Fac parte din aceeasi categorie cu ficatul

18+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Nu stiu vreo marca garantata, doamne chiar si pe-asta il contrafac?!
Cel pe care-l am eu si ma plang ca-i amar e de pe la Lidl parca.
Diana, renuntam atunci la vit A. Traiasca dr. Google!

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Daaa, uleiul de masline este unul din cele mai contrafacute produse deoarece este scum, deci profitabil. Eu mi-am luat 3 l asta vara cand am fost in Kos-Grecia si credeti-ma, e diferit de Costa d'Oro sau mai stiu eu ce care erau fluide si putin galbene. Asta e vascos si vernil si e ff bun la gust.

Eu am cumparat acum 2 luni un ulei de la Veleda. Costa cam 60 Ron si are un miros ffff frumos (lamaie sau lavanda) dar parca m-am saturat sa ma dau cu el ca trebuie sa astept sa intre in piele, apoi sa ma imbrac, iar daca vreau sa ies sau sa imi iau dressuri simt ca ma mananca pielea pe tot corpul

Eu stiu ca mai sunt fff bune cele de la Bioderma, nici nu au miros si costa cam 60-70 lei dar sunt destul de mari ca gramaj.

Happy, tu de unde comanzi Mustella si cat costa?

Va pup!

12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Offf...putem sa facem contrabanda cu Amalia Ea sigur are ulei de masline adevarat

Bobitza, mie imi aduce colega unei prietene, cu 60RON (ceea ce e si cu 100 RON mai putin decat la farmacie!!!). Din ce am mai studiat pe piata este o farmacie speciala pt bebe si mami pe blvd Tei (nu dau nume exacte) unde pretul este de pe la 80RON. Decent! Vezi ca au si site

Happy_Ama 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Amalia, sa fiti sanatosi in continuare!
Ele, felicitari pentru rezultat.
Referitor la produsele de corp, eu ma dau cu ulei de argan in combinatie cu cel de masline si ma dau doar seara. Nu patez nimic, poate doar putin pijamaua, dar nu mi=am dat seama inca.
Bobita si eu am eco morfo-fetala, pe 11, luni adica. Sa speram ca totul va iesi bine. Eu sunt doar ingrijorata ca poate ma trimite dr la plimbare ca nu poate masura nimic din cauza pozitiei bebelului.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Si eu mi-am luat tot Mustela de aici!
Anul trecut am avut de la Palmer's antivergeturi, m-am uns eu cu sarguinta toata sarcina si m-am umplut toata de....vregeturi

Happy Mom si S18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Bobita, tu nu faci DT mai devreme, pt. a avea rezultatul cand faci eco?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Happy, multumesc pt pont! O sa merg si eu acolo .

Mergi la inceput