Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (24)
Raspunsuri - Pagina 19
hadrianae spune:
Paula, yeee! Bine ca ai scapat usor. O sa vezi ca si rezultatele or sa fie bune.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 16+
Poze
Delia_Rodica spune:
Ele fi tare, poate nu e nimic, doar o procedura ...cum sunt pe la noi in tara
viitoare mamica de hocheist 14+
Delia_Rodica spune:
amakszin bine ai venit si sa ai o sarcina usoara.
Baga repede 10 mesaje ca sa nu mai fi moderata si sa ni te alaturi in timp real.
viitoare mamica de hocheist 14+
mstefania spune:
Va salut si eu!
Bravo Paula, ma bucur ca ai scapat cu bine!
Elena, nu te ingrijora, este o procedura de confidentialitate, nu ofera asemenea informatii prin telefon, eu zic sa nu iti faci griji!
Stefania 17+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
iulia_1981 spune:
Ele, stai linistita, mie nu au vrut sa imi dea rezultatul la DT decat personal in clinica la RM, in timp ce orice alta analiza se poate verifica normal.
E o procedura. E totul bine
Ele spune:
Ma gandesc ca nu o sa dea rezultatele cum am eu chef.
Betty tie ti-a venit rezultatul pe mail?
In capul meu se invart acuma multe chestii. nu le mai insir
Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani
mstefania spune:
Eu am folosit de vreo 2-3 ori portbaby, mai mult sotul meu, dar mi s-a parut incomod, mai ales ca l-am folosit iarna, avea vreo 2-3 luni si era imbracata in salopeta de fas si a fost destul de incomod.
Zicea cineva ca vrea sa il poarte iarna, ce sa zic, cred ca va fi destul de greu bebelusul, va avea vreo 6 luni si nu va fi usor pt spatele tau.
Stefania 17+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
paula_m spune:
Elena, si mie mi se dau rezultatele de la maternitatea unde mi-au recoltat, nu de la laborator. Astea sunt procedurile!! Termina cu prostiile...toate vom avea puiuti sanatosi, da?
Dar ai intrebat macar daca sunt gata?
Adriana Cj ( nu iti pot retine ID ) tb sa scrii 10 mesaje, sa iti apara mesajele in timp real si sa ne dai datele pt prima pagina.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Ele spune:
Paula , mi-au zis sa sun la maternitate ca ele nu imi pot da nici un detaliu. sec ...dar a durat putin pana m-a cautat in sistem la ei dupa nume si dupa raspunsul de sus.
Apropo..ca tot editez....secretara nu cred ca are toate rezultatele in pc si acces la ele.
Dar daca proba nu era buna ma sunau ei sau maternitatea? ca eu dupa n-spe intepaturi sunt contrariata .
Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani
paula_m spune:
Eu cred ca ei ar fi sunat maternitatea si maternitatea te-ar fi sunat pe tine.
Eu de ex nici nu stiu la ce laborator s-a trimis probele si nici nu ma intereseaza.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!
poze