Pingunici, sosete si altele...pe'ndelete!
Raspunsuri - Pagina 17
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Ruf,de ce ai subliniat? Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
ca sa faci tu ochii mari
si sa te duci cu clickul pe cuvant, crezand ca e link
ca si eu m-am dus rpd repjor
crezand ca iote Rufus a pus o poza cu mulaje
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
felicitarile Mariei
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
viviana spune:
Buflea m-a facut atat de tare sa rad incat mi-am inchipuit dialogul ei de controlor la o plaja de nudisti.
michelle-usa spune:
Aqai si Vivi, pe aici se poarta costumele cu fuste...mie mi se par sexy si nu sunt inconfortabile.
eu mi-am luat de la anul trecut de la JC Penney,l-am purtat toata vara la piscina. am vazut si adolescente cu fustitze sau cu pantaloni scurti-costum de baie. pe aici lumea e mai decenta in public.
va pun si o poza...(he,he...nu e cu mine...e de pe net), al meu e la fel, doar ca e bleo.
buflea spune:
citat din mesajul lui Lali Sa ridice doua deste care a mai apasat pe linkul lui Rufus ! Mada, intram in belea ! |
Bine bai, recunosc, eu m-am dus ca haplea, cu degetul pe "link"
In apararea mea o sa spun ca eram in febra dialogurilor de la chioscul estival si butonam si de pe telefon.
eumada spune:
Nici io nu am apasat si nu am tras nimic.....am vazut doar bolduitu` si atat...cred ca mi-a slabit vederea...
buflea spune:
citat din mesajul lui viviana Buflea m-a facut atat de tare sa rad incat mi-am inchipuit dialogul ei de controlor la o plaja de nudisti. |
Pai ma gandesc ca trebuie sa fie la fel ...
1. Spate ? ... merge ... fata ? ... si mai bine ... pe stanga va rog la randurile 21-28 ani, 42-52 kg.
2. Spate ? ... hmmm ... fata ? ... cu indulgenta ... pe dreapta va rog, la doamna care depileaza pe la spate ...
3. Spate ? ...wow !!! ... fatza ? ... oh ! ... pe la stanga si apoi la dreapta, la domnii aceea cu palmele mari si blande.
4. Spate ? ... ok ... fatza ? ...wow !!! ... ramaneti pe loc va rog, pana imi termin tura ...
Si tot asa ...
Aqai spune:
nah, nu ai segmentat prea clar piata:
categoria 1: material plaja de nudisti
categoria 2: aveti voie cu 2 peices
categoria 3: fustita va rog - cu si fara variatiuni pe tema topului
categoaria 4: va rog considerati sari-uri, camasi cu maneci lungi si alte cele
Aqai spune:
asa si acum toata lumea atentiune si regrupare:
maine la mine se prevede show day. of course maine aveam programat concediu
ca atare am anulat concediul si anuntat dl sef ca nu am de gand sa ratez sansa la primul snow day din viata mea
snow day: avantj eu ca stau acasa fara sa consum concediu
no snow day: avantaj ei ca tre' sa vin la munca si sa actually muncesc
a zis fair enough
deschidem pariuri?