Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (24)
Raspunsuri - Pagina 20
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Eu cred ca ei ar fi sunat maternitatea si maternitatea te-ar fi sunat pe tine. Eu de ex nici nu stiu la ce laborator s-a trimis probele si nici nu ma intereseaza. Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+ Am implinit doi anisori!!! poze |
Pai am semnat acordul pe foaia de Genetic lab.
Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani
mstefania spune:
Elena, nu stiu daca te ajuta dar cand mi-am facut testul papanicolau, am sunat la clinica sa imi spuna daca a venit rezultatul si sa mi-l spuna, iar raspunsul a fost ca a venit dar ar fi bine sa vin la dl dr urgent ca a iesit ceva.
Iti dai seama ca m-au apucat toate cele si am fugit la dr sa vad despre ce era vb, rezultatul a fost f bun dar s-a evidentiat o mica infectie care este prezenta am vazut la multa lume.
Asa ca nu iti pot scrie ce i-am zis in gand asistentei care m-a speriat in halul ala, eu facandu-mi n-spe ganduri, asa ca e mult mai bine cum au procedat in cazul tau.
Stefania 17+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
mstefania spune:
Si in plus nu au trecut 7 zile de la recoltate si poate este mult prea devreme pt un rezultat.
Ele spune:
Stefania imi inchipui si la tine cat stres .
Probabil nici secretarele/asistentele nu au idee cum sa iti dea un raspuns profesional dar fara sa te bage in sperieti.
Pana la urma le inteleg pozitia.
Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani
amakszin spune:
M-au derutat pozele cu baietelul. :) credeam ca a lui a fost ziua. dar apoi am vazut ca este nascut in octombrie
betty200 spune:
Paula, cum esti? Nu-i asa ca-ti vine sa-ti dai un picior in fund pt grijile de ieri? asa-mi venea si mie sa-mi dau 2 palme dupa ce-am scapat ...
Ele, eu o cunosc personal pe geneticiana si cand m-a vazut cat sunt de stresata a sunat de cateva ori la Genetic Lab sa urgenteze aia rezultatele apoi m-a sunat si mi-a trimis si prin email rezultatele. In mod normal dupa 3 zile fix de la recoltare am primit rezultatele, daca nu insista la telefon le primeam la 17 nu la 13 la cat m-a sunat ea. Tu cum te-ai inteles cu cei de la maternitate sa-ti trimita rezultatul? Mergi tu la ei sau trimit pe email?
Paula tie iti face doar Fish (cel care cuprinde SD 13,18,21 si X sau Y)? Stiam ca pentru cariotip celulele trebuie sa se inmulteasca si dureaza minim 14 zile ...
17+
amakszin spune:
Adriana Makszin
Data nasterii: 03.04.1986
Ultima menstruatie: 27.10.2012
Data probabila a nasterii: 02.08.2013
Nu stiu culoarea caruciorului.inca nu se stie sexul bebelusului.
Nu mai am copii.
Medicul la care voi naste prof. Florin Stamatian , Gine 1, Cluj
Cam atat!
mstefania spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ele Stefania imi inchipui si la tine cat stres . Probabil nici secretarele/asistentele nu au idee cum sa iti dea un raspuns profesional dar fara sa te bage in sperieti. Pana la urma le inteleg pozitia. Elena & Denisa (26.10.2004) 18 saptamani |
Exact Elena, asa ca noi trebuie sa avem nervi si rabdare multa! Te pup si mult curaj, eu sunt sigura ca nu aveau nici un rezultat si in plus exista un circuit al informatiilor, nu ti-l pot da tie direct pana nu trec informatiile si pe la cei vizati sa le transimita mai departe. Cred ca totul tine de asta si nu pt ca nu ti-ar fi bune rezultatele.