ADHD, Asperger, autism, SD - la scoala (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

bUNA CE MAI FACETI?

Eu nu prea mai apuc sa intru pe aici.

Nu mi am gasit de lucru, am facut un curs si niste chestionare ca sa iau nispe bani, de maine incep un alt proiect tot pe call center asa ca sa supravietuim pana in iunie cand sper sa ma intorc la draga mea munca draga.

Cum e in saptamana altfel?
Ce activitati fac copiii vostrii?

Va pup si imi lipsiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ra_mi_ella spune:

Anuscha, azi m-a tot gandit la voi.
Noi suntem bine. Asa in general, ca problemele de la scola nu s-au schimbat cu nimic.
A venit #351;i rezultatul la evaluarea de la comisia de care va povestisem.
David a luat excelent, cu IQ 110, dar cu dificultati de invatare.
Recomandare de profesor de sprijin. Doamna a luat foc. Deci deocamdata mergem tot asa.
Saptamana asta avem 2 excursii, dansuri si cam atat. Asteptam vacanta ca se cam simte oboseala.
Ce face printesa ta?

Oana, tu nu ne mai zici nimic de voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaib spune:

Pai eu ce sa zic, aceiasi poveste ca o telenovela de-aia proasta si fara de sfarsit. La inceputul lui martie am avut copilul bolnav cu o raceala naspa si cat a lipsit doamna mi-a inscris-o intr-un centru pentru copii cu dizabilitati care urmeaza din toamna sa aiba si scoala speciala. Bineinteles ca m-am dus la aia sa vad cum e posibil asa ceva (ca de la doamna ma astept la orice), insa aia oameni mai cu capul pe umeri mi-au recomandat sa mut copilul la alta scoala si chiar mi-au facut o recomandare si mi-au spus ca ma ajuta sa o mut. Mi-au spus ca ele au vazut copilul si ca doamna o izoleaza si nu e normal asa ceva. Deci tot raul spre bine, acum am si recomandare unde sa o mut. In rest, matematica merge din ce in ce mai bine. Credeam ca nu o sa mai vina si ziua in care sa faca adunari si scaderi din cap. Inca o data Chuny ai avut mare dreptate, de cand am pus-o sa faca operatiuni numai pe degete si am gasit si o rigleta, a inceput sa le priceapa si sa le si invete.
In rest oboseala isi spune cuvantul, iar activitatile din saptamina altfel sunt niste porcarii la noi. Exagerat de multe teme pentru vacanta si mai mult ca sigur ca nu o sa le putem face pe toate. Dar mai e putin si se duce si clasa 1.

Mergi la inceput