Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
amaliaro spune:
Bravo Paula!
Hai Mony !sa iasa totul bine
amalia tsakoniati
17+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
doxy spune:
Alina, pe unde esti? Aseara mi-am facut o mancarica de cartofi si ma gandeam la tine si la nea Monti. Barem sa ma satur acum de cartofi ca dupa nastere iar o iau de la capat.
Apropo de mancare de cartofi. La noi in familie nu s-a facut asa ceva niciodata, adica in genul asta cu morcov si ceva zeama. Prima data am mancat asa ceva la maternitate cand l-am nascut pe Rares :)))))))))))
Doamne asa de buna mi s-a parut . Mie acasa nu-mi iese ca aia, nici nu stiu reteta, am facut-o asa din intuitie: cartof, morcov, ceapa, condimente si am lasat-o pe foc mic sa scada si sa se ingroase sosul. Dar nu e ca aia de la maternitate...
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+
Bobitza_85 spune:
Happy, toata lumea imi spune Bobitza de cand sunt mica Deci suna familiar pt mine
Fetele am prins curaj si am anuntat angajatorul despre reducerea progr la 6 ore. A reactionat ok.
Din pacate eu lucrez ca PFA, asta pt a fi mai bine pt ei, insa acum, cand am si eu nevoie de una, alta, stau la mana lor
Din pacate eu nu pot papa nimic dimineata. Dar beau un pahar mare de lapte cu cacao instant, un fel de nesquik.
12 +
Mihaelafalt spune:
Paula ma bucur ca a decurs bine procedura, acum asteptam vesti bune.
Bety tu cand ai rezultatele?
Eu simt ca nu mai pot sta inchisa in casa, stiu ca motivul e unul din cele mai bune, sa fie bebe bine, dar sunt singura, nu am pe nimeni, sotul pleaca dimineata vine seara, ai mei sunt la tara si oricum nu au ce sa imi faca, sper sa imi treaca repede starea asta, abia astept sa ies dimineata un pic la aer ma duc sa fac anticorpii rh.
Abia astept sa vina primavara sa ies sa stau pe o banca la soare.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
9+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.
Bobitza_85 spune:
Paula, te pup draga mea! Felicitari!
MONY, muuulta bafta! Tinem pumnii stransi si pt tine si ne rugam la DD!
12 +
amakszin spune:
Salut,
numele meu este Adriana Makszin, m-am nascut si am crescut in Bucuresti iar acum locuiesc in localitatea Floresti, Jud. Cluj.
Sunt insarcinata in 14 saptamani si 4 zile si imi doresc sa cunosc alte viitoare mamici din toata tara....
deci..acceptati o burtica nou? :)
Ele spune:
Cred ca o sa ne scrie Paula cat de curand. Era bine, in juma de ora trebuia sa plece acasa.
Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani
happy_ama spune:
Bobitza mi se pare asa, mic si dragalas, ca tine
Doxy, tocmai am venit de la masa dar dupa ce am citit mesajul tau imi ploua in gura dupa tocanitza de carofi
Happy_Ama 17+