Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (24)
Raspunsuri - Pagina 12
doxy spune:
Alexandra, gata am gasit calculele. Gand la gand si eu mi-am facut schema asta.
La prima sarcina cand am iesit in concediu, sefii au preferat sa suspende activitatea punctului de lucru pana revin eu. Cand am revenit am angajat persoane noi si a trebuit sa o iau de la zero. A fost greu. Acum vreau sa le propun o colaborare, chiar si fara banuti (desi sper in ceva comisioane)si sa lucrez de acasa, numai ca sa nu fiu nevoita sa o iau de la capat cand revin. Voi dirija totul de acasa, relatiile cu biroul de la iasi cu sediul central, cu clientii etc. Daca vor fi de acord imi iau concediu 2 ani. In acest caz, am vazut ca este mai avantajos sa iau postnatalul cat mai lung.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+
doxy spune:
Amalia, tot vroiam sa te intreb, la tine in poza pe burtica se vede linea nigra? Apropo fetelor voua va aparut linia?
Bobitza_85 spune:
Neata dragelor,
eu sunt la birou si mi-e rau de nu mai pot sta pe scaun...imi vine sa vomit rau Asa m-am trezit si se pare ca nu trece...
Ieri am stat 9 ore la birou si mi s-a parut un calvar, m-a durut burtica si in timpul zilei si seara
Eu nu stiu cum faceti voi fata dar eu am plans de dimineata si sotul s-a enervat...a zis ca decat sa mi se intample ceva mai bine vin acasa indiferent de repercursiuni...la mine nu prea exista intelegere: iti faci targetul, bine, nu il faci, nu mai esti bun
In fine, asta e...vad eu ce fac.
Doxy, ma refeream la calculul pt indemn copilului.
- daca stai acasa 1 an e bine sa iei cat mai mult prenatal inainte deoarece e platit cu 85% din media ven brut pe ultimele 6 luni si iti ridica astfel media venitului net pe ultimele 12 luni, deci vei lua mai multi banuti.
- daca stai 2 ani acasa si ai un salariu mai mare de 12 mil, e bine sa iei cat mai mult postnatal, adica sa iei cat poti salariu normal inainte de nastere, iar dupa, timp de 4 luni (126 zile) sa iei 85% din Brut, nu 12 mil din start.
Sper ca m-am facut inteleasa.Acum ramane de vazut si cine rezista sa mearga la munca pana in luna a 9-a La cum ma simt eu acum, as zice ca n-am nicio sansa
Va pup pe toate si sunt cu gandul si sufletul alaturi de PAULA. Sigur va veni cu vesti bune!
12 +
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia_Rodica Buna dimineata Apropo de clisma, se face indiferent de metoda nasterii viitoare mamica de hocheist 14+ |
Nu chiar!
Eu am facut cezariana si mi-am anuntat dr ca prefer sa nu mananc nmk dupa ora 16:00 in ziua precedenta interventiei si a doua zi nu mi-a facut nimeni nicio clisma!
Happy Mom si S18+
doxy spune:
Alexandra sa treaca! Gandeste-te la ceva frumos si mai da-o incolo de treaba, nasol ca ai target si stiu ca aici nu prea ai ce face...
Merci de raspuns, am gasit intre timp calculele, cred ca sarisem mesajul din greseala.
happy_ama spune:
Bobitza, bea apica, papa ceva dulce si bea putina cafea. Patesc si eu destul de des sa mi se faca rau dimineata In legatura cu durerile, eu iau no-spa preventiv, la 8 dimi si la 16:00. Si rezist pana la 18:30-19 cand ajung acasa.
Happy_Ama 17+
Bobitza_85 spune:
Multumesc de sfat, Happy.
Deja am burtica plina de apa de cand am venit la munca am tot baut.Din pacate cafea nu pot sa beau de cand sunt gravi, nu o suport nici ca miros
Incerc acum cu ceva dulce, poate tine
Am luat si eu un no-spa ca ma doare burtica. Sper sa treaca , daca nu, ma duc acasa.
12 +
happy_ama spune:
Bobitza (imi place mai mult sa-ti spun asa), asta am patit si eu cu cafeaua desi eram sugativa inainte. dar daca o "pitesc" intr-o tona de lapte, merge
Sper sa iti revii repejor!
Happy_Ama 17+
amaliaro spune:
Buna dimi
Doxy da ea este
amalia tsakoniati
17+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota