Pingunici, sosete si altele...pe'ndelete!
Raspunsuri - Pagina 4
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Mei, eu aveam o prietena care punea un semn rosu pe o soseta. Privirea ei de vultur surprindea in ce picior e bagata la plecare si apoi urmarea din ce picior era scoasa la venire. Tot asta, atarnase la oglinda retrovizoare a lui barba-su o papusica mica (o hawaiiana doar in fusta). Dimineata avea grija sa-i deschida picioarele. O cracea cu alte cuvinte. Zicea ea ca eventualele lui pasagere, din jena, ii vor strange picioarele. Cam asa l-a si prins. Gasea papusica aia stransa doar de 2 ori/saptamana in zile fixe. |
nu m-am gandit sa-i pun semne sa vad pe unde se descultza! Iar la retrovizoare poate sa-mi pune el mie vreun negru mititel cu dansa in sus sau in jos!
Rufus spune:
Ce primesc, Mada? O papusa cu cracii lungi si...desfacubili?
ma tot uit la semnatura alinukai, copiii ei sunt ostrogotzi...mina are un vizigot...bine ca eu am doar fete
Rufus, Tora si iadele
viviana spune:
Androix, cu dansa-n sus. Ca daca e barbat in dreapta se va simti in inferioritate.
Ai zis negru, da?
Am si io un sac cu gauri si e mai frumos. A incercat Celcesforaie cu ciorapii-n el dandu-se mare cunoscator.
A ajuns la vorba lui Rufus.
Si noi avem una. Nu trei.
CorinaDani spune:
dilema sau misterul in privinta sosetelor desperecheate se poate rezolva foarte simplu...
http://www.dmail.ro/produs/326500/7-clipsuri-pentru-sosete.html
Lali spune:
Mei, eu n-am probleme cu sosetele pentru ca barbatul meu e indragostit de ele. Are cred ca vreo o suta de perechi ... asa ca doua, trei fara sot nu conteaza, nici nu se simt. Mai rau e ca le incurc mai nou ale copilului cu ale mele. Si din instinct matern, tot ce nu sunt sigura pun la el. Asa ca trebuie de acum sa nu-mi mai cumpar sosete bej, bleumarin, albastre sau verzi. Liber la roz, mov &co.
In alta ordine de idei propun cafeaua asezonata la un Fibel saptamana viitoare, ce zici Alinuk ?
Copilul meu a luat ieri un -FB la germana. A venit destul de nedumerit: au citit o poveste saptamana trecuta in clasa, au avut tema sa o citeasca acasa si sa ne-o povesteasca. Ieri au mai citit-o odata in clasa dupa care al meu a raspuns la povestit. A luat -FB pentru ca, dupa atata lectura a recitat povestea pe de rost. Cuvant cu cuvant. Nici prea buna memorie nu-i OK .....
Acasa dupa numai 2 lecturi a reprodus vreo 40% din text, restul a fost cu cuvintele lui. Intre timp s-a perfectionat .
Barbatu' meu vrea sa faca rezervari pentru Disneyland pentru vacanta de primavara. Am stat ieri seara pe net vreo 2 ore pentru oferte. Azi dimineata intreb copilul asa, retoric (credeam eu) vrei sa mergem la Paris, la Disneyland in vacanta ? La care copilul: mmmm, .... sa ma gandesc .... nu, mai bine la Berlin, la Legoland. Mai tu vorbesti serios ? Mai gandeste-te ! ....Da, m-am gandit nu vreau la Paris! Acu' i-am spus la barbat ca eu cred ca suntem singurii parinti din lume care urmeaza sa ne fortam copilul sa-l ducem la Disney.
andre_ea spune:
Neata!
Vaz ca e problema mare pierdutul sosetelor. Eu am gasit cand era fata bebe o soseta de-a ei ascunsa in cearceaful plic.
Viviana, omg!
Lali, da' de ce nu duci baiatul la Legoland daca el acolo vrea?
eumada spune:
Ma gandeam s-o duc pe Eva acolo,Lali,dar cred ca e prea mica.Oare la ce varsta ar fi bine s-o duc,in asa fel incat sa aiba amintiri frumoase?Adica sa constientizeze mai mult decat pe moment.
Lali spune:
eumada, asa am zis si eu ca e prea mic, lumea zicea ca 7, 8 ani e ideal, uite ca are 8 si nu mai vrea...
Andreea, la Legoland a fost deja in vacanta de vara, cand a fost in tabara la Berlin. Mi se pare redundant mie, cu mintea mea de adult, sa mai mergem odata in acelasi loc.