Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata.
Paula succes si te asteptam cu vesti bune.
Bobita incearca ceva dulce, un suc fara acid de portocale, eu dimineata ma fortez sa mananc macar putin, ca imi e tare greata si dupa ce beau un pahar mare de suc imi mai revin.
Felicitari celor care au fost la eco si au vesti bune, eu martea viitoare trebuie sa merg pana atunci stau cuminte, saptamana asta poate reusesc sa fac si analizele de primul trimestru.
Am o lene de nu sunt buna de nimic.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

9+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Am reusit sa pun si eu cateva poze. Daca in w-end am fost plecati nu am avut timp sa sortez, asa ca aseara pe fuga am ales cateva. As fi vrut sa pun mai multe cu Rares de cand era mic si pana astazi dar nu am reusit sa stau prea mult la laptop.
Apropo, voi la optiuni cu cine poate sa vada albumul, ati bifat "Limited, anyone with the link" ?

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Si eu dimineata cand am ajuns la birou imi era greata, chiar ma gandeam ca revin greturile. Am baut o cafea cu lapte, parca m-a mai lasat. Eu am observat ca imi vine greata de la durerea de cap. M-a lasat si durerea de cap.
Eu tot 8 ore am de stat pe scaun, la birou, dar nu e multa activitate acum. Firma activeaza in domeniul contorizarii apei si toate lucrarile contractele au stopat acum. Dar ma uit afara ca inceape sa se incalzeasca asa ca acus incepe calvarul. Trebuie sa fac deplasari pe la regii si primarii si am sase judete in subordine. Am de gand s-o las mai moale, o sa rezolv telefonic problemele. Numai cu licitatiile nu am ce sa ma fac ca acolo tre sa fiu prezenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Amalia, tot vroiam sa te intreb, la tine in poza pe burtica se vede linea nigra? Apropo fetelor voua va aparut linia?

la niciunul nu am avut
de bifat am bifat ca numai eu le pot vedea, "eu" fiind noi, care avem contul

Bobitza dar de ce induri tu si nu iti iei un concediu medical, risc, ceva? adica daca esti cu carte de munca nu vad de ce sa te chinui asa...

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 13 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Maitreyi, nu ai avut deloc? La mine nu a aparut inca si in prima sarcina imi amintesc ca a aparut greu.

M-am prins mai tarziu ca only you suntem noi si am lasat asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Alexandra stai linistita, o sa treaca.
La prima sarcina m-au tinut greturile mai mult, dar au trecut.
Incearca sa iti gasesti ceva ce iti prieste limonada, portocale, mere, telemea..

Cu munca imi dau seama ca e f greu mai ales cand nu te simti in stare. Poti incerca cu internari si concedii de risc sa stai acasa pana intri in prenatal. Eu asa am dus prima sarcina. De la 8 sapt cred ca am stat acasa continuu.

Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Salutare!

Paula, Mony, multa bafta! O sa fie bine.

Elfule, multumesc pentru aprecieri. Din pacate n-am mai actualizat de mult pozele, dar o sa incerc sa-mi fac curaj zilele astea. Si da, sunt mare fan Terry Pratchett.

Doxy, multumesc. Stiu cum e cu baieteii, ca am un exemplar acasa, de care sunt foarte mandra. Mi-ar fi placut doar sa vad si varianta cealalta.
Linea nigra mi-a aparut si mie in sarcina trecuta, dar mai tarziu. Si-mi aduc aminte ca a ramas destul timp si dupa nastere.

Bobitza, sper ca deja esti mai bine. Or sa treaca si greturile.

Mie mi-e un somn de pic. Numai de munca n-am chef. Si aici ploua ca la balamuc si e un intuneric, parca e noapte. Vreau la naaani!

Va doresc o zi buna. Ma apuc si eu de lucru.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 16+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Mesajul de la Paula:
"Gata. Nu m-a durut deloc. Cred ca gandurile voastre bune au ajutat. Va pup".

Deci este bine, acum ramane sa asteptam si rezultatele.
Mai face cineva amnio? ca prea stam cu emotii.
Mony sa scapi si tu de cerclaj ...si propun sa avem o jumatate de sarcina linistita. Sper sa fiti de acord cu mine.

Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani

Mergi la inceput

Asa e Adriana , ai un baietel acasa, sa-ti traiasca!
Citeam acum despre epilatul cu ceara in sarcina, parerile (neautorizate) sunt ca intradevar durerea fizica poate duce la contractii. Daca-i asa atunci tot aici intra si aparatul de epilat. Mai spun ca nu e voie cu crema depilatorie (nu am inteles de ce, probabil din cauza chimiei din ea). Deci sa inteleg ca mai ramane doar lama. Eu ma irit ingrozitor de la lama, nici nu vreau sa ma gandesc, de a doua zi incepe sa ma manance ingrozitor locul si nu ma pot abtine sa nu ma scarpin.
Cred ca merg pe ceara in continuare, sper sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Felicitari Paula!
Mony cand face cerclajul? Tot azi?

Mergi la inceput