Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (25)
Raspunsuri - Pagina 14
doxy spune:
M-am dat eu in prima sarcina cu mustela pe sani ca fiind foarte scumpa nu ma-nduram sa ma dau peste tot. Si am facut niste frumuseti de vergeturi pe sani!
Mi-as dori ceva hidratant, nu neaparat special pentru sarcina si nu stiu sa iau din aia pentru bebei sau sa iau dove sau ce variante or mai fi...
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+
amaliaro spune:
Fetele uleiul de masline face minuni
amalia tsakoniati
18+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
doxy spune:
Asa Amalia, merci! Imi amintesc ca ai mai zis o data. Ulei simplu din comert? Nu pateaza?
dnapotecuta spune:
Subscriu si eu la uleiul de masline... daca am avut incredere sa-l dau pe V. cand avea cateva zile atunci am incredere si pentru pielea mea. In plus de cate ori solicit mai nasol mainile ma dau cu ulei de masline si parca nici n-am miscat din pat in ziua respectiva... asa arata rezultatul.
Am ramas si eu cu vergeturi putin sub mamelon... nu sunt foarte vizibile... deasupra si dedesubtul buricului si stanga dreapta cicatricei de la apendectomie. Eu am mai zis... folosesc un ulei de bb fara miros care are in el varii extracte printre care si de masline si un minim de ingrediente de alta natie. Altceva nu suport. E de la Mom^Me si nu e foarte scump. in general sunt o lenesa si singura varianta la mine e uleiul de bb pe pielea uda dupa baie. se intinde repede se sterge ok si daca faci baie seara dimineata, dupa somn, se vede o diferenta de la cer la pamant. Ma dau si cu ulei de masline din cand in cand insa in perioada asta ma termina mirosul lui. La V., dupa ce am nascut imi aduc aminte ca il foloseam pe pielea mea dupa ce bagam in recipient u pic de ulei esential de portocale si vitaminele A si E uleioase. Tot zic ca repet experienta insa pana acum nu m-am invrednicit,.
Alina 18+
amaliaro spune:
Ulei din comert de patat te dai si tu seara si nu trebuie sa pui mult
amalia tsakoniati
18+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
dnapotecuta spune:
Incearca-l pe pielea uda si apoi freaca-te cu prosopul... pune si circulatia in miscare. evident va trebui sa desemnezi un prosop victima colaterala.
Alina 18+
amaliaro spune:
Bobitza multumim si tie la fel
amalia tsakoniati
18+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
doxy spune:
Merci de sfaturi! Am acasa acum un ulei de masline si chiar daca scrie extravirgin pe el, e cam ciudat, nu-l suport in salata, parca e amar, ma gandesc ca poate fi si din cauza sarcinii, intoleranta. Asa ca o sa-i gasesc o alta utilizare . De prosop, nu-i problema, nu prea as vrea sa patez lenjeria de pat...